"Mici" modificari la un C3

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Vin 23-Iun-2006 13:20

Vezi aici: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1822

În principiu creºterea maximã se înregistreazã la maºinile cu turbinã, în cazul tãu cred cã ºi +5cp e greu de obþinut. Oricum, eu personal dacã aº face o remapare, aº pune un leu deoparte ºi pentru schimbarea evacuãrii ºi a filtrului de aer.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Vin 23-Iun-2006 16:48

@B25BUY: motorul ala are 8v, deci mai poti obtine undeva intre 5 si 10 cai. personal nu cred ca merita. de 250-300 de euro imi iau o gramada de benzina.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Matrixu
pasionat

Re: CHIP TUNNING LA C3

Mesajde Matrixu » Lun 26-Iun-2006 08:25

B25BUY scrie:Salut !!!

Am mai intrebat...credeti ca la C3 de 1.4i se poate face chip tunning
ca din 75 CP sa-l mai urcam spre 90 sa zicem cu o imbunatatire substantiala si a cuplului motor ?
Eu cred ca da, dar nu stiu unde si cine face asa ceva la noi in tara ?!

Merci...

20% crestere de putere...niciodata doar cu chip tuning, la motorasul tau.

keos
pasionat

Re: CHIP TUNNING LA C3

Mesajde keos » Lun 26-Iun-2006 09:20

B25BUY scrie:Salut !!!

Am mai intrebat...credeti ca la C3 de 1.4i se poate face chip tunning
ca din 75 CP sa-l mai urcam spre 90 sa zicem cu o imbunatatire substantiala si a cuplului motor ?
Eu cred ca da, dar nu stiu unde si cine face asa ceva la noi in tara ?!

Merci...

Din cate stiu ai putea castiga catva cai daca schimbi filtru de aer, si evacuarea (care din cate stiu se recomanda si cand faci chip-tunning anyway).

Keket
pasionat

Mesajde Keket » Lun 03-Mai-2010 23:40

La motorasu asta costa enorm de mult reampare si ar mai trebui pus si un intercooler plus o evacuare sport si filtru sport doar model in box ca altfel nu merge! toata distractia lejer 1000 euroi ! PUTERE MAX 100 CAI la motorul de 8 v,

Remus Nicola
simpatizant

Mesajde Remus Nicola » Mie 05-Mai-2010 07:52

Spuneai ca vrei niste jante mai mari si mai late, eu am vazut si 17" pus pe C3 fara probleme, dar daca vrei sa fi legal (cum am ales si eu) iti pui un 16" 7j, diferenta de la 14" 5.5j cum e standard e ca si cum ai trece la de patine la un snowbord :D . Sfatul meu e sa cauti ceva la care nu o sa ai nevoie de adaptari , cu ET potrivit masinii, cu 4*108 nu e greu , se gasesc relativ usor, problema e sa fie ET bun sa nu mai pui si distantiere. Eu am MSW 16 Black pe 16" , au o gama destul de ok si preturi la fel. Cu anvelopele o sa ai parte de distractie, nu e un model usor de gasit si nici ieftin, eu am Hankook si am dat acum un an 350ron pe unu... Cu suspensia de 2 ani ma tot uit si eu si nu stiu daca sa iau niste arcuri sau nu, e buna asa mai ridicata pt drumurile noastre dar instabila la viteze mai mari si estetic ar da mai bine mai lasata :wink: . Spor la modificari.
P.S : Iti pun si o poza cu buburuza mea si "tenesii" ei 8)
Imagine

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”