oglinzi retrovizoare?
Moderator: Echipa Tehnica
oglinzi retrovizoare?
Buna,
Tocmai am constatat ca mi-a fost furata oglinda retrovizoare laterala stanga....doar partea de oglinda nu si suportul. Aveti idee daca se gaseste de cumparat numai sticla si daca da puteti sa imi recomandati vreun loc?
Multumesc anticipat!
Tocmai am constatat ca mi-a fost furata oglinda retrovizoare laterala stanga....doar partea de oglinda nu si suportul. Aveti idee daca se gaseste de cumparat numai sticla si daca da puteti sa imi recomandati vreun loc?
Multumesc anticipat!
72000 kmwww.proiectare-arhitectura.ro
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
oare se poate si sticla originala de bx? 
Ce vreau sa iti zic este sa fii atent pentru ca la mine la bx sticla din dreapta mi-am spart-o si am inlocuit-o cu ceva neoriginal. problema este ca mareste mult mai mult asta, adica toate obiectele sunt mai mari si din acest motiv nu incap prea multe in oglinda, ceea ce e de rau. Ai grija sa nu patesti la fel.

Ce vreau sa iti zic este sa fii atent pentru ca la mine la bx sticla din dreapta mi-am spart-o si am inlocuit-o cu ceva neoriginal. problema este ca mareste mult mai mult asta, adica toate obiectele sunt mai mari si din acest motiv nu incap prea multe in oglinda, ceea ce e de rau. Ai grija sa nu patesti la fel.
"If in doubt, flat out!"
Si eu am avut problema cu oglinda sparta. M-a costat 56 ron, cumparata de la un magazin, prin comanda la ATS. De montat, se monteaza foarte usor daca ai de inlocuit doar geamul oglinzii (scoti oglinda cu rama de plastic de sub ea, usor cu o surubelnita, vei vedea ca pe spate sunt niste cleme de prindere si o inlocuiesti cu cea noua prinzand-o in soclu pe acelasi sistem). Atentie: varianta asta este pentru oglinzile manuale. In cazul corpului oglinzii cu totul este putin mai greu.
Apropos de oglinzi retrovizoare...mie nu-mi mai merge comanda electrica a oglinzilor. adica dai de buton si nu o ia ... si nu e de la sigurante.
De unde credeti ca ar fi ?
(Nu vreau sa ma duc la service pentru asta ca vreau sa desfac, sa tai sarmele si sa carpesc eu in fata blocului, deci nu-mi sugerati sa merg la service).
Merci,
De unde credeti ca ar fi ?
(Nu vreau sa ma duc la service pentru asta ca vreau sa desfac, sa tai sarmele si sa carpesc eu in fata blocului, deci nu-mi sugerati sa merg la service).
Merci,
A4 scrie:Si pe mine m-a "fericit" cineva de oglinda stanga de la C3. Am gasit sticla la Al Padrino cu 450 mii, dar nu stiu cum e cu montajul( pot sa o pun singur sau trebuie sa ma duc la un service)???
poti sa o pui singur nu e mare greutate! eu miam puso singur tr scoasa ea in afara( o fortezi putin cand tragi de ea k nu se intampla nimik) si apoi sunt conectate 3 fire pe care le scoti si astfel se scoate suportul cu oglinda!
Atunci cand cumperi oglinda ai 2 posibilitati: corpul complet (asta insemnand oglinda, brat, etc, dar si costul mai mare) ori decat oglinda si in cazul asta ti-o da si cu plasticul pe care vine prinsa (nu iti da numai geamul oglinzii), asa ca vei vedea pe spatele plasticului respectiv cateva cleme ce te vor ajuta sa-ti prinzi oglinda de tot corpul.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”