Alte accesorii C3

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 26-Iul-2006 16:32

@vldst : daca tu noaptea pe coclauri crezi ca o sa reusesti sa schimbi becuri esti tare!
sincer eu m-am chinuit la o roata de imi venea sa urlu, avand o lanternutza mica
k sa schimbi becu tre sa tai toate luminile, sa ai lampa de avarie ehhhh, iti spun io, mergi linistit fara o faza pe stanga sau dreapta, sau chiar fara o faza complet.
oricum nu-ti recomand sa te opresti noaptea la marginea drumului sa mesteresti la vreo avarie minora.
Cosmin
high energy music expression

keos
pasionat

Mesajde keos » Mie 26-Iul-2006 16:36

vldst scrie:
keos scrie:
vldst scrie:Tava de portbagaj o gasesti aici:

http://www.citroen.ro/accessoriesItems.php?modelId=4

Cred ca e un fel de covor de cauciuc pentru portbagaj. Presupun ca rezista mult mai bine in timp decat clasica mocheta cu care vin masinile din fabrica. Tava de portbagaj de la ATS vine in doua versiuni: una normala si alta "enterprise". Nu-mi dau prea bine seama care e diferenta intre cele 2 versiuni. Probabil cea enterprise se poate extinde si peste bancheta in cazul in care aceasta e rabatata. Versiunea normala a tavii de portbagaj e vreo 320 RON la ATS, iar cea enterprise 480 RON :twisted: . Am intrebat si la Augsburg, dar nu aveau ceva care sa se potriveasca la C3. Oricum, nu ma grabesc sa dau banii pe tava de portbagaj, dar o am in vedere.

Nu prea inteleg, care e avantajul ei ???? Ca rezista ???? Eu zic ca si clasica mocheta iti rezista fara mari probleme ;). Asta daca nu ai desigur de gand sa o ridici si sa o cobori zi de zi sau sa cari porci, sau sa folosesti masina mai mult de cateva sute de mii de km.

Eh, ar fi multe de spus aici. Mocheta atrage si retine mai usor scamele. Daca transporti materiale mai perisabile, din care s-ar putea scurge diverse lichide, iti imaginezi cum ar arata mocheta dupa ce ajungi la destinatie. Slabe sanse s-o mai cureti cu succes dup-aia (depinde si cu ce-o patezi). Ideea e ca tava aia fiind cauciucata poate fi mai usor curatata fara efecte secundare in caz de nevoie. In fine, eu unul mi-as cumpara asa ceva. E alegerea fiecaruia.

Keos, tu ai primit masina cu scut de plastic la motor sau fara?

Da sunt de acord cu tine, am avut un break in care s-a varsat lapte... problema nu a fost atat cu mocheta de la dacie, cat ca laptele sa varsat si pe mocheta din restul masinii. De atunci sunt foarte atent cu ce car, mai ales ca exista riscul sa se duca in masina.

Iar cu scutul... recunosc ca nu stiu, ca am cumparat-o SH de la firma, si nu stiu ce optiuni au pus ei cand au cumparat masina.

keos
pasionat

Mesajde keos » Mie 26-Iul-2006 16:38

bezz scrie:@vldst : daca tu noaptea pe coclauri crezi ca o sa reusesti sa schimbi becuri esti tare!
sincer eu m-am chinuit la o roata de imi venea sa urlu, avand o lanternutza mica
k sa schimbi becu tre sa tai toate luminile, sa ai lampa de avarie ehhhh, iti spun io, mergi linistit fara o faza pe stanga sau dreapta, sau chiar fara o faza complet.
oricum nu-ti recomand sa te opresti noaptea la marginea drumului sa mesteresti la vreo avarie minora.

Da mai nu stiu ce le-au ascuns becurile asa, ca eu m-am chinuit vreo 1 ora sa schimb o faza pe fata, plus ca m-am cam taiat in tablele alea de sub capota.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Mie 26-Iul-2006 16:58

bezz scrie:@vldst : daca tu noaptea pe coclauri crezi ca o sa reusesti sa schimbi becuri esti tare!

Din motive de securitate personala, probabil ar fi mai bine sa nu opresc in toiul noptii pe marginea drumului. E un sfat bun, bezz. Pe de alta parte, daca te gandesti cate carute merg noaptea nesemnalizate pe drumurile noastre mioritice, babe cu vaci legate cu funia dupa ele, biciclisti beti morti si alti indivizi iresponsabili, te-ai incumeta sa mai mergi fara o faza in conditiile astea? Cel mai bine e sa eviti deplasarile noaptea, dar nu intotdeauna e posibil lucrul asta.

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mie 26-Iul-2006 18:23

keos scrie:Da mai nu stiu ce le-au ascuns becurile asa, ca eu m-am chinuit vreo 1 ora sa schimb o faza pe fata, plus ca m-am cam taiat in tablele alea de sub capota.

