cele mai proaste masini

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Joi 20-Dec-2007 00:52

tase, eu sincer am crezut ca doar la mine la C1 au facut o astfel de tiganie cu vopseaua, dar nu ma mai mira nmk la masina mea ca asa e ea, facuta din saracie, dar si la C3?!?!? :shock: macar m-am linistit in privinta masinii mele. inseamna ca e "normala" :lol: . apropo, la mine nici pe interiorul usii, langa chedere nu e decat filler.

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Joi 20-Dec-2007 11:04

catre: michiutza

daca tot dai 120 RON pe tractare, de ce nu dai 150 RON pe o baterie ??
sau de ce nu-ti iei redresor sa o incarci in casa ?? (am vazut pe la Praktiker).

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Joi 20-Dec-2007 21:11

Uita-te si la roata de rezervĂŁ. O sĂŁ cauĂži pe acolo albastrul mult Âşi bine :lol:

tase bogdan
pasionat

Mesajde tase bogdan » Vin 21-Dec-2007 13:05

pai da asta este normal?nu am mai vazut asa ceva...nici la peugeot,golf,lada ,nu am mai vazut,nici macar la fiat albeea

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Vin 21-Dec-2007 19:25

tase bogdan scrie:fratilor cred ca am luat tzeapa cu c3-ul.am 2 intrari in service intr-o luna jumatate,acum a 3-a,nu se poate sa vinzi o masina vopsita doar pe exterior,interiorul capotei si motorului sunt in spritz chit gri,masina e albastra :shock:ce insemna inca 20grame de vopsea.o sa pun poze daca nu ma credeti -gri

Nu zic ca asa ar trebui sa fie, dar si la alte marci tot asa e.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

AngelTero
pasionat

Mesajde AngelTero » Lun 24-Dec-2007 16:34

o problema la stergatorul spate nu are rost sa fac topic asa ca postez aici.
de cand a inceput vremea rea si frigul stergatorul spate o ia razna in mod normal inainte invarteau de rotita si el facea doar "un tur" e acum face o gramada si se aude un pacanit cred ca de la o siguranta ceva in final mai dau odata si se opreste dar nu la locul lui ba in mijloc ba mai sus sau mai jos, a mai patit cineva chestia asta?

rtrd_dud
pasionat

Mesajde rtrd_dud » Vin 28-Dec-2007 09:45

Ghinion curat michi si imi pare rau, astia merita batuti sincer si nu bataie daia cu 2 3 palem ci calcati pe cap de la mecanici care habar nu au de ei pana la conducerea ATS. Ce as rade sa dea de vrun tigan dala burtos care se enerveaza imediat ca sa isi spele ala bricegele in ei :))

tase bogdan
pasionat

c3

Mesajde tase bogdan » Mar 01-Ian-2008 19:16

eu unu nu am mai vazut la nici o masina asa ceva,nu se poate,nici la alea chinezesti geely nu sunt vopsite doar pe dinafara,iar la interior pe usi are doar o idee de vopsea,asa doar sa acopere fillerul cat despre lac nu se pune problema.se vede infect cand deschizi capota la motor sa se vada fillerul ala,parca a fost lovita si facuta ca daciile alea sudate in strada si vopsite la tubu k oxigen

tase bogdan
pasionat

c3

Mesajde tase bogdan » Mar 01-Ian-2008 19:21

xenon,de ce zici asa,masina ta nu e facuta din saracie tinand cont de pretul ei,8300-8600euro,nu trebuie sa primesti asa circ in schimb,e mai scumpa ca un logan si ala nu e vopsit asa,iti spun sigur.cat despre c3 am dat pe el 10800euro si sunt deceptionat,mai bine optam pentru un 207 cu o mica completare.

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Mar 01-Ian-2008 22:15

he he, 8300 era bine, a mea a facut 9400 cu reducere. cat despre logan, stiu. fara discutie e muuult mai robust facuta, mai solida, si fara probleme de fiabilitate. doar ca nu e pt. mine. merg cu a mea si apoi cu loganul celui mai bun prieten si la viteze identice se comporta groaznic fata de C1. tinuta de drum e de kko. in schimb, pe teren mai "accidentat" ma face de rusine. eu simt orice gropita.

Ramona09
pasionat

Re: cele mai proaste masini

Mesajde Ramona09 » Joi 15-Oct-2009 15:18

michiutza scrie:Cele mai de ca.... masini ...citroen 3 . Dupa primele 2 saptamani de la cumparare (masina nou-noutza) a murit computerul de bord. Dupa 7000 de km a murit caseta de directie . La 2 (doua ) saptamani de la schimbatul cutiei de directie a murit si bateria si electromotorul. De fiecare data am reparat masina la ATS BAneasa, si normal, n-am avut voie sa vad ce fac aia la masina. Ma jur ca nu mai cumpar masina frantuzeasca si n-am sa mai recomand pe nimeni sa ia Citroen. Never ever. Un an si jumatate de condus o rabla...Doamne, parca am furat banii pe care i-am dat pe ea...

GHINION se numeste.
nu are de-a face cu francezii, uite am fost in vara la nemti, in HOMBURG, da Homburg, la 50 km de franta....si in acea zona erau numai masini frantuzesti, erea plina zona aceia de peugeot/citoen

Snake_
simpatizant

Mesajde Snake_ » Vin 09-Apr-2010 19:21

Eu am 12000 de km cu ea si nu am avut decat o singura problema(din vina unui idiot), mi se descarca bateria la doua saptamani si asa am schimbat vreo 3 baterii, ca in final sa aflu ca, casetofonul masinii era montat pe direct si el consuma baterie chiar daca fata era scoasa si motorul oprit.Bine ca mi-am dat seama la timp ca nu ai gaseam problema \:D/ \:D/ \:D/

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”