Avertizare lumini uitate aprise si portiera sofer deschisa
Moderator: Echipa Tehnica
Avertizare lumini uitate aprise si portiera sofer deschisa
De ceva timp nu mai sunt avertizat daca uit luminile aprinse. Adica uneori da alteori nu. Deasemeni atunci cand deschid portiera de la sofer pe bord nu-mi apare semnul- masina cu portierele deschise-, asa cum se intampla daca deschid portiera din dreapta. Aveti idee ce poate fi? Multumesc
Nu stiu de cand e masina ta asa ca nu-ti ramane decat sa te uiti in jurul chederului de la usi sa vezi daca ai buton. Daca ai buton e mai ieftin, nu stiu exact acum cat costa dar cred ca e cateva zeci de lei. Daca ai insa buton incorporat in broasca atunci e mai nasol, broasca e la reprezentanta vreo 350 lei. Dar mai poti cauta si pe la dezmembrari.
Daca ai buton il scoti de acolo si faci contact intre fire si vezi daca ii arata ca ai usa deschisa. Daca iti arata ca e usa deschisa cand unesti firele atunci ai butonul stricat.
Daca ai buton integrat in broasca trebuie demontata fata de usa, scoti mufa din broasca si cauti care e firul de usi deschise si il unesti cu cel de masa(verde-galben) si vezi daca iti arata ca ai usa deschisa.
Daca ai buton il scoti de acolo si faci contact intre fire si vezi daca ii arata ca ai usa deschisa. Daca iti arata ca e usa deschisa cand unesti firele atunci ai butonul stricat.
Daca ai buton integrat in broasca trebuie demontata fata de usa, scoti mufa din broasca si cauti care e firul de usi deschise si il unesti cu cel de masa(verde-galben) si vezi daca iti arata ca ai usa deschisa.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”