Tot caseta directie
Moderator: Echipa Tehnica
Tot caseta directie
Troncanit din caseta de directie-am inteles ca de la o bucsa de teflon sau asa ceva. Intrebare : prezinta vreun pericol; se poate face ceva sa se repare?
Re: Tot caseta directie
tiberiu72 scrie:Troncanit din caseta de directie-am inteles ca de la o bucsa de teflon sau asa ceva. Intrebare : prezinta vreun pericol; se poate face ceva sa se repare?
Eu merg aÂşa cu ea de vreo 50 de mii de km. E un troncĂŁnit care apare doar pe drumuri denivelate. Cei de la service nu au dat un rĂŁspuns clar... dacĂŁ se poate rectifica/schimba ceva.
-
- pasionat
tiberiu72 scrie:Troncanit din caseta de directie-am inteles ca de la o bucsa de teflon sau asa ceva. Intrebare : prezinta vreun pericol; se poate face ceva sa se repare?
Am fost la 3 service-uri si toate mi-au spus ca este din caseta troncanitul ,dar am schimbat cateva bucsi la bascula , flansele si surpriza nu mai troncane !!!
Deci mai incercati pe la service sa verifice mai atent , nu de alta dar 1000-1500 ron aruncati pe rectificarea casetei , nu isi aveau rostul in cazul meu .
elias scrie:tiberiu72 scrie:Troncanit din caseta de directie-am inteles ca de la o bucsa de teflon sau asa ceva. Intrebare : prezinta vreun pericol; se poate face ceva sa se repare?
Am fost la 3 service-uri si toate mi-au spus ca este din caseta troncanitul ,dar am schimbat cateva bucsi la bascula , flansele si surpriza nu mai troncane !!!
Deci mai incercati pe la service sa verifice mai atent , nu de alta dar 1000-1500 ron aruncati pe rectificarea casetei , nu isi aveau rostul in cazul meu .
Cât te-a costat?
Bruckner scrie:elias scrie:tiberiu72 scrie:Troncanit din caseta de directie-am inteles ca de la o bucsa de teflon sau asa ceva. Intrebare : prezinta vreun pericol; se poate face ceva sa se repare?
Cât te-a costat?
180 ron flansele + 150 ron manopera , bucsi bascula nu imi aduc aminte , anul trecut le-am schimbat ,cred ca tot cam atat .
Mie imi aparea un zgomot foarte urat pe drum cu denivelari (piatra cubica ) care acum a disparut , nu suport sa aud troncaneli la masina , ma resemnasem inainte sa schimb flansele , deci merita .
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
casetele tre sa aibe un surub de anulare al jocurilor interne,dar daca apar jocuri interne e nasol,material necalculat la duritate,poate una de generatie noua sa repare,sa dispara refacand aliajul
daca e asta numa cautarea si citirea adanca a parerilor altor utilizatori de model in toate locurile posibile
daca sunt bucsi se pot face la strung din materiale mai rezistente si cu posibilitatea de gresare regulata sa nu scartie sau sa uzeze axe inutil
se fac din alt material sau tot din teflon,dar mai rezistent si de adauga un gresor
ca exemplu cei de HM au adus un kit de reparatie pentru caseta la 100-150 ron si dispareau toate troncanelile,mai nasol e cu importatorii care prefera caseta ca deh e ma i scumpa si adaos gras
va recomand sa sapati adanc si o sa gasiti solutii ieftine
patit
daca e asta numa cautarea si citirea adanca a parerilor altor utilizatori de model in toate locurile posibile
daca sunt bucsi se pot face la strung din materiale mai rezistente si cu posibilitatea de gresare regulata sa nu scartie sau sa uzeze axe inutil
se fac din alt material sau tot din teflon,dar mai rezistent si de adauga un gresor
ca exemplu cei de HM au adus un kit de reparatie pentru caseta la 100-150 ron si dispareau toate troncanelile,mai nasol e cu importatorii care prefera caseta ca deh e ma i scumpa si adaos gras
va recomand sa sapati adanc si o sa gasiti solutii ieftine

patit

Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”