Intrebare cauciucuri de iarna
Moderator: Echipa Tehnica
- robistan25
- pasionat
Pentru cei interesati exista si Nokian Sunt considerate printre cele mai bune cauciucuri de iarna in Canada si Germania la acelasi nivel cu Pireli si Dunlop.. Daca nu ma insel, sunt primii care au dezvoltat un cauciuc special pt iarna... Personal, in 2 saptamani intentionez sa achizitionez un set complet
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Pirelli din pacate nu scoate rezultate excelente in teste. Cei mai buni la ultimele teste de iarna au fost Goodyear (Ultragrip 7 si 8 ) Dunlop (winter sport 3d si 4d) si continental ts 830. Acestea 3 se bat pentru primele locuri, in functie de test. Nokian WR D3 are probleme in manevrabilitatea in zapada.
Acuma, depinde si de pret. La ce cauciucuri am luat eu, daca mergeam pe nokian salvam 20 lei pe bucata, asa ca am preferat sa ma duc pe Dunlop. Goodyear UG8 era la acelasi pret iar conti ts830 cu 30 lei pe bucata mai mult.
Acuma, depinde si de pret. La ce cauciucuri am luat eu, daca mergeam pe nokian salvam 20 lei pe bucata, asa ca am preferat sa ma duc pe Dunlop. Goodyear UG8 era la acelasi pret iar conti ts830 cu 30 lei pe bucata mai mult.
"If in doubt, flat out!"
- abarth_mcm
- pasionat
ca tot veni vorba de preturi:
eu am luat kleber krisalp pentru cielo: 185 60 r 14 - cost 200 RON/bucata.
La fel, garantie 2 ani si tot montajul gratuit.
Mai ieftine erau kormoran pe la 175RON/buc, dar am zis sa mai pun un pic si sa merg pe o marca pe care am mai testat-o si pe citroen si de care am fost foarte multumit.
Evident, exista si alte marci mai consacrate, dar mai scumpe.
eu am luat kleber krisalp pentru cielo: 185 60 r 14 - cost 200 RON/bucata.
La fel, garantie 2 ani si tot montajul gratuit.
Mai ieftine erau kormoran pe la 175RON/buc, dar am zis sa mai pun un pic si sa merg pe o marca pe care am mai testat-o si pe citroen si de care am fost foarte multumit.
Evident, exista si alte marci mai consacrate, dar mai scumpe.
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”