pilot automat???

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

dan555
just curious

pilot automat???

Mesajde dan555 » Joi 15-Mai-2008 14:10

care este pilotul automat??? cumva o legatura cu butonul ala de sub radio-cd cu viteza? cum se foloseste k nu am incercat deloc pana acum???

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 15-Mai-2008 14:14

Vad ca nu vrei sa renunti deloc la limbajul de tip mirc. La urmatorul avertisment contul tau va fi dezactivat.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

dan555
just curious

Mesajde dan555 » Joi 15-Mai-2008 15:28

nicum scrie: Vad ca nu vrei sa renunti deloc la limbajul de tip mirc. La urmatorul avertisment contul tau va fi dezactivat.frate

frate ce ai? care e problema ta! esti obsedat cu mircul sau ce! ce ti se pare tie ca e limbaj de mirc? ai probleme cred! uite-te si u la altii! numai pot eu akum de avertismentele tale! hai poti sal dezactivezi de akum contul! esti un moderator de kakao:P:P:P

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Joi 15-Mai-2008 15:56

Cred ca este cazul sa iti revizuiesti modul in care te exprimi.

Folosirea limbajului de tip chat sau mirc, adica folosirea literei "k" in loc de "ca" sau "c", precum si multe alte prescurtari similare sunt interzise prin regulamentul forumului pe care ai fost de acord sa il respecti in clipa in care te-ai inscris.

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 15-Mai-2008 18:47

dan555 scrie:
nicum scrie: Vad ca nu vrei sa renunti deloc la limbajul de tip mirc. La urmatorul avertisment contul tau va fi dezactivat.frate

frate ce ai? care e problema ta! esti obsedat cu mircul sau ce! ce ti se pare tie ca e limbaj de mirc? ai probleme cred! uite-te si u la altii! numai pot eu akum de avertismentele tale! hai poti sal dezactivezi de akum contul! esti un moderator de kakao:P:P:P

Vad ca efectiv o ceri, ca sa zic asa. De acum incolo iti vor hotari altii soarta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Joi 15-Mai-2008 19:17

si mie mi se intampla adeseori sa mai scap cate o formulare de tip mirc, de care nu sunt deloc mandru...

mai mult, si pe mine m-a basicat nicum de cateva ori cu rigiditatea lui....

ideea e ca daca ai acceptat termenii si conditiile de postare pe forum, atunci va trebui sa te supui acestor reguli, pe care, sa fiu sincer, nici eu nu le agreez....

de asemenea, cred ca si moderatorii ar trebui sa fie mai putin sensibili la forma si mai interesati de fond...

cu alte cuvinte, lasati-i fratilor, sa vorbeasca asa cum stiu, pt ca daca nu au nimic esential de spus, oricum nu-i va citi nimeni...

parerea mea...care este....pe persoana fizica...la sectorul 5....

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 15-Mai-2008 20:24

Marturisesc ca de regula trec cu vederea limbajul mirc atit timp cit textul este inteligibil si nu se face abuz prea mare. Primul lui mesaj era de-a dreptul criptic pentru mine.
Dar in cazul de fata, vorbim pur si simplu de o sfidare. Desi a primit atentionari repetate cu privire la ce scrie prin regulamentul forumului, userul cu pricina e tot nemultumit si mi se adreseaza de parca am fi facut armata impreuna.

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Joi 15-Mai-2008 20:33

nicum scrie:Marturisesc ca de regula trec cu vederea limbajul mirc atit timp cit textul este inteligibil si nu se face abuz prea mare. Primul lui mesaj era de-a dreptul criptic pentru mine.
Dar in cazul de fata, vorbim pur si simplu de o sfidare. Desi a primit atentionari repetate cu privire la ce scrie prin regulamentul forumului, userul cu pricina e tot nemultumit si mi se adreseaza de parca am fi facut armata impreuna.

absolut corect si subscriu la ce ai spus...

nicum, editeaza-mi, te rog, postul meu pt ca am scris interesanti in loc de interesati si nu mai lasa sa modific...
merci...

cu stima, marius

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Vin 16-Mai-2008 08:08

mesersmith scrie:nicum, editeaza-mi, te rog, postul meu pt ca am scris interesanti in loc de

Done.

robistan25
pasionat

Mesajde robistan25 » Lun 26-Mai-2008 21:22

Intervin si eu cu aceeasi problema, dar intreb altfel: Se poate monta pe C3 pilot automat ? Daca da, unde ? Daca stie cineva, il rog sa dea un raspuns. Multumesc anticipat. :wink:

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”