scut C3

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

pr_ovidiu
pasionat

Mesajde pr_ovidiu » Sâm 12-Mai-2007 07:05

Oameni buni sunt bucuros! :D
Cred ca imi pun si eu scut la un pret foarte mic.
Dar nu vreau sa ma lau decat numai dupa ce am reusit. Pana acum stiu ca mi se aduce scutul la un pret mai mic de 100 de EU
Va zic sapt viitoare daca am reusit!

CosminMihai
simpatizant

Mesajde CosminMihai » Sâm 12-Mai-2007 16:20

Pai, chiar fara sa te lauzi, spune-ne si noua "magia" pe care o faci ca sa iti pui scut cu suma mentionata! Nu de alta, dar sunt multi doritori de a monta un scut pe masina la pretul asta!
Toate cele bune!

keos
pasionat

Mesajde keos » Dum 13-Mai-2007 18:26

pr_ovidiu scrie:Oameni buni sunt bucuros! :D
Cred ca imi pun si eu scut la un pret foarte mic.
Dar nu vreau sa ma lau decat numai dupa ce am reusit. Pana acum stiu ca mi se aduce scutul la un pret mai mic de 100 de EU
Va zic sapt viitoare daca am reusit!

Deci... ai montat ???

pr_ovidiu
pasionat

Mesajde pr_ovidiu » Dum 20-Mai-2007 18:39

M-am dezumflat cam repede :oops: cel care a zis ca imi aduce (la pretul de 230 lei) scutul zicea ca e din tabla dar, am aflat ca e din plastic.
Cica Citroen nu are asa ceva in piesa originala.
Asa ca raman la vechiul meu scut din plastic :cry:

adrian_79
de-abia inscris

Re: scut C3

Mesajde adrian_79 » Vin 20-Iul-2007 10:17

Citroen C3
As vrea sa stiu cum este atunci cand iti spargi baia de ulei ??
Am trecut peste un fier beton, si a inceput sa-mi curga niste ulei sub forma de stropi( picuri ) dar nu a curs masiv ( mult ). Este posibil sa - mi fi spart baie de ulei ? In bord nu-mi afiseaza nimic ! Mai pot sa rulez masina ? in cazul in care am spart baia ce costuri implica schimabrea baii ?
Astept raspunsul vostru,
Multumesc.

feng shui
pasionat

Mesajde feng shui » Vin 20-Iul-2007 10:27

Insusi termenul de ,,spart'' iti poate spune foarte multe. Atunci cand scutul baii este spart uleiul se scurge, functie de fisura. Ramand fara ulei ungerea motorului dispare treptat. Rezultatul? Motor distrus daca nu observi fenomenul la timp. La orice masina exista un ,,martor'' care semnalizeaza acest aspect si trebuie sa tee prezinti la primul service.
In cazul tau ar fi bine sa vizualizezi fie singur daunele produse, fie sa mergi la un service.
Indicat ar fi ca dimineata sa te uiti sub masina sa vezi daca raman pete de ulei.

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Vin 20-Iul-2007 12:38

Adrian_79 nu e nevoie sa postezi acelasi lucru de doua ori. Topicul celalalt l-am sters. Iata raspunsul lui DanCld din topicul celalalt:

DanCld scrie:Adica picura ulei si tu te intrebi daca s-a spart ceva :rolleyes:

De o prima urgenta verifica uleiul pe joja, apoi fuga la service sa ti-o urce pe elevator! Daca se aprinde vreun bec pe bord trage pe dreapta si cheama platforma.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Vin 20-Iul-2007 19:54

Sfatul meu e sa nu astepti sa ti se aprinda martorii pe bord, ca beleaua s-ar putea sa fie si mai mare daca nu iei masuri rapid. Dupa cum au spus si antevorbitorii, uita-te dimineata sub masina daca apar pete de ulei.

Si mergi la un service sa o suie pe rampa si sa vada daca e cumva ceva lovit pe acolo. E posibil sa nu fie nimic grav, dar daca suspectezi ca ai lovit ceva sub masina si ca ai putea avea pierderi de ulei, e mai bine sa verifici.

AngelTero
pasionat

Mesajde AngelTero » Sâm 06-Oct-2007 16:30

deci a gasit cineva scutu la un pret mai accesibil ?

ancadogaru
simpatizant

Mesajde ancadogaru » Joi 11-Oct-2007 21:17

eu am intrebat la Macktinator de aici de pe forum si mi-a dat un pret de 165RON pentru scut. Eu l-as lua, dar tre sa vad daca gasesc pe altundeva suportii pe care se monteaza (momentan nu am deloc scut)

AngelTero
pasionat

Mesajde AngelTero » Joi 11-Oct-2007 21:48

ancadogaru scrie:eu am intrebat la Macktinator de aici de pe forum si mi-a dat un pret de 165RON pentru scut. Eu l-as lua, dar tre sa vad daca gasesc pe altundeva suportii pe care se monteaza (momentan nu am deloc scut)

din ce e scutul ?tabla/plastic sau altceva?

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”