pr_ovidiu scrie:Pentru: Mihai29
Eu am folosit motorina Lukoil fara nici o problema timp de 1 an. Parerea mea e ca merge. Dar acum ca is ca la acelasi pret cu OMV sau MOl prefer sa cumpar de la ei.
Mersi mult pentru raspuns.Drumuri bune sa ai.Pa
Moderator: Echipa Tehnica
tali_lucian scrie:care este viteza medie in oras pt ca la mine este cam 17-20 pt ca sigur la tine in oras este mai liber traficul pt ca la mine asta iarna pina la servici si inapoi acasa nu a scazut de 8-9 consumul,cred ca si distanta a fost de vina nu aveam de mers decit 2km pina la munca.
Ramona09 scrie:am in C3 din 2007, 1,4hdi,70CP cu 120.000km consumul meu mediu este de 3,9%![]()
....chiar azi am golit rezerv. si acesta a fost media pe "plinul" precedent
azi am alimentat, la sf va pot tine la curent:)
drum lung!
Mihai29 scrie:Ramona09 scrie:am in C3 din 2007, 1,4hdi,70CP cu 120.000km consumul meu mediu este de 3,9%![]()
....chiar azi am golit rezerv. si acesta a fost media pe "plinul" precedent
azi am alimentat, la sf va pot tine la curent:)
drum lung!
. 3,9% poate la drum intins,dar combinat cu oras mai greu de crezut, mai ales ca si eu am aceeasi masina. Iar acum in perioda asta rece este chiar imposibil din punctul meu de vedere. Vara la drum intins am scos si eu un 3,7-3,9 dar fara AC. poate n-ai facut bine calculul. Drumuri bune iti doresc
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 13 vizitatori