ag26raf scrie:serios, noile modele vor surprinde piata, va fi altceva, dar din pacate nu pot vorbi mai mult.
in ceea ce priveste achizitia..... uita-te si la mine.... nu "port" Dacie, deci, slabe sanse ca pe viitor sa aleg marca. La 18000 cat costa de ex un Duster full 4x4, ma vad intr-un SH de imprt de moare lumea, si an bun....
Clar da.
Uite ca tot ai adus in discutie DUSTER, asa arata interesant ca masina, dar interiorul e tot de Logan ordinar. De ce sunt ma ei atat de prosti? Pe bune ca mi-as fi luat asa ceva daca faceau si ei ca masina asta sa arate pe interior mai a masina, mai a 2010 asa, nu a 2000. Plus de asta dotarile, motorizarea. Adica pana mea C3 ul are motor de 1.4 HDI (unul dintre cele mai bune motoare diesel) si e micutz rau si destul de usor, si pe o masina de teren, destul de mare si de grea pui motor de 1.5? De ce asa ceva?
Plus de asta, eram anul trecut la mare si in fatza mea un "Prafuitor". Ce crezi ca imi vad ochii cu uimire?
Toba dar mai ales teava de esapament era ruginita!
PE BUNE?
Cum asa? Cum? Masina asta abia a fost lansata si deja i-a ruginit teava de esapament?
Ar putea sa faca si masini, dar na... eu au public tinta, au vazut ca le merge bine ca vand "carutze cu motor" si nu isi mai bat capul si cu altceva!
Dar sa vedem ce va fi in 2012. (sper ca nu sfarsitul lumii

)
Sper ca nu te referi la Popster pentru ca din start mi se pare ca arata
groaznic de urat (mai ales farurile alea si masca - yeaaach- ) si totodata poate imi explici si mie care e idee. Dupa ce faci MCV de 7 locuri si ditamai promovarea, spui ca vine ca si concurent direct la Opel Zafira, la Touran etc, acum vrei sa faci Popster si din nou vine ca si alternativa la Zafira si Touran? Pai care e logica?
Faci 2 masini asemanatoare si vrei ca lumea sa zica:
WOW CE MASINA NOUA AU FACUT ASTIA!? O VREAU SI EU?
P.S. Spune-le te rog daca poti sa schimbe dracu aeratoarele alea in forma de cerc si sa le faca dreptunghiulare sau patrate in genul Skoda, Vw, Bmw! Chiar ar fi ceva tare!
(Glumesc si eu, stiu ca nu ai cum sa le spui asta, dar imi imaginez cum ar fi)
Sa puna si ei un ABS mana in mana cu un ESP, EBD si 6 airbag-uri, sa puna si ei niste scaune de calitate, sa faca un bord frumos, calitate buna, etc si sa fie mai atenti la detalii si cred ca ar fi altceva)
Asa bagam bani la greu in promovare, in publicitate (astea costa oricum inferent ce vinzi) dar produsul finit din start lasa de dorit!
De aceea si eu la fel ca si tine, in final prefer ceva SH dar de calitate de afara decat ceva nou dar prost facut, fara dotari, fara aspect, far gust si fara siguranta!