huse c3

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Lun 11-Dec-2006 16:08

B25BUY scrie:dar sunt din plastic ordinar ?!?
sau din bumbac, lana,etc...

Adik ce ma deranjeaza este, ca pe piata nu gasesc pe nicaieri niste huse dintr-un material natural...numai balarii din plastic...in care te incingi vara si care miros dupa ce a stat masina la soare vreo 3-4 ore.

Dar la ce sa tii huse ?
Mai bine le lasi asa cum sunt scaunele ca sunt dragutze....
Si de ce ? ca se le aibe cel de dupa tine, noi ?? nu se merita !!!

Eu le-am luat pentru ca mi-au placut culorile si veneau bine pe scaune!
Prefer sa am huse pt ca de obicei cand mai mananc prin masina sunt ca un copil mic :P Si mi se intampla des sa mananc in masina!

Nu stiu ce material e dar pana acum nu miroase si nici nu m-am incins! desigur ar fi fost interesant ca C3-ul sa aiba scaune incalzite si ventilate, dar...........

christistanciu
pasionat

Mesajde christistanciu » Lun 22-Ian-2007 21:20

eu am nevoie de huse ptr ca a mea are bancheta din spate de alta culoare initial a fost autoutilitata si avea numai in fatza scaune, am cumparat cu 400 eu scaunu din spate da e alta culoare si arata rau de tot. am sa caut si eu la metro huse. :)
Visez la un C4 WRC...Imagine

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Lun 22-Ian-2007 21:24

christistanciu scrie:eu am nevoie de huse ptr ca a mea are bancheta din spate de alta culoare initial a fost autoutilitata si avea numai in fatza scaune, am cumparat cu 400 eu scaunu din spate da e alta culoare si arata rau de tot. am sa caut si eu la metro huse. :)

Eu mi-am pus huse Pufi luate din Carrefour. M-am chinuit ceva cu ele la montaj, dar am reusit pana la urma si a iesit destul de bine, zic eu. In Metro poti gasi huse Michael Schumacher care se potrivesc destul de bine pe C3, din cate am vazut ca spun colegii cu C3 de pe forum. Ai grija ce cumperi, studiaza bine eticheta inainte sa dai banii.

christistanciu
pasionat

Mesajde christistanciu » Lun 22-Ian-2007 21:30

cat au costat cele din carrefour? sunt mai calitative?
Visez la un C4 WRC...Imagine

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Lun 22-Ian-2007 21:46

christistanciu scrie:cat au costat cele din carrefour? sunt mai calitative?

Sunt bune si Pufi-urile. Am dat cam 200 RON pe ele, din cate imi amintesc acum. Tot cam pe acolo se-nvarte si pretul celor Michael Schumacher. Diferenta de calitate nu cred ca e intre cele 2 variante, ambele cred ca se prezinta suficient de bine pentru un om rezonabil.

topi
just curious

Mesajde topi » Lun 22-Ian-2007 23:41

Si eu am tot Pufi U+ luate din Carrefour cu 150 RON acum un an. Sunt multumit de ele cu o singura exceptie: husele din spate (atat spatarul cat si bancheta) s-au scamosat deja - arata destul de inestetic - in conditiile in care bancheta spate reprezinata "terenul de joaca" al baietelului meu. In rest sunt OK.

robistan25
pasionat

Mesajde robistan25 » Dum 19-Aug-2012 09:47

Salutare tuturor!

Si-a cumparat cineva de curand huse care sa se potriveasca pe C3? Daca da, de unde si la ce pret? Doresc sa cumpar si eu un set, dar sa fie pentru C3. Am tot cautat, dar am gasit numai universale. La cele universale se potrivesc cele pentru scaune fata, dar pe spate, pentru sezut sunt mari, pentru tetiere la fel, plus ca cea pentru spatar nu este fractionabila.

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”