Oglinda de la oglindĂŁ

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

Gozmin
pasionat
Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm

Oglinda de la oglindĂŁ

Mesajde Gozmin » Mar 29-Iun-2010 11:07

Salut.
MĂŁ ajutĂŁ cineva sĂŁ desfac oglinda (cea ĂŽn care te vezi) de pe suportul ei ? Nu de alta dar am tras de toate Âşi mi-e fricĂŁ sĂŁ nu rup plastice sau mai Âştiu eu ce.
ÂŞi dacĂŁ tot am deschis topicul Âştie cineva unde gĂŁsesc doar oglinda (tot aia ĂŽn care te vezi) cĂŁ actuala se cojeÂşte Âşi aproape nu se mai vede nimic.
MulĂžam.
Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.

Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.

toro
pasionat
Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)

Oglinda de la oglindĂŁ

Mesajde toro » Mar 29-Iun-2010 20:14

Oglinda de la oglinda ????--- Pai colega @Gozmin ...oglinda in care te vezi ??/ eu stiu ca in toate oglinzile daca te privesti te si vezi ! Daca zici ca e cojita spoleiala de argint de pe ea eu zic sa nu tragi de ea , ci sparge-o usor cu grije sa nu-ti sara cioburii in vizor. Te duci la un atelier de taiat geamurii si oglinzii cu un sablon din carton si meseriasul i-ti va taia alta. Nu va fii ca cea originala ( alte unghiurii ) ,dar ai sa te poti privi linistit in ea.

ag26raf
pasionat

Mesajde ag26raf » Mie 30-Iun-2010 10:56

:D ce m-a amuzat raspunsul tau @toro.
@gozmin de fapt la care oglinda te referi? retrovizoare? laterala? de fapt principiul de remediere pt oricare dintre ele cam ce a spus toro este. sau comanzi la magazine de profil una de aceleasi dimensiuni. atentie la oglinda totusi, difera reflexia de la caz la caz. o reflexie ai pe laterala, alta pe retrovizoare din interior, la care poti avea in plus efect antiorbire.

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 30-Iun-2010 13:59

daca iti trebuie oglinda din masina, cred ca am eu una, dar specifica mai exact ce doresti, eventual pune si poze.

Gozmin
pasionat
Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm

Mesajde Gozmin » Mie 30-Iun-2010 23:16

Salut.
Este vorba despre oglinda stângã exterioarã care din câte am observat eu nu este originalã ci este una confecÞionatã Într-un atelier specializat În sticlã. BineÎnÞeles cã de acolo se trage ºi exfolierea acesteia adicã nu e specificã pentru condiÞii de exterior. Am cerut ajutor În sensul cã nu ºtiu cum sã o scot din suportul ei fãrã sã stric ceva.
Imagine

@ toro> Referitor la oglinda ĂŽn care te vezi, mĂŁ amuzĂŁ faptul cĂŁ nu ai ĂŽnĂželes sintagma, adicĂŁ pentru a putea face distincĂžie dintre oglinda exterioarĂŁ (adicĂŁ tot ansamblul) Âşi oglinda ĂŽn sine (cea ĂŽn care te vezi) am spus oglinda de la oglindĂŁ. :)

NopĂži frumoase.
Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.

Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”