doresc sa cumpar un c3 si nu stiu ce varianta sa aleg
Moderator: Echipa Tehnica
sambata si duminica lucrez 10.00-22.00.(nu pot sa vin la intalnire)v-ati dat seama unde lucrez, intr-un mall,si mai pot sa spun ca locuiesc intr-un capat al bucurestiului si lucrez in celalat,asa ca zilnic circul prin centru intre orele 14.00-16.00 cand este foarte aglomerat,daca o sa mai continue asa cu aglomeratia asta,peste vre-o 5 ani nu o sa-mi fac griji ce masina sa-mi iau
o sa-mi iau bicicleta
1-mai ieftin
2-nu consuma benzina(motorina)
3-face bine la silueta,plus ca nu mai dau bani pe sala
(este o gluma pentru cei care nu inteleg glumele,exista si astfel de persoane)
o sa-mi iau bicicleta
1-mai ieftin
2-nu consuma benzina(motorina)
3-face bine la silueta,plus ca nu mai dau bani pe sala
(este o gluma pentru cei care nu inteleg glumele,exista si astfel de persoane)
-murariu razvan-
VW golf 5 - un motor decent 1,9 TDI 109 CP - cu ceva optionale te duce usor in 20.000 de euro DDP - il vinzi dupa 3 ani dupa ce ai facut 50.000 KM il DAI CU 14.000 EURO
Citroenul C3 - dai 12.000 de euro pe el dupa 3 ani si 50.000 km iei pe el in jur de 7.000 EURO .
E o impresie falsa ca daca iti iei golf sau mercedes cand il vinzi SH iei mai mult ,ia uitati`va cat costa masina AIA noua , cat te costa la masiana gen golf si mercedes serviceuri si toate alte chestii de intretinere a masinii - va spun eu de 2 ori mai mult decat la un citroen !!
VW golf 5 - un motor decent 1,9 TDI 109 CP - cu ceva optionale te duce usor in 20.000 de euro DDP - il vinzi dupa 3 ani dupa ce ai facut 50.000 KM il DAI CU 14.000 EURO
Citroenul C3 - dai 12.000 de euro pe el dupa 3 ani si 50.000 km iei pe el in jur de 7.000 EURO .
E o impresie falsa ca daca iti iei golf sau mercedes cand il vinzi SH iei mai mult ,ia uitati`va cat costa masina AIA noua , cat te costa la masiana gen golf si mercedes serviceuri si toate alte chestii de intretinere a masinii - va spun eu de 2 ori mai mult decat la un citroen !!
Ultima oară modificat Mar 11-Apr-2006 09:59 de către DMX, modificat 1 dată în total.
PENTRU DMX
aici ai dreptate BMWeul "sotului" mi-a mancat sufletul si ficatii,nu mai zic de bani, servisul ne costa enorm,dar nu vrea sa renunte la el nici in ruptul capului,sa va mai zic ca am avut ghinion BMWeul in 2 ani a fost cel putin de 10 ori in servis. noroc ca afost in garantie, sa vedem de acum incolo,a expirat garantia
aici ai dreptate BMWeul "sotului" mi-a mancat sufletul si ficatii,nu mai zic de bani, servisul ne costa enorm,dar nu vrea sa renunte la el nici in ruptul capului,sa va mai zic ca am avut ghinion BMWeul in 2 ani a fost cel putin de 10 ori in servis. noroc ca afost in garantie, sa vedem de acum incolo,a expirat garantia