Probabil cã e vorba de economia de spaþiu dusã la extrem - ceva îmi spune cã la C3-ul din semnãturã sunt de 2 ori mai multe "chestii" (ca volum total) decât la o "Dacie 1300", într-un spaþiu sensibil mai mic. În aceste condiþii e relativ normal sã demontezi ceva pentru a ajunge la altceva.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 26-Iul-2006 20:18

@vldst DA HOTARAT, daca nu-mi mere faza lunga ma descurc cu cea scurta, daca nu mere faza scurta cu atat mai BINE, facem poze :lol: insa vorba ta atentie maxima la pietoni si carutze.
Cosmin

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Mie 26-Iul-2006 20:38

Bezz, ai fi in stare sa mergi doar cu luminile de pozitie pe o bezna s-o tai cu cutitul :x ? Nu te gandesti la amaratii care vin din fata si nu te vad :idea: ?

danmanea
pasionat

Mesajde danmanea » Joi 27-Iul-2006 07:42

vad acoilo la accesorii storuri. caut de mult dar mi se par cam scumpe. desi m-ar cam tenta. se gasesc prin alte parti mai ieftine? materialul de la astea e mai de calitate sau sunt asa scumpe ca sunt citroen?

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Joi 27-Iul-2006 08:40

danmanea scrie:vad acoilo la accesorii storuri. caut de mult dar mi se par cam scumpe. desi m-ar cam tenta. se gasesc prin alte parti mai ieftine? materialul de la astea e mai de calitate sau sunt asa scumpe ca sunt citroen?

De obicei sunt asa scumpe ca sunt Citroen!

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 27-Iul-2006 08:46

@vldst exista avarii, nu te supara...dar pe bezna nu ma apuc sa schimb becuri ca stric si mai tare jucariile la masina.
DAR In doi ani jumate mie mi s-a ars doar un bec de proiector, exact inainte de revizie si n-au fost probleme, ceea ce-ti doresc si tie!Cum ziceam, nu pune raul in fata :lol:
Cosmin

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Joi 27-Iul-2006 11:29

bezz scrie:@vldst exista avarii, nu te supara...dar pe bezna nu ma apuc sa schimb becuri ca stric si mai tare jucariile la masina.
DAR In doi ani jumate mie mi s-a ars doar un bec de proiector, exact inainte de revizie si n-au fost probleme, ceea ce-ti doresc si tie!Cum ziceam, nu pune raul in fata :lol:

OK, bezz, o sa-ncerc sa fiu nitel mai optimist. Ai si tu dreptate. E usor sa strici ceva la masina noaptea incercand sa inlocuiesti un bec.

Azi am fost la banca sa achit masina :lol: . Sa vedem, pe la jumatatea lui august ar trebui sa ma numar si eu printre posesorii de buburuze de pe-aici. Urmeaza o asteptare luuunga... Noroc ca tristetea o sa mai fie atenuata nitel de concediul de doua saptamani pe care trebuie sa-l petrec la mare. Dar o sa cam oftez de fiecare data cand o sa trec pe langa o buburuza.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 27-Iul-2006 14:46

ia uita-te ce a gasit nicum si mi-a transmis adytzu, si in special uita-te la preturi (sunt sub jumatate fata de ce practica ATS in majoritatea cazurilor); problema este ca piesele se iau din Franta;

oricum eu caut o modalitate de "carausie" pentru ca am gasit o gramada de chestii frumoase pentru masina mea!
http://www.citroen-auch.com/achat/index.php?id=2428
Ultima oară modificat Joi 27-Iul-2006 17:12 de către bezz, modificat 1 dată în total.
Cosmin

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 27-Iul-2006 15:08

@bezz: acum vrei ca ATS-ul sa faca acte de caritate? ca statul roman sigur nu face...
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Joi 27-Iul-2006 15:26

bezz scrie:ia uita-te ce a gasit adytzu...

Nu-mi acorda merite nefondate. Cred ca nicum l-a gasit prima oara. E de mult pus pe forum. :lol:

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Lun 31-Iul-2006 10:13

vldst scrie:Tava de portbagaj o gasesti aici:

http://www.citroen.ro/accessoriesItems.php?modelId=4

Cred ca e un fel de covor de cauciuc pentru portbagaj. Presupun ca rezista mult mai bine in timp decat clasica mocheta cu care vin masinile din fabrica. Tava de portbagaj de la ATS vine in doua versiuni: una normala si alta "enterprise". Nu-mi dau prea bine seama care e diferenta intre cele 2 versiuni. Probabil cea enterprise se poate extinde si peste bancheta in cazul in care aceasta e rabatata. Versiunea normala a tavii de portbagaj e vreo 320 RON la ATS, iar cea enterprise 480 RON :twisted: . Am intrebat si la Augsburg, dar nu aveau ceva care sa se potriveasca la C3. Oricum, nu ma grabesc sa dau banii pe tava de portbagaj, dar o am in vedere.

Eu personal, am cumparat din targul din Vitan cauciuc din acela cu striatii pentru portbagaj de DACIE, la metru, l-am taiat frumos cu cutterul...si vine foarte frumos in portbagaj la C3...si m-a costat 24 RON toata distractia !
Este inadmisibil sa platesti de 10 ori mai mult doar asa de fitze...ca sa fie de la Citroen , cand sa fim seriori, e doar tot un cauciuc ordinar !
La fel si umerasul pentru sacou, il gasiti in Carrefour la 30 sau 35 RON...

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”