Audio pe C3
Moderator: Echipa Tehnica
- edbica2000
- just curious
Audio pe C3
In sfarsit...posesor de C3 1,4 Hdi Sx
Dragi colegi,
Va rog sa-mi sugerati o instalatie audio pe C3 cu preechipare. Adik sa-mi spuneti opinia voastra un fel de clasament de maxim 2 marci/tipuri de CDRADIO cu mp3 inclusiv boxele aferente fata-spate pe care le-ati pune voi pe un C3.
Cu multumiri anticipate pt sugestii
Dragi colegi,
Va rog sa-mi sugerati o instalatie audio pe C3 cu preechipare. Adik sa-mi spuneti opinia voastra un fel de clasament de maxim 2 marci/tipuri de CDRADIO cu mp3 inclusiv boxele aferente fata-spate pe care le-ati pune voi pe un C3.
Cu multumiri anticipate pt sugestii
salut
raspunsul este unul foarte simplu , orice marca de cd vrei poti sa-ti alegi se monteaza foarte usor deoarece cablurile deja exista numai ca la boxele spate trebuiesc cumparate adaptoare pentru ca nu are , de cumparat le cumperi tot de la ats costau in jur de 500.000 lei vechi
eu la al meu c3 am un jvc cu boxe marca vdo doar pe fata si se aude super nu-mi trebuie mai mult
apropo diametrul la boxele fata trebuie sa fie de 13 mm iar pe spate de 10 mm altfel nu incap in locul lor si trebuie facute modificari lucru pe care eu unul nu il recomand
numai de bine !
raspunsul este unul foarte simplu , orice marca de cd vrei poti sa-ti alegi se monteaza foarte usor deoarece cablurile deja exista numai ca la boxele spate trebuiesc cumparate adaptoare pentru ca nu are , de cumparat le cumperi tot de la ats costau in jur de 500.000 lei vechi
eu la al meu c3 am un jvc cu boxe marca vdo doar pe fata si se aude super nu-mi trebuie mai mult
apropo diametrul la boxele fata trebuie sa fie de 13 mm iar pe spate de 10 mm altfel nu incap in locul lor si trebuie facute modificari lucru pe care eu unul nu il recomand
numai de bine !
CITROEN C3 1.1i (vandut).
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
-
- simpatizant
- Masina: c3 1.1i black onyx 2005
- 2: T-reg 3.0 TDI 2008
- 3: C4 cactus 1.2 2016
hmmm...
eu stiam ca pe fata sunt de 16 si pe spate de 13...iar eu pe fata am Hertz de 16 powered de un alpine cde9843r si se aud ok.
gasesti mai mult in threadul:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1014

qaz scrie:hmmm...eu stiam ca pe fata sunt de 16 si pe spate de 13...iar eu pe fata am Hertz de 16 powered de un alpine cde9843r si se aud ok.
Corect
sunt de 16,5 pe fata si 13 pe spate!!!
- White Wizard
- pasionat
- edbica2000
- just curious
Dimesniuni boxe
Uitati ce mi-au spus cei de la ATS cu privire la dimensiuni:
boxe fata: 17 "
boxe spate: 13 "
mufe adaptoare (cica asa e mai nou): 17 euro
suporti: 1.000.000 lei
montaj manopera: cca. 2.000.000 lei
RadioCd Clarion: 150 euro (cu TVA cu tot)
boxe McAudio: 27 euro/set
boxe DLS spate: 1.700.000 lei/set
Acum, scuzata fiindu-mi nestiinta: mi-a zis 17 inchi pe fata si 13 inchi pe spate nu cumva a gresit si e vorba de cm?
boxe fata: 17 "
boxe spate: 13 "
mufe adaptoare (cica asa e mai nou): 17 euro
suporti: 1.000.000 lei
montaj manopera: cca. 2.000.000 lei
RadioCd Clarion: 150 euro (cu TVA cu tot)
boxe McAudio: 27 euro/set
boxe DLS spate: 1.700.000 lei/set
Acum, scuzata fiindu-mi nestiinta: mi-a zis 17 inchi pe fata si 13 inchi pe spate nu cumva a gresit si e vorba de cm?
17'' ~= 43.2 cm
13'' ~= 33 cm
Nu am aflat totuşi din nici o sursă dimensiunea tweeter-elor din placa de bord. Eu am văzut modele de 1.9, 2 şi 2.5 cm, şi e posibil să existe şi alte dimensiuni. De asemenea, rămâne o necunoscută conectarea lor la aparat - printr-un filtru trece-sus, ĂŽn paralel cu boxele din faţă? (cum rămâne atunci cu impedanţele, altă ĂŽntrebare)
13'' ~= 33 cm
Nu am aflat totuşi din nici o sursă dimensiunea tweeter-elor din placa de bord. Eu am văzut modele de 1.9, 2 şi 2.5 cm, şi e posibil să existe şi alte dimensiuni. De asemenea, rămâne o necunoscută conectarea lor la aparat - printr-un filtru trece-sus, ĂŽn paralel cu boxele din faţă? (cum rămâne atunci cu impedanţele, altă ĂŽntrebare)
- edbica2000
- just curious
Ma gandesc sa-mi iau ceva de genul:
RADIO CD AUTO PANASONIC CQ-C8301
¡ putere iesire: 4 x 50W MOSFET
¡ iesire pentru subwoofer
¡ control CD Changer/DVD Changer
¡ panou frontal motorizat
¡ afisaj: 9000 de culori variabile cu posibilitate de personalizare
¡ analizor de spectru/Intrare AUX
¡ telecomanda
La boxe inca nu m-am hotarat. Mai trebuie gandit bugetul (cu manopera, suporti, mufe 4 boxe fata-spate, subwoofer, cd changer si twetere)...sare cam mult
RADIO CD AUTO PANASONIC CQ-C8301
¡ putere iesire: 4 x 50W MOSFET
¡ iesire pentru subwoofer
¡ control CD Changer/DVD Changer
¡ panou frontal motorizat
¡ afisaj: 9000 de culori variabile cu posibilitate de personalizare
¡ analizor de spectru/Intrare AUX
¡ telecomanda
La boxe inca nu m-am hotarat. Mai trebuie gandit bugetul (cu manopera, suporti, mufe 4 boxe fata-spate, subwoofer, cd changer si twetere)...sare cam mult
- edbica2000
- just curious
- White Wizard
- pasionat
edbica2000 scrie:Problema este ca m-au atentionat din start, dupa cum se discuta pe aici de altfel, ca daca nu montez la ei pot pierde garantia. (si, sincer nu ma prea incanta lucrul asta)

Bun, uitati una bucata link...
http://www.c2sportsclub.com/forum/SEURL ... /posts.htm
Rog pe cineva sa imi traduca ce scrie in link-ul de mai sus, si anume:
P.S. Aveam link-ul de mai demult, din pacate abia acum mi-a venit ideea sa il postez. Sper ca poate ajuta pe cineva...
http://www.c2sportsclub.com/forum/SEURL ... /posts.htm
Rog pe cineva sa imi traduca ce scrie in link-ul de mai sus, si anume:
here is a step-by-step guide how to bypass the C2 multiplexing to enable you to fit a Stereo headunit without 'upsetting' or confusing the bsi unit.
P.S. Aveam link-ul de mai demult, din pacate abia acum mi-a venit ideea sa il postez. Sper ca poate ajuta pe cineva...
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”