E u cred ca atunci cand e vorba de revanzare, fie masina germana fie franzuzeasca sau italiana dealtfel, se pierde prin revanzare foarte mult , indiferent de marca. Acum cateva luni am facut diferenta la acest raport-pret de noua si pret sh, si masinile germane nu isi pastrau deloc bine pretul la revanzare.
Delatfel, numai un sh iti poate oferi sansa sa-l vinzi mai bine decat l-ai cumparat, in special daca are un bun renume. Daca e noua si o vinzi pierzi f multi bani, mai ales daca o dai intr-un an ,doi sa zicem. Ulterior nu mai scade pretul asa dramatic si raportat la nr. de ani parca pierderea nu mai e asa mare.
Asa ca exemplul lui dmx e cat se poate de bun, se poate regasi in sute de exemple pe siteurile ce vand masini.
Asa se intampla daca vrei masina noua.Cei care rad ca ti-ai luat masina pe viata sa se uite cu cat o sa-si vanda si ei masinile germane daca le-au luat de noi. Daca le-au luat sh,si se bucura ca nu pierd mult la revanzare,nu au de ce sa mai rada pentru ca orice-ar fi, o masina sh nu se compara cu una noua, d-aia si face o gramada de bani in plus...
Delatfel, numai un sh iti poate oferi sansa sa-l vinzi mai bine decat l-ai cumparat, in special daca are un bun renume. Daca e noua si o vinzi pierzi f multi bani, mai ales daca o dai intr-un an ,doi sa zicem. Ulterior nu mai scade pretul asa dramatic si raportat la nr. de ani parca pierderea nu mai e asa mare.
Asa ca exemplul lui dmx e cat se poate de bun, se poate regasi in sute de exemple pe siteurile ce vand masini.
Asa se intampla daca vrei masina noua.Cei care rad ca ti-ai luat masina pe viata sa se uite cu cat o sa-si vanda si ei masinile germane daca le-au luat de noi. Daca le-au luat sh,si se bucura ca nu pierd mult la revanzare,nu au de ce sa mai rada pentru ca orice-ar fi, o masina sh nu se compara cu una noua, d-aia si face o gramada de bani in plus...
-
- just curious
larisa
Pt. DMX si ET- multumesc pt. opiniile voastre, castigul este valabil la SH. ADEVARAT.CITRO IS THE BEST!!!
deja batem campii...
pana acum discutia era legata de alegerea unui C3 diesel sau pe benzina. concluzia a fost trasa - diesel - si daca a fost influentata de pretul de achizitie, ar putea fi valida atat timp cat dureaza oferta.
acum vad ca incepem sa vorbim de C3 vs C4....mai bine zi larisa, nu vrei si tu un bmw?
pana acum discutia era legata de alegerea unui C3 diesel sau pe benzina. concluzia a fost trasa - diesel - si daca a fost influentata de pretul de achizitie, ar putea fi valida atat timp cat dureaza oferta.
acum vad ca incepem sa vorbim de C3 vs C4....mai bine zi larisa, nu vrei si tu un bmw?

eu nu vreau un BMW...................vreu doua, unul diesel si unul benzina! si mai vreau sa le pot conduce pe amandoua odata sa ma intrec me mine insumi si sa castig eu ! 
cum spuneam intr-un alt topic nu demult.......masina se simte, pardon, cu curu' !!!
asa fiind treburile.....asterne-ti curu' intr-un c3 hdi si apoi intr-un sx si vezi care dintre modele iti mangaie ........sufletul !
la mine vibratia tractorasului face minuni ca sa nu mai zic de masajul de calitate !
(glumeam, pentru cei ce nu inteleg o gluma !) :P

cum spuneam intr-un alt topic nu demult.......masina se simte, pardon, cu curu' !!!
asa fiind treburile.....asterne-ti curu' intr-un c3 hdi si apoi intr-un sx si vezi care dintre modele iti mangaie ........sufletul !
la mine vibratia tractorasului face minuni ca sa nu mai zic de masajul de calitate !
(glumeam, pentru cei ce nu inteleg o gluma !) :P
..... frantuzoaica pretentioasa !!!
-
- Pro Motor Rm.Valcea
Cred ca ma bag in seama prea tarziu. Am citit parerile celor de pe forum si am remarcat ca fiecare se gandeste mai mult la el decat la tine. Eu zic asa: Ia-ti C3 Exclusive Sensodrive. Toate prietenele mele au asa ceva si nu le-ar da pt nimic in lume. Esti femeie! Lasa masina sa faca totul pt tine: stergatoare, faruri, schimbarea vitezelor, senzor de parcare(eviti mersul service pt zgarieturi!) clima-apesi pe buton si face singura restul, cotiere, fii atenta: oglinda retrovizoare cu lumina! motor puternic 110cp, cuplu si toate balivernele jante frumoase manere cromate(sic) si la fiecare semafor ai timp sa te rujezi sa te fardezi si sa moara de invidie partenerii de trafic pt k pleci prima de la semafor cu rujul in mana si ochii in oglinda!
La Peco? platesti cu maxim 20 ron in plus! Dar confortul si imaginea ta? iti garantez cate vei simti mai frumoasa!!!!!!
La Peco? platesti cu maxim 20 ron in plus! Dar confortul si imaginea ta? iti garantez cate vei simti mai frumoasa!!!!!!
-
- Pro Motor Rm.Valcea
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”