Salutare,
As vrea sa stiu daca cineva a facut tuning pe motorul asta si daca se simte diferenta. As vrea sa imi fac o resoftare si sa ajunga la 90CP, dar nu stiu la ce sa ma astept.
Multumesc,
Tuning Citroen c3 1.4 HDi 68 CP
Moderator: Echipa Tehnica
- daniel_kid1
- pasionat
Daniel, ai innebunit?
Cand toata Romania se imprumuta la FMI tie iti arde de marirea puterii si implicit a consumului? AVUTULE!
O sa se sesizeze DNA-ul, ai grija, ceva e putred la tine
Acum, serios vorbind, ce rost ar avea sa o resoftezi si sa risti sa iti creasca consumul la o masina menita tocmai sa nu usture la buzunar?
90 CP nici nu ar fi cine stie ce si foarte sesizabili.
Un kit de exterior da, sunt deacord, dar asa...
Eu iti urez bafta oricum si sa ne tii la curent. Chiar mi se pare interesant la ce rezultat ajungi.

O sa se sesizeze DNA-ul, ai grija, ceva e putred la tine

Acum, serios vorbind, ce rost ar avea sa o resoftezi si sa risti sa iti creasca consumul la o masina menita tocmai sa nu usture la buzunar?
90 CP nici nu ar fi cine stie ce si foarte sesizabili.
Un kit de exterior da, sunt deacord, dar asa...
Eu iti urez bafta oricum si sa ne tii la curent. Chiar mi se pare interesant la ce rezultat ajungi.
- daniel_kid1
- pasionat
Eu as vindeo, da nu mai gasesc eu masia cu 28.000 km la 4650 Euro. EEEEE mai rar, si nu ma indur de ea ca merge bine. Si nu e data inapoi ca e de la un prieten :P, .
As vrea eu un 110 CP pe un C3
Ma gandeam ca daca nu o sa imi afecteze motoru sa mai ridic putin puterea, da ma mai gadesc, mie frica sa nu imi pice turbina sau altceva
As vrea eu un 110 CP pe un C3
Ma gandeam ca daca nu o sa imi afecteze motoru sa mai ridic putin puterea, da ma mai gadesc, mie frica sa nu imi pice turbina sau altceva
Daniel, si pt ce ti-ar trebui tie 20 CP in plus? Eu sunt multumit de "performantele" buburuzei. Autostrada 150 frecvent, oras consum mic, cuplu bun....
Unii ar spune "aaa, pt depasiri". LOL! Ca sa te simti "capabil" in astfel de chestii parerea mea este ca iti trebuiesc minim 130 CP, si cine a condus masini peste 130 cp stie ce spun.
Si atunci, vin si te intreb, oare merita riscul? Las-o asa ca e buna asa si vad ca esti multumit de ea. Ti-am zis, fa eventual o cosmetizare.
Toate cele bune!
Unii ar spune "aaa, pt depasiri". LOL! Ca sa te simti "capabil" in astfel de chestii parerea mea este ca iti trebuiesc minim 130 CP, si cine a condus masini peste 130 cp stie ce spun.
Si atunci, vin si te intreb, oare merita riscul? Las-o asa ca e buna asa si vad ca esti multumit de ea. Ti-am zis, fa eventual o cosmetizare.
Toate cele bune!
- daniel_kid1
- pasionat
-
- simpatizant
Tuning C3
Salut,documentatia spune clar ca C3 1.4 HDI 68 cai are calculator antituning.
- daniel_kid1
- pasionat
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”