Salutare natiune!
Da stiu ca nu am mai scris demult si decat sa imi atrageti voi iar atentia mai bine sa o iau eu inainte!
Si desi e un mesaj general ma refer asa in special (fara dedicatie speciala insa ca noi este doar forumisti nu si manelisti - no ofense) colegilor AG26RAF si MikePop si incep cu o intrebare:
"VOI AVETI BEC IN TORPEDOU ORIGINAL DE FABRICA? SAU MACAR DE VRE-UN FEL?"
Ei bine dupa cum am mai spus in urma cu ceva vreme eu nu am avut, de nici un fel, dar na, cand omul e nebun si nu poate sa stea pana nu face toate extraoptiunile pe masina (la naiba de nu i-as pune si ESP daca as putea) maine ii pun si bec in torpedou si nu asa oricum, evident tot cu buton care aprinde automat becul in momentul deschiderii torpedoului si se stinge odata cu inchiderea torpedoului. Deci fara sa mai apas eu pe vre-un buton aditional!
Tot maine (dar ce spun eu, e deja AZI ca e 01:00) aduc si dovezi, adica fotografii si poate chiar un filmuletz!
Cam ce v-ar trebui daca vreti sa faceti si voi ceva asemanator:
1. o lampitza de torpedou, poate fi una dedicata (aftermarket pt torpedou) sau chiar una de plafoniera (se gasesc undeva pe la 10 Ron).
2. doua fire pentru alimentare si 2 "papuci" ce vor veni prinsi pe lampa.
3. un buton actionare (inchis cand e apasat, deci torpedou inchis / deschis cand este eliberat) asemenator celui de la frigider.
4. putina indemanare.
5. un pic de creativitate.
6. "neste" timp liber.
In principiu nu e chiar mare inginerie, dar necesita putina atentie, putina indemanare si iese.
Initial trĂŁsesem fire direct din lampa plafoniera, dar nu prea mergea ideea de plus permanant pentru ca acolo sunt sunt 4 fire si eu la lampitza asta am doar 2. Si practic mergea sistemul dar cand se inchide plafoniera, se inchidea si lumina de la torpedou. In schimb daca deschideam torpedoul dupa perioada in care plafoniera se stingea, PAUZA CURENT si era nevoie sa ating butonasul de sus, al plafonierei, cel din torpedou era degeaba daca nu primea curent.
Ca sa o fi facut asa aveam nevoie de un tip la lampitza tot cu 4 picioruse de alimentare. Asadar am renuntat si am tras 2 fire: de PLUS PERMANENT si MINUS (Masa) si am rezolvat problema.
Acum am curent fara intrerupere in torpedou indiferent daca celelalte surse sunt oprite sau nu!
Dar mai multe, in episodul viitor....