proiectoare
Moderator: Echipa Tehnica
proiectoare
proiectoare pentru citroen c3 ati gasit in alta parte ? care sa se potriveasca perfect .. la citroen la reprezentanta sunt foarte scumpe in jur de 800ron.
cine poate lasa un site este bine venit nu conteaza poate fi si din afara.
cine poate lasa un site este bine venit nu conteaza poate fi si din afara.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
La gsfcarparts.com e 21.5 lire bucata, adica 43 de lire perechea (adica ~ 200 de RON + transport). Fa si tu calculul ce adaos are ATS-ul 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
nicum scrie:La gsfcarparts.com e 21.5 lire bucata, adica 43 de lire perechea (adica ~ 200 de RON + transport). Fa si tu calculul ce adaos are ATS-ul
Hey Nicum,
Putem sa facem un thread din acela care apare la inceput si sa nu scrie nimeni in el, in care sa punem toate site-urile care merita sa cumperi cu tot cu transport in Ro produse ???
Thkx
-
- just curious
Proiectoare c3
Deci pt proiectoare la C3,exista producatori ,gen TYC,Klokerholm,si un am gasit de exemplu la 65 lei bucata.Mergeti la magazinele de piese auto de import din orasele voastre si cereti proiectoare pe producator,nu pe original.In Romania exista citeva firme mari importataore care aduc piese de import si au depozite mari,si au si aceste proiectoare.La mine in magazin de exemplu le vind cu 65-85 lei depinde de producator,din pacate eu sunt din Iasi,si o aici nu cred ca sunt 6-8 C3 in tot orasul. [In zona se discuta cu tine doar daca ai "masina germana".] Iar pe forum vad foarte multi din Bucuresti,si Ardeal.
Intrebati fratilor tot ce doriti despre piese,masini,experienta in piese de import de peste 14 ani.
nicum scrie:La gsfcarparts.com e 21.5 lire bucata, adica 43 de lire perechea (adica ~ 200 de RON + transport). Fa si tu calculul ce adaos are ATS-ul
ms o sa caut acolo sa vad daca gasesc ca la prima cautare nu am gasit nimic cred ca nu am intrat unde trebuie.. am incercat cu search unde am scris "spotlight"..

- phantom390
- simpatizant
- phantom390
- simpatizant
ca sa nu mai deschid alt topic ce parere aveti in legatura cu xenonu are cineva pe c3 ? eu am gasit ceva ..
http://img301.imageshack.us/my.php?image=xenonpc0.jpg
Kit Xenon H7
Pret : 160 €
Putere: 35W, culoare: 6000K Echipeaza blocul optic pentru: Audi A3, Audi A4, Audi A6, Audi A8, BMW seria 1, BMW seria 3, BMW seria 5, BMW seria 7, BMW X3, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Fiat Doble, Ford Focus, Ford Mondeo, Hyundai Santa Fe 2, Hyundai Terracan, Mini, Mazda 3, Mazda RX8, Mercedes C classe, Mercedes E classe, Mercedes S classe, Opel Astra G, Peugeot 206, Renault Clio 3, Renault Megane, Seat Leon, Skoda Fabia, Skoda Octavia 2, Skoda Superb, Toyota Avensis, Toyota Corolla, Volkswagen Golf5, Passat, Touareg, Volvo S40,S60,S80, XC90
http://img154.imageshack.us/my.php?imag ... mp1bv6.jpg http://img166.imageshack.us/my.php?imag ... en1uj7.jpg
http://img301.imageshack.us/my.php?image=xenonpc0.jpg
Kit Xenon H7
Pret : 160 €
Putere: 35W, culoare: 6000K Echipeaza blocul optic pentru: Audi A3, Audi A4, Audi A6, Audi A8, BMW seria 1, BMW seria 3, BMW seria 5, BMW seria 7, BMW X3, Citroen C3, Citroen C4, Citroen C5, Fiat Doble, Ford Focus, Ford Mondeo, Hyundai Santa Fe 2, Hyundai Terracan, Mini, Mazda 3, Mazda RX8, Mercedes C classe, Mercedes E classe, Mercedes S classe, Opel Astra G, Peugeot 206, Renault Clio 3, Renault Megane, Seat Leon, Skoda Fabia, Skoda Octavia 2, Skoda Superb, Toyota Avensis, Toyota Corolla, Volkswagen Golf5, Passat, Touareg, Volvo S40,S60,S80, XC90
http://img154.imageshack.us/my.php?imag ... mp1bv6.jpg http://img166.imageshack.us/my.php?imag ... en1uj7.jpg
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
phantom390 scrie:cine face comanda primul anunta si pe restul cum a decurs?
si eu sunt interesat...la pretul asta ce sa mai zic...livrarea in europa se face a doua zi.
Eu am luat de la ei acum vreo 2 ani. A venit in citeva zile. Problemele au fost evident la vama romaneasca, dar acum nu mai e cazul.
@AngelTero: te duci pe online shop si de acolo ar trebui sa te descurci. Mai departe trebuie sa ai un card cu care se poate cumpara de pe net si care sa fie acceptat de ei.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- just curious
XENON
Eu am montat xenoane pe C3 -ul meu.E ok.Vezi ca am deschis un topic.Se schimba total fata masinii.pretul e asa si asa.Depinde cine il fabrica.Daca iti cumperi cumpara cu 6000k.Are o lumina aldaastru spre alb.
Intrebati fratilor tot ce doriti despre piese,masini,experienta in piese de import de peste 14 ani.
-
- Pro Motor Rm.Valcea
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”