Alte accesorii C3

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Vin 08-Sep-2006 12:28

Multumesc frumos !

O sa caut la Carrefour astazi dupa-amiaza !

Si ulei TOTAL cu ce indicativ trebuie pentru C3 !?
10W50 !?

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Vin 08-Sep-2006 12:34

B25BUY scrie:Multumesc frumos !

O sa caut la Carrefour astazi dupa-amiaza !

Si ulei TOTAL cu ce indicativ trebuie pentru C3 !?
10W50 !?

Se recomanda ulei Total 5W40, din cate stiu eu.

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Vin 08-Sep-2006 15:04

5w - este recomandat!

ancadogaru
simpatizant

Mesajde ancadogaru » Sâm 23-Sep-2006 17:19

vldst scrie:Salut la toata lumea,

Astazi mi-am pus si eu ca tot omul accesoriile de baza in portbagajul proaspatului meu C3 (e vorba de trusa medicala, triunghiuri, extinctor, vesta, un parasolar, plus cateva accesorii de curatat geamurile). Problema e ca dupa ce le-am asezat eu frumos in portbagaj si am facut un drum de vreo 11 km prin Bucuresti, mi-am gasit toate gadget-urile la destinatie aruncate peste tot in portbagaj. Are cineva idee, daca exista vreo solutie de ancorare sau de depozitare in alte locuri mai indicate a obiectelor mai sus mentionate? Stiu ca exista panoul moduboard, dar pe mine ma intereseaza o solutie de depozitare pentru balastul asta obligatoriu pe care vrei, nu vrei, trebuie sa-l cari dupa tine. Nu e vorba de bagajele normale, sau de alte obiecte pe care le-as transporta ocazional. Parasolarul as putea sa-l pun pe panoul de sub luneta, vesta sub mocheta din portbagaj, dar cu extinctorul si trusa chiar nu stiu unde sa le bag. Poate sub scaunul pasagerului fata, dar am acolo un sertar si nu stiu daca e suficient loc si mi-e ca ar aluneca si acolo prin toate partile si ar mai face si zgomot pe plasticul sertarului pe deasupra.

Tot cu pb asta m-am confruntat si eu.. in schimb am gasit in probagaj niste cureluse care par sa fie facute pt asta..
Nu sunt f vizibile sunt cred lipite de caroserie cumva in zona in care se scoate covorasul pt roti...sunt 2 la distanta de 20-30 cm... reglabile
Eu nu am cine stie ce model de varf.. adica e Cool Air + so ar trebui sa le cauti ca sigur sunt si la tine..

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Sâm 23-Sep-2006 23:12

Am gasit si eu curelusele respective :D . Am reusit sa prind foarte bine triunghiurile reflectorizante acolo. N-a-ncaput si extinctorul acolo :cry: . De trusa nici nu mai zic. Dar tot e bine ca am reusit sa le dau o intrebuintare acelor cureluse.

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Lun 25-Sep-2006 13:06

CureluÂşele de care vorbiĂži - le-am gĂŁsit Âşi eu mai demult, ĂŽnsĂŁ nu am reuÂşit sĂŁ identific o poziĂžie ĂŽn care aÂş fi putut imobiliza ceva folosindu-le. Dar poate nu m-am chinuit destul.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Lun 25-Sep-2006 13:13

DanCld scrie:CureluÂşele de care vorbiĂži - le-am gĂŁsit Âşi eu mai demult, ĂŽnsĂŁ nu am reuÂşit sĂŁ identific o poziĂžie ĂŽn care aÂş fi putut imobiliza ceva folosindu-le. Dar poate nu m-am chinuit destul.

Depinde ce incerci sa imobilizezi cu curelusele respective. Mi-am muncit si eu pret de cateva minute mintea ce-as putea face cu acele cureluse si singurele accesorii care parea a se potrivi mai bine erau triunghiurile. Mentionez ca eu am niste triunghiuri poloneze parca, luate din Cora (au o cutie lunguiata si subtire, de culoare rosie). Se potrivesc excelent in locul cu pricina.

B25BUY
pasionat

Pret+montaj proiectoare de ceata !

Mesajde B25BUY » Lun 11-Dec-2006 15:40

Salut !

Si-a montat cineva proiectoare de ceata recent !?!? adica dupa cumpararea masinii ?!

Daca da, de unde le-a procurat si cat au costat ? dar manopera cat a fost ?
Se pot monta si alte tipuri ??? de alte masini, cu preturi ceva mai mici,...

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”