nu puteam sa enumarum in subiect toate rugamintile mele.Sa trec direct la subiect prin a va intreba:
1.Pe ecranul unde apar toate iconitele(ca altfel nu imi vine acum sa le numesc) nu imi apare la punerea contactului esp-ul iconita aia cu un triunghi si o masina alunecand,dar daca ma uit in "relief"se vede "umbra","urma" unde ar trebui sa apara,ca la un ceas de mana electronic(sper ca ma inteles vreo cineva ce am vrut sa zic aici),deci daca nu mi se aprinde acea iconita inseamna ca masina nu are sistem esp,sau se aprinde numai in momentul cand vreo roata nu are aderenta
2.Mi s-a spus cand am cumparat masina(sh) ca are si ASR,cum pot verifica asta
3.Vreau sa imi pun alarma la masina,va rog,daca stie cineva,vreun tip de alarma care se potriveste cel mai bine pentru masina asta,cu tot cu pager,senzor perimetru,etc si cat de greu de montat este,o firma care lucreaza bine si face treaba de calitate(mentionez ca sunt din husi,jud vaslui),in iasi,husi barlad,orasele cele mai apropiate de mine,orice indrumare e binevenita.
4.Din pacate masina nu are geamuri electrice,ceea ce ma uimit si pe mine,e din 2003,are abs,comp bord,aer cond,dar n-are geamuri,am sunat la reprezentanta dar a zis ca ma ajunge vreo 15 mil,ceea ce mi se pare enorm de mult,6 mil e numai macaraua pe fiecare usa,se monteaza greu,asta in cazul in care as lua macarelele prin comanda din alte parti????
5.De pus folie pe geamuri cam cat ma costa si ce imi recomandati sa imi pun folie sau ionizare,masina e alba si nu stiu ce s-ar potrivi mai bine???
c3,un vis candva....,acum realitate
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
1.- Daca ai luat masina cu ESP, atunci trebuie sa ai si asa ceva. Bordul e la fel pt toate modelele. Poti verifica ESP-ul, intr-un spatiu deschis, fara alte masini sau obstacole. Iei ceva viteza 50-60 km/h si iei brusc de volan. Tb sa iti pilpie becul ala in bord. Mare atentie sa nu te rastorni cind iei vreo curba daca nu ai ESP, e bine sa faci testul ala gradual.
2.- Pleciin forta. Trebuie sa simti cum actioneaza frinele si cum taie gazul
3.- Iti recomand senzor de perimetru, dar mare grija sa nu comenteze astia la garantie ceva.
4.- Las-o asa. Eu personal am simtit utilitatea geamurilor electrice doar la ala din drepta si doar de citeva ori in 3 ani si ceva. 1500 de RON, nu merita, mai ales ca dupa operatia asta e foarte posibil sa te alegi cu niste greieri in usi.
5.- Nu recomand nici folie nici ionizare.
2.- Pleciin forta. Trebuie sa simti cum actioneaza frinele si cum taie gazul
3.- Iti recomand senzor de perimetru, dar mare grija sa nu comenteze astia la garantie ceva.
4.- Las-o asa. Eu personal am simtit utilitatea geamurilor electrice doar la ala din drepta si doar de citeva ori in 3 ani si ceva. 1500 de RON, nu merita, mai ales ca dupa operatia asta e foarte posibil sa te alegi cu niste greieri in usi.
5.- Nu recomand nici folie nici ionizare.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
mersi de raspuns
cat traiesti inveti,poate daca imi luam masina noua imi aratau aia si imi explicau tot dar cum e sh trebuie sa intreb...mai astept rasp referitor la alarma daca si-a pus cineva sa-mi spuna ce model si cam cat la costat si insist totusi cu geamurile,nu de alta dar mi se pune "un nod in gat"cand ma sui in alta masina si ala nu mai da la "manivela",doar de aia treci de la dacie la o masina straina sa ai,tot ce nu ai avut pe aia...
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
bezz scrie:100 de lei dai pe alarma 100 de lei ai![]()
corect!
montajul ca montajul, ca ala e cam la fel la orice alarma.... dar de ce sa nu dai sa zicem 300 pe o alarma mult mai buna, ca oricum investitia se face o singura data, decat sa stai sa te rogi de ea sa te lase sa intrii, sau alte probleme... (nu cumpara sub nici o forma alarma thor, type-r, dragon sau alte dracarii de pe la metro, practiker, etc; cea mai buna dintre nonameuri este scorpion);
recomand: maat, viper, ungo, rattler, si ar mai fi dar nu imi vin in minte...
- phantom390
- simpatizant
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”