In primul rand, sunt nou pe acest forum si imi cer scuze daca s'a mai discutat pe aceasta tema.
De curand, aproximativ o saptamana, am achizitionat un Citroen C3 (1.4HDI, 2006), ieri insa am observat ca bancheta spate are tapiseria de culoare diferita fata de cea a scaunelor din fata, iar doua pretensionari din cele trei de la centurile din spate, sunt de la alt tip/marca de masina.
M'am gandit la doua variante:
1. Masina a fost autoutilitara si i s'au montat ulterior bancheta si centuri de siguranta, pentru a putea fi inmatriculata ca autoturism.
2. Bancheta spate a fost schimbata din alte motive, gen, rupta, arsa... ceea ce nu prea cred.
Am tot cautat pe net si din cate am citit, tind sa cred ca este vorba de prima varianta.
Din 5 anunturi cu acest tip de masina, 3 sunt in aceeasi situatie. In general cele de culoare alba, cum este si a mea.
Masina arata si ruleaza impecabil, se comporta ca una noua. Pe bord are 120k kilometri.
Mentionez ca este inmatriculata si probabil omologata (conform datelor de pe carte), ca Autoturism M1 (5 locuri).
Voi ce credeti?
Banuiesc ca mai sunt si alti membrii ai forumului care au aceasta problema