cauciucuri
Moderator: Echipa Tehnica
cauciucuri
este vreo problema daca la un c3 pe jentile de fatza imi pun cauciucuri cu latime de 185, iar pe spate cu 195 sau 205? afecteaza directia, bucseraiele, ceva?
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Cauciucuri
Singura problema ar fii cu cei de la verificari(RAR) sau cu un politist mai ,,zelos,, Cei de la verificarii s-ar putea sa nu i-ti dea verificarea ..iar politistul sa-ti ia talonul. Masurile trecute in talon sunt cele pe care esti obligat a le avea si pe autoturism ! Daca cei de la RAR i-ti dau acceptul ..totul e OK !
Peace on earth ... War under the blanket !
in talon am OK pentru cauciucuri de r15 60 185(astea le am momentan), dar vreau sa schim,b 2 dintre cauciucuri ca sunt tocite, si ma gandeam ca pe spate sa pun 2 cauciucuri mai late. nam treaba cu politia, ce ma intereseaza este daka nu cumva are vreun efect negativ asupra directiei, telscopae, bucserai, etc.
@toro mersi de sfat, iau in considerare si rarul, dar ma gandesc ca la rara o sa pun cauciucurile de iarna care sun r14 cutime de 16, deci....acolo scap, multam'
@toro mersi de sfat, iau in considerare si rarul, dar ma gandesc ca la rara o sa pun cauciucurile de iarna care sun r14 cutime de 16, deci....acolo scap, multam'
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Cauciucuri
In bunul mers al autoturismului nu ai probleme cu aceaste mici modificari. Cauciucurile mai late nu afecteaza intr-un fel directia ..amortizoare ..etc. Normal la schimbul anvelopelor se tine cont in primul rand de indicatiile notate in talon si bine ar fii ca toate cele 4 anvelope sa fie identice ca format si marca. Un mic sfat la cumparare ! Sa se verifice data fabricatiei si daca este posibil si cantarirea lor (sunt diferente de greutate de pana la 50-100 g-caz intalnit)... In rest bafta !!!
Peace on earth ... War under the blanket !
- abarth_mcm
- pasionat
la itp se uita la cauciucuri apropo...acolo trebuie sa le ai exact ce scrie in talon. Valabil si la RAR.
daca te opreste vreun politai nu are ce sa iti faca. nu e avizat sa ridice certificatul
nu cred ca influenteaza...diferenta e prea mica..
daca te opreste vreun politai nu are ce sa iti faca. nu e avizat sa ridice certificatul
nu cred ca influenteaza...diferenta e prea mica..
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
-
- simpatizant
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”