Salut tuturor
Sunt hotarart in proportie de 90% sa cumpar un C3 1.4 HDi si am si eu o intrebare pentru posesorii de astfel de masinutze. Ma intereseaza foarte mult cum stau cu insonorizarea. Am mers acum cativa ani cu un clio diesel si la viteze de 120 km/h, nu prea te mai intelegeai cu cei din masina din cauza zgomotului.
Va multumesc .
insonorizare C3
Moderator: Echipa Tehnica
Re: insonorizare C3
flavius_a scrie:Salut tuturor
Sunt hotarart in proportie de 90% sa cumpar un C3 1.4 HDi si am si eu o intrebare pentru posesorii de astfel de masinutze. Ma intereseaza foarte mult cum stau cu insonorizarea. Am mers acum cativa ani cu un clio diesel si la viteze de 120 km/h, nu prea te mai intelegeai cu cei din masina din cauza zgomotului.
Va multumesc .
Felicitari pentru alegere! Si eu sunt posesor de C3 1.4 HDi. Pot sa-ti spun este ca masina e destul de bine insonorizata, motorul e destul de silentios. Cativa prieteni care sunt posesori de masini cu motoare TDI chiar s-au mirat cat de silentioasa e buburuza mea diesel. Eu zic ca insonorizarea la C3 e destul de buna pentru o masina din clasa ei. Fata de masini din clasa medie, nu e insa la fel de performanta la capitolul insonorizare. Nu stiu insa cat de pretentios esti tu. Cel mai bine ar fi sa faci un test-drive la dealer si sa te convingi singur daca iti convine sau nu cum se comporta masina. Sau sa vii la una din intalnirile noastre si sa te ajutam noi sa-ti formezi o parere.
Eu am 1.4 benzina, care din start ar trebui sa fie mai silentios decat dieselul.
Si este... la viteze rezonabile...
Doar ca la 130 - 140 la ora, trebuie dat volumul la radio cam la 19/40...
Eu asteptam,speram,ravneam sa fie ca la Mertz, sa te uiti pe geam ca la TV, sa nu se auda nimic, ca si cum ai fi in submarin...dar motorul se aude un pic...
Tatal meu are un SEAT CORDOBA nou...si se cam simte diferenta fata de al meu din punct de vedere al insonorizarii...abia auzi motorul incat uneori mai dai o data la automat crezand ca s-a oprit...
:P
Si este... la viteze rezonabile...
Doar ca la 130 - 140 la ora, trebuie dat volumul la radio cam la 19/40...

Eu asteptam,speram,ravneam sa fie ca la Mertz, sa te uiti pe geam ca la TV, sa nu se auda nimic, ca si cum ai fi in submarin...dar motorul se aude un pic...
Tatal meu are un SEAT CORDOBA nou...si se cam simte diferenta fata de al meu din punct de vedere al insonorizarii...abia auzi motorul incat uneori mai dai o data la automat crezand ca s-a oprit...
:P
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”