Salutare natiune si forumisti de Citroen! Iata si C3-ul meu!

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

ag26raf
pasionat

Mesajde ag26raf » Vin 25-Feb-2011 08:24

:lol: cand eu va spun ca Hylander este maniac!!! :lol: nu stiu daca are 2 saptamani pe forum dar a devenit deja pasionat!
Un sincer BRAVO si un mare castig pt C3-isti. Tzine-o tot asa.

Keket
pasionat

Mesajde Keket » Vin 25-Feb-2011 11:26

http://postimage.org/image/2ffbar3s4/
Face parte din topicul dedicat cu schimbarea becurilor de la numar! E extraordinar de simplu ce sa zic.....

Hylander
pasionat

Mesajde Hylander » Vin 25-Feb-2011 11:29

ag26raf scrie::lol: cand eu va spun ca Hylander este maniac!!! :lol: nu stiu daca are 2 saptamani pe forum dar a devenit deja pasionat!
Un sincer BRAVO si un mare castig pt C3-isti. Tzine-o tot asa.

Hai ca ai fost tare la faza asta!
Merci de sustinere si de incurajari!
Pai cam asa fac peste tot, nu numai pe forumuri.
Cand o sa ajung presedinte de tara, o sa intelegi mai bine!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Inca sunt simpatizant din puntul de vedere al "regulilor forumului" mai am mult "de scris" pana sa ajung pasionat, insa nu mi-am propus asta in mod special. Se intampla de la sine!
Sunt totul si totusi nimic!

Hylander
pasionat

Mesajde Hylander » Vin 25-Feb-2011 19:15

Am primit in cele din urma si tavitza pentru portbagaj. Nu ma da pe spate sincer sa fiu, ma asteptam la ceva mult mai tare, dar acum luata, e buna luata.
Pretentios cum ma stiti, ii dau numai nota 8. Nu ca ar fi fost vreo fitza daca puneam acea mocheta.
Probabil cauza principala pentru care nu ma da pe spate este ca portbagajul oricum e foarte mic si de aceea.
Oricum cert este ca e mai bine decat cu fosta mocheta care era de pe Ford si nu venea perfect.
E frig in draci acum, dar o sa va pun si poze cat de curand!

Hylander
pasionat

Mesajde Hylander » Sâm 26-Feb-2011 17:06

Iata pozele cu tavitza:

Imagine - Imagine

In continuare va pun si pozele cu farurile, ca tot va bateati voi capul, daca sunt sau nu ingalbenite, ori afumate. Sincer asa cum am spus, e cam ultima mea problema, treaba asta, dar promisiunea e promisiune, asa ca le urc sa va dati cu parerea.

Imagine

Cam asa arata bancheta din spate de Ford care este acum pe masina (ea e super, e curata, doar ca nu pica perfect 100% pe Citroen, de aceea vreau sa imi iau una originala. Cine aude vreo bancheta de C3 sa ridice mana, sa il vad si eu! Merci anticipat.)

Imagine si langa ea sa punem si scaunele din fata. Imagine

Iar acu pe final mai pun catevas poze cu masina proaspat spalata!

Imagine - Imagine - Imagine - Imagine

alexepr
pasionat

Mesajde alexepr » Sâm 26-Feb-2011 18:13

tava arata ok, e chiar utila atunci cand vrei sa cari diferite chestii fara sa murdaresti covorul original al masinii.

totusi, dece e prinsa bancheta in suruburi?

and last: tare is curios cum arata golfu :o

Hylander
pasionat

Mesajde Hylander » Sâm 26-Feb-2011 18:26

alexepr scrie:tava arata ok, e chiar utila atunci cand vrei sa cari diferite chestii fara sa murdaresti covorul original al masinii.

totusi, dece e prinsa bancheta in suruburi?
and last: tare is curios cum arata golfu :o

Pai maestre, e bancheta de Ford, cred ca am zis de vreo 3 ori, de Fiesta. Nu se potrivea perfect probabil cu suruburile sau lacasurile de la bancheta de C3 si astia de-au pus-o pe masina i-au facut alte sisteme de prindere! Si pe mine m-a mirat in prima faza, dar acum ce sa mai zic. Tot caut sa gasesc una noua, dar le pret rezonabil. Altfel decat sa dau 250 de euro pe una de C3 (doar bancheta) mai bine iau cu 5 - 6 milioane un interior complet de Golf 4 sau Astra G. In fatza sigur se potrivesc, dar nu stiu in spate cum o veni!
Vrei sa vezi golful?
Uite ca iti pun niste poze si cu golful!

