Retrofit CD Player - C3
Moderator: Echipa Tehnica
Retrofit CD Player - C3
Salut, ma poate ajuta cineva cu o informatie? Sunt detinatorul unui C 3 2007 si masina am cumparat-o fara echiparea audio originala. Se poate monta un CD player original? Am nevoie si de CD player si de displayul electronic? Mai sunt si alte piese necesare? Multumesc.
raspund in primul rand cu o intrebare : te mananca sa montezi ceva care nu este mp3 ,se defecteaza ...etc ?
k , daca vrei sa ............
1 modelul tau este cu ceas in locul displayului , deci display si cablajul aferent lui
2 maneta de la stergator , pt comanda volumului
3 cablaj radio cd - BSI
4 Radio cd RD 03
5 activarea cu Lexia a cd
hai ca te-am demoralizat
k , daca vrei sa ............
1 modelul tau este cu ceas in locul displayului , deci display si cablajul aferent lui
2 maneta de la stergator , pt comanda volumului
3 cablaj radio cd - BSI
4 Radio cd RD 03
5 activarea cu Lexia a cd
hai ca te-am demoralizat
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Domnule, iti recomand sa iti pui ceva aftermarket decent (costa vreo 600 lei) si sa iei boxe cu cap, nu foarte puternice pentru amplificarea din cd player. Eu nu pot sa pun aftermarket pentru ca i-as strica tot bordul si nu ma indur sa fac asta, dar pana acum i-as fi pus. Nu lua ceva ieftinatura de LG de 200 lei din supermarket pentru ca asa va si merge. Ia ceva kenwood, clarion etc. Nu lua Sony.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
Ca sa mergi pe original ai nevoie de peste 1000 lei sau piese din dezmembrari. Daca nu ai display, acel display va costa 700-800 lei parca iar cd playerul in sine 500-600 lei daca nu gresesc. Pe langa asta, va trebui sa te bagi tu sa instalezi totul sau sa mai platesti ceva bani unei persoane care stie sa faca asta. CD-playerul aftermarket ti-l poti instala singur, fiind simplu de instalat.
"If in doubt, flat out!"
Ma interesa, pentru ca am gasit ceva pe original la dezmembrari. Displayul si CD playerul sunt la 300 lei. La banii astia m-as incumeta, asta pentru ca sunt un iubitor de OEM.
Banuiesc ca este si cablajul care face legatura intre ele dar in afara de astea nu stiu daca lacasul displayului este acelasi sau trebuie si asta comandat. Ce rol are cablajul BSI?? Si de ce trebuie activat cu Lexia CD-ul?
Banuiesc ca este si cablajul care face legatura intre ele dar in afara de astea nu stiu daca lacasul displayului este acelasi sau trebuie si asta comandat. Ce rol are cablajul BSI?? Si de ce trebuie activat cu Lexia CD-ul?
-
- pasionat
kuciu9 scrie:Ma interesa, pentru ca am gasit ceva pe original la dezmembrari. Displayul si CD playerul sunt la 300 lei. La banii astia m-as incumeta, asta pentru ca sunt un iubitor de OEM.
Eu iti zic pentru ultima data, asta ca sa nu fiu foarte enervant: In situatia ta, cel mai bine este sa iti iei un cd player aftermarket bun. CD playerul ala din dezmembrari are cel putin jumate din viata traita si nu este aceeasi chestie ca unul nou. Plus ca nu are MP3 (pentru unii e o problema, pentru mine e la mijloc treaba) plus ca alte prostii.
Doar parerea mea.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
...
ai avut cd player bose pe citroen sau te ai referit pe alta masina ? nu am inteles eu bine !? recomand ce am tot folosit si avut ... alpine/pioneer/jvc/clarion/blaupunkt cu ipod/aux/USB - nu entrylevel (cu HPF) ; boxele sunt cu diametrul de 16,5cm , cauta de 25w-30w maxim ( au aceste specificatii modelele de la : Infinity , Focal , Hertz HSK , DLS UP5 , GroundZero,Hifonics), pe fata pune sistem (bass + tweet) si spate coaxial si o sa ai o surpriza frumoasa fara a avea nevoie de amplificare ! Sa nu uit , pe spate nu ai prindere pt boxe si nici cablaj - doar pe usile fata si tweeter in bord ai trase fire , trebuie improvizat sistem de prindere si sustinere a boxelor si recomand antifonare in usi(banda si pe margini la braduleti) cu dynamat sau ceva de genul , mai reduci si din trancanitul usilor si o sa ai si vibratie la bass mai buna :P ! Asta am patit si eu , nu aveam de fabrica sistem audio !
C4 1.6 gris.fer.VTRpp.resolfen.17" OE
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”