revin...
Nu am fost sa fac test drive inca. Am vb cu dl Adrian Grigore de la ATS si mi-a spus sa revin cu un tel pe marti miercuri pt ca ei au inca masina data unei reviste ca sa faca un articol. Dar am sa ma duc negresit.
Cat despre consum, ca sa vorbim scurt si la obiect...cartea da 8.2l/100 kmin oras si 5,8 (parca) in afara. care sunt cifrele reale?
Nu m-ar deranja sa imi consume cam 9 in oras (adica intre 8 -9, nu peste 9) si nu as avea nici o problema daca imi ajunge la 7 in afara (adica intre 6-7, nu peste 7).
Spuneati sa ma uit pe forumurile din afara. M-am uitat.Mai ales pe carsurvey.com (sau org) si am citit o situatie absolut nefericita...un tip din GB a luat-o in 2003 si a facut doar 3600 km dupa care i-a murit, dar de tot. Nu au stiut ce sa ii faca nici cei de la Citroen din Franta (tipul a trimis-o pe cheltuiala lui in Franta, pentru ca in GB nu exista nici un dealer Citroen...de ce oare?) si de atunci el nu isi mai conduce buburuza.
Am mai intrat si pe alte forumuri. Toti se plang de faptul ca trage greu. Asta sincer eu nu mi-o explic. Eu am o Dacie si nu mi se pare ca trage greu, deci cum poate o masina atat de moderna sa traga greu? Se prea poate sa fie si parere subiectiva de barbat...voi aveti alte pretentii decat mine. Daca e vorba de demaraj, nu imi pasa pentru ca nu am pretentia sa plec prima de la stop...ma intereseaza doar sa plec

...cu Dacia mai am surpriza sa apas acceleratia si masina sa imi moara (am probleme cu relantis-ul :x ).
Intre timp, cat am citit toate sfaturile voastre am mai condus masini de la "concurenta"

(asa numesc eu Opel-ul). Poate ca nu am dreptate (si daca nu am va rog sa ma contraziceti) dar mi se pare ca Opelul Corsa si Citroen C3-ul pot fi comparate. Mai toti amicii mei au fie Corsa, fie C3. Toti trag de mine in directia taberei lor...baietii - Corsa, fetele - C3.
Din nefericire pentru mine (ma tenteaza e adevarat) am condus un Corsa de 1.4 - 90 CP. Se infige de nu ai treaba...te baga in scaun cand accelerezi si are un demaraj excelent, ca sa nu mai vorbesc de consum...maxim 8.8 l in conditii de trafic infernal.
Dar eu tot de Citroen sunt indragostita. Deci, va rog mult, raspundeti-mi punctual la intrebarile cu consumul si cu "trasul greu".