plan de revizii
Moderator: Echipa Tehnica
plan de revizii
salutare la toata lumea.sunt nou pe acest forum,de fapt mi-am cumparat un c3 din 2007 sh, si as dori sa stiu cam care ar fi periodicitatea reviziilor la masina aceasta.motorul este cel pe motorina 1.4 hdi 70cp.masina are in acest moment 89.000 de km,si i-am schimbat ca sa fiu sigur filtrul de aer,filtrul de polen,uleiul(am folosit valvoline 5w30)si filtrul de ulei.le-am schimbat la un service particular din pitesti,pentru ca la cartec aceste operatiuni ma duceau prea mult.nu stiu ce sa fac in legatura cu distributia(sa o mai las sau sa o schimb deoarece nu stiu cum a fost exploatata masina inaintea mea).mentionez ca masina a fost cumparata din franta.am vorbit la cartec,iar un schimb de distributie cu piese de origine costa 1400 de lei iar cu piese after market costa 996 de lei.dat fiind faptul ca acest motor vine echipat si pe masinile ford(fiestele de 68cp) am intrebat cat costa schimbarea distributiei la ei(royal motors-pitesti).astia au "preturi de criza"--1765 cu totul
.oricum am gasit curea de distributie dayco ,iar rola intindere si rola de ghidaj plus pompa de apa toate fabricate de inna plus antigelul fac un total de 550ron,iar mana de lucru la un service de cartier 250ron,voi ce ziceti ar trebui schimbata distributia?alte sugestii?daca aveti un plan de revizii v-as fi recunoscator daca mi-ati spune si mie ce spune producatorul ca ar mai trebui schimbat/verificat la ce numar de km /sau ce numar de luni.va multumesc tuturor pentru timpul accordat!

eu din cate stiu si de pe aici de pe forum si din cartea service a masinii, kitul distributie se schimba cam la minim 120k. depinde acum si conditiile de utilizare a masinii, dar nu cred ca la tine este cazul.
Eu sunt tot din Pitesti, masina este din 2004 si am cu ea 98000 km si nu prea imi sta in prioritati sa umblu la distributie.
Eu sunt tot din Pitesti, masina este din 2004 si am cu ea 98000 km si nu prea imi sta in prioritati sa umblu la distributie.
adevarul este ca am cam frecventat Cartec-ul
ce pot sa iti spun, cam toate interventiile le-am facut acolo, mai scump adevarat, dar nu am gasit particular in care sa am incredere si mai mult de atat sa imi dea garantie pe lucrare.
nu fac recomandari... depinde de tine unde vrei sa faci serviceul si pe cati bani, dar iti pot da unele sfaturi.
ma poti contacta cand vrei la 0721323632, dupa ora 15.00.
cat despre un plan de revizii, nu ai cumva acel carnet de intretinere al masinii?
daca nu, du-te pana la Cartec si intreaba de Cosmin si roaga-l sa iti faca el un plan de revizii in functie de ceea ce ai de schimbat in termen apropiat sau mai indepartat.
Sau poate primesti un raspuns si pe forum.
Bafta.

ce pot sa iti spun, cam toate interventiile le-am facut acolo, mai scump adevarat, dar nu am gasit particular in care sa am incredere si mai mult de atat sa imi dea garantie pe lucrare.
nu fac recomandari... depinde de tine unde vrei sa faci serviceul si pe cati bani, dar iti pot da unele sfaturi.
ma poti contacta cand vrei la 0721323632, dupa ora 15.00.
cat despre un plan de revizii, nu ai cumva acel carnet de intretinere al masinii?
daca nu, du-te pana la Cartec si intreaba de Cosmin si roaga-l sa iti faca el un plan de revizii in functie de ceea ce ai de schimbat in termen apropiat sau mai indepartat.
Sau poate primesti un raspuns si pe forum.
Bafta.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”