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine

Acum toti o sa ziceti ca vreti Golf, ca era mai misto Golful! Stiu si eu, dar asta e situatia si ma conformez. Pe moment cel putin!
Enjoy!

MikePop
pasionat

Mesajde MikePop » Dum 27-Feb-2011 17:40

Amuzant e ca si eu trec prin acelaasi moment ca si tine. Eu am dat Leonul de o parte ( motor 1.6 16V care consuma 12-13 pe oras vara si vreo 17 iarna :)) ) si merg cu C3 pentru consum. Norocul meu este ca eu nu am fost nevoit sa renunt la el , dar a devenit a doua masina...cu care merg mai rar din cauza consumului. Ma gandeam sa ii pun GPL.

Si da...nu se poate compara cu C3...pozitie la volan, tinuta de drum si multe altele...dar pana una alta C3-ul meu isi face treaba cu varf si indesat si ma bucur de abilitatile lui ( consum si mavrabilitate sporita in oras :D )
Zambeste! Maine poate fi mai rau.

Hylander
pasionat

Mesajde Hylander » Dum 27-Feb-2011 17:54

MikePop scrie:Amuzant e ca si eu trec prin acelaasi moment ca si tine. Eu am dat Leonul de o parte ( motor 1.6 16V care consuma 12-13 pe oras vara si vreo 17 iarna :)) ) si merg cu C3 pentru consum. Norocul meu este ca eu nu am fost nevoit sa renunt la el , dar a devenit a doua masina...cu care merg mai rar din cauza consumului. Ma gandeam sa ii pun GPL.

Si da...nu se poate compara cu C3...pozitie la volan, tinuta de drum si multe altele...dar pana una alta C3-ul meu isi face treaba cu varf si indesat si ma bucur de abilitatile lui ( consum si mavrabilitate sporita in oras :D )

Maestre te inteleg perfect... 12 - 13%, 17? wow?
Da ce ti-ai cumparat benzinarie?

La mine nu asta a fost problema, cum ar fi fost sa zic ca am dat golful ca nu mai aveam bani dee benzina, chiar mi-as fi zis ca pe bune as fi tampit!
La mine a fost o problema pentru ca a trebuit sa achit urgent impozitul la firma, tva si toate cele la S.C. Statul S.A si cheltuind destul de mult si cu apartamentul cu putin timp inainte, fiind intr-o pauza de proiecte la munca, trebuia sa fac cumva rost de bani.
Si am gasit oportunitatea de a face acest schimb si a mai primi si diferenta de bani!
Evident ca faza cu AVANTAJELE ca C3-ul consuma mai putin, e reala, dar din punctul meu de vedere e un fel de amagire pentru a ne obisnui cu situatia.
In ceea ce ma priveste, golful meu de 1.4 - 16V chiar nu imi consuma foarte mult. Undeva la 6-7% afara si 8 in oras (depinde de locatie, de numarul de persoane, etc.
In cazul tau e de inteles..
Dar cum pana mea mergea cu 17% la un motor atat de mic?
Nici Q7 3.0 litri nu consuma atat!
Oricum ma tot bate gandul la o nebunie dar sa vina un pic caldura...
M-as gandi sa imi creez cel putin o senzatie, un "flavour" cum ca inca as fi in golf 4 si as incerca sa pun toate scaunele de Golf 4 pe C3.
Pe fatza sigur ar merge, sa vedem in spate, daca incape bancheta.
Si daca as putea sa pun tot o bancheta cum am avut-o eu pe aceea (se vede si in poze) gri cu albastru (interiorul de acum de la C3 e tot gri) ar iesi ceva de vis.
Dupa asta, nush.. ESP nu am cum sa pun pe ea, ca na... Ce vine din fabrica e bun venit, ce am incerca sa punem noi, nu ar iesi si chiar nu mi-as bate capul sa reinventez acum roata chiar cu orice! (la partea de design si confort mai merge, dar la mecanica nu ma bag nicicum, mai ales cand e vorba de senzori si alte nebunii)

Suspensiile inca nu prea imi plac la C3, cam simti orice, cam zdrangane (nu in sensul ca bate sau troncane ceva, ci pur si simplu ca masina se comporta astfel).

