Am cautat in ultimele 3 pagini si nu am gasit subiecte asemanatoare si in concluzie am decis sa deschid un topic nou.
Am cateva intrebari/probleme si poate oameni cunoscatori de pe acest forum ma pot ajuta.
Merge vorba despre un Citroen C3 1.4 HDi 50kW 68CP din 2003
1. De ieri am un sunet in plus la motor. Doar cand accelerez deci doar cand motorul e turat.
Nici nu prea stiu cum sa explic exact sunetul. E un sunet de zici ca e motor electric nu pe motorina

In rest masina se comporta la fel. La relanti nu se aude nimic in plus. Nu se comportata ciudat in mers. etc
2. De ceva vreme mai am o problema dar avand telecomanda nu prea m-a stresat. La incuietoarea de la usa soferului exista o bucata de aluminiu sau ce e, care se da la o parte cand bagi cheia in usa. Eh, la mine acea chestie s-a rupt/desprins si a intrat in interior. intrebarea e cum as putea sa scot acea chestie din interior? Acum pot sa folosesc doar telecomanda. Nu pot sa deschid/inchid masina "manual" cu cheia.
3. Cand aprind farurile se aude un "beep" in fata. Nu mereu dar destul de multe ori. In special cand umeditatea afara e mai mare din ce am observat. Ma gandeam sa nu fie vreun scurt pe undeva. Poate s-a mai confruntat cineva cu problema asta.
Multumesc anticipat!
Victor