Bricolaje C3. Suport accesorii hayon si tava portbagaj.

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

MaxiTechnicus
simpatizant

Bricolaje C3. Suport accesorii hayon si tava portbagaj.

Mesajde MaxiTechnicus » Mie 07-Feb-2007 00:42

Salut la toata lumea. As dori sa stiu si eu daca e printre noi vre'un pescar amator sau profesionist sau vre'un inrait al tuningului care sa ne spuna si noua cum se lucreaza cu fibra de sticla si cu adezivul aferent pentru a obtine un suport dedicat accesoriilor diferit insa fata de "Modul de depozitare sub panoul despartitor bagaje" vandut de citroen cu 250 de lei.
Mi-am facut rost de materiale si intentionez sa fac un mulaj mai mult sau mai putin frumos care sa aiba spatii dedicate pt stingator, trusa medicala, triunghi, pompa, un spray degivrant, si un remover de gudron & stuff.
nu de alta ca nu mi-e greu sa dau banii aia pe tavita aia, da in loc sa se mai plimbe prin portbagaj toate chestiile alea tare mi-e ca or sa fuga prin tavita aia a lor, si asta mult mai aproape de urechile mele fine de iepuras :lol:

oricum o sa m-apuc de treaba in weekend si o sa fac poze detaliate pentru fiecare etapa parcursa.
_/\_ Don't drink and drive! You may spill some..._/\_ Proud owner of a C3 1,4 HDi 2006, bleu lucia

blacknoir02
just curious

Mesajde blacknoir02 » Mie 07-Feb-2007 15:56

Salut. Eu unul nu sunt nici pescar nici un impatimit al tuningului, dar sincer sa fiu si pe mine m-ar interesa asa ceva. "Buburuza", asa am inteles ca i se spune, o am de numai 2 saptamani. Mi-ar placea sa fac si eu un suport pentru accesoriile astea, dar deocamdata am rezolvat problema cu niste elastice si cu niste scaieti, deocamdata merge, dar vedem noi cand o sa-mi cumpar si extinctor cum o sa faca, am observat ca oricum aia de la reprezentanta sunt escroci indiferent de orasul in care se afla si daca nu ceri nu ti se da...

Astept cu nerabdare sa vad ceea ce ti-a iesit si etapele. Ce materiale ai cumparat si de unde?

MaxiTechnicus
simpatizant

Mesajde MaxiTechnicus » Mie 07-Feb-2007 23:20

io le-am luat prin cineva si nu prea m-a costat mk. ideea e ca in pricipal o sa le folosesc la un alt proiect
o sa pun insa poze cu etapele parcurse
_/\_ Don't drink and drive! You may spill some..._/\_ Proud owner of a C3 1,4 HDi 2006, bleu lucia

christistanciu
pasionat

Mesajde christistanciu » Joi 08-Feb-2007 19:46

blacknoir02 sa inteleg ca ai trecut pe la eveman timisoara? :lol:
Visez la un C4 WRC...Imagine

Jarod
pasionat

Mesajde Jarod » Mar 27-Feb-2007 23:22

Super tavita de 250 ron este ok, DAR sub greutatea extinctorului si a celorlalte obiecte, s-a desprins suportul pe care sta sprijinita si acum nu mai sta lipit de cheder. Anyway, asta mi s-a intamplat dupa un an jumate de folosire.

Daca merge cu fibra, poate deschizi o firma de tunning :)

Spor la km.

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”