motor 1,9 hdi pe C3 ?
Moderator: Echipa Tehnica
- sorin69
- pasionat
- Masina: Citroen C-Eysee Exclusive 1.6 VTI 115 CP Euro 6
- 2: Fost posesor Citroen C3 Cool Air, an 2006
motor 1,9 hdi pe C3 ?
Salut, un prieten in cautarea unui autoturism spre cumparare, a intalnit un model C3 ce avea inscriptionat sub sigla C3 din spate respectiva motorizare, 1,9 hdi plus alte cateva simboluri care din pacate imi scapa, in momentul in care voi avea si poze le voi posta. Stiind ca, sunt un fan si posesor Citroen, m-a rugat sa ma interesez daca intr-adevar exista o astfel de motorizare pe C3, eu unul nu stiu sa existe, astept eventuale detalii de la voi, va multumesc.
P.S. n-am vazut la vreun model vechi de C3 sa fie inscriptionata si motorizarea sub sigla
P.S. n-am vazut la vreun model vechi de C3 sa fie inscriptionata si motorizarea sub sigla
YOU"LL NEVER WALK ALONE
-
- de-abia inscris
- Rica
- Moderator - Bazar
- Masina: Peugeot 407 SW
cere-i actele si gata dilema
daca e pusa la vanzare il poti suna si cere actele sa vezi ce si cum
unu mi-a cerut permisu' sa ma lase sa dau o tura cu masina de o avea la vanzare,daca mai cautam poate mi se punea si fiola
daca e pusa la vanzare il poti suna si cere actele sa vezi ce si cum
unu mi-a cerut permisu' sa ma lase sa dau o tura cu masina de o avea la vanzare,daca mai cautam poate mi se punea si fiola
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
-
- de-abia inscris
- sorin69
- pasionat
- Masina: Citroen C-Eysee Exclusive 1.6 VTI 115 CP Euro 6
- 2: Fost posesor Citroen C3 Cool Air, an 2006
Pe langa faptul ca mi se pare ilar topicul asta eu nu inteleg pt ce dracu ai pune astfel de cifre de motorizare pe o masina. A, ok, le-ai pierdut pe cele originale, le inlocuiesti.
Bai frate, hai sa fim seriosi, am la bloc un cretin care si-a vopsit cu vopsea rosie un D din TDI-ul golfului. For what? Te face mai interesant, iti confera respect in trafic? Ma, oi fi eu paranoia dar pe bune de ma uit vreodata la motorizarea de pe spatele masinii din trafic cand merg. Asta e, nu sunt in trend, ce pana mea. N-am cruci in geam, nu sunt ubercool. N-am 1.9 si ceva rosu in coada, sunt terminat. Shame on me. Imbatranesc. Trist.
Bai frate, hai sa fim seriosi, am la bloc un cretin care si-a vopsit cu vopsea rosie un D din TDI-ul golfului. For what? Te face mai interesant, iti confera respect in trafic? Ma, oi fi eu paranoia dar pe bune de ma uit vreodata la motorizarea de pe spatele masinii din trafic cand merg. Asta e, nu sunt in trend, ce pana mea. N-am cruci in geam, nu sunt ubercool. N-am 1.9 si ceva rosu in coada, sunt terminat. Shame on me. Imbatranesc. Trist.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”