Asadar, daca reusesc sa fac treaba cu scaunele si suspensia, asa cum unii au facut un BOLF (combinatie intre Bora si Golf) asa as face si eu un CITROFL!
:lol: :lol: :lol:
Vise, tata... VISE!

alexepr
pasionat

Mesajde alexepr » Dum 27-Feb-2011 21:15

cu ambitie si rabdare se poate face orice! :)

super misto golful, foarte bine ingrijit.

ms ca ai urcat pozele!

Hylander
pasionat

Mesajde Hylander » Dum 27-Feb-2011 21:16

alexepr scrie:super misto golful, foarte bine ingrijit.
ms ca ai urcat pozele!

Cu mare drag si cu alta okazie!

alexepr
pasionat

Mesajde alexepr » Dum 27-Feb-2011 23:20

Hylander, poate asta te ajuta sa iti organizezi cele necesare in portbagaj. Ar fi utila prinsa de bancheta. :)

http://www.okazii.ro/catalog/42911422/o ... ml#galerie

Hylander
pasionat

Mesajde Hylander » Dum 27-Feb-2011 23:36

alexepr scrie:Hylander, poate asta te ajuta sa iti organizezi cele necesare in portbagaj. Ar fi utila prinsa de bancheta. :)

Corect, asa este. Pentru bancheta e o idee buna, deoarece la scaunele din fatza am deja pe ele un buzunar la fiecare in parte!
Asa cum zicea cineva odata, bancheta poate vrei sa o rabatezi vreodata sau ceva... etc... plus de asta in partea dreapta a portbagajului e un pic spatiu care ar putea fi folosit in acest scop, doar ca nu are un sistem de prindere, dar sa vina un pic caldura si ma pun pe "reinventat roata". O sa va pun si poze si daca vĂŁ va plĂŁcea va dau idei si voua!
Deocamdata am in cap vreo 3 variante, dar ma abtin.
Imi plac faptele si apoi vorbele, nu invers!
Cand va fi gata, o sa arat!
INCA ODATA MULTUMESC!
Acum imi caut si niste manere pentru viraj - dar evident ca o sa imi pun unele tot de pe un Golf sau ceva, din acelea care se pliaza singure in sus pe tavan cu revenire automata lenta, nu tarania asta de maner care este acum pusa pe masina, de parca e luata de pe Dacia 1300 si pana mea... Chiar unul singur? Altii pun 4 (chiar si la sofer) si altii numai 1?
(Ii scuz pentru ca probabil daca masina a fost enterprise, ce sa ii mai ceri, dar macar asa ca sa ia ochii, puteau sa puna inca 2 macar pe spate).
Am gasit deja ceva interesant... Sunt inca in tratative si maine merg sa vad daca se potrivesc exact si la gauri!
Imagine

Gozmin
pasionat
Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm

Mesajde Gozmin » Lun 28-Feb-2011 07:06

Salut.
Referitor la bancheta din spate, eu cred cĂŁ C3-ul tĂŁu a fost iniĂžial cu 2 locuri Âşi ulterior i-a pus banchete de Ford Âşi le-a pus ca pasta.
Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.

Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.

ag26raf
pasionat

Mesajde ag26raf » Lun 28-Feb-2011 07:20

Eu tot asa zic, avand in vedere ca Hylander spuna ca are decat un maner de viraj, si ala am inteles fix, nu retractabil ca ceea ce am eu de exemplu, si am 3.
Eu nu stiu acum, inca nu am vazut C3 stil dubita cu geamurile spate nevitrate, poate ma lamuresti tot tu Gozmin, cele cu 2n locuri, vin cu geam tot vitrat si doar fara bancheta? Nu vad rostul totusi daca doar asta ar fi diferenta.
Oricum de C3 cu 2 locuri am mai auzit, repet nu am vazut.

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”