Din cate vad eu, o sa fie cam greu sa iau o hotarare in legatura cu scutul. Pana la urma necesitatea de a monta scut metalic e determinata pe de o parte de abilitatile si gradul de responsabilitate al soferului, iar pe de alta parte de norocul personal. In mod cert o sa am vedere posibilitatea montarii scutului metalic, dar dupa cum mi-au recomandat mai multe persoane de aici, o sa-ncerc sa vad mai intai cum ma descurc cu masinuta prin hartoapele romanesti si pe urma o sa fiu mai in masura sa iau decizia potrivita.
Maine ma duc la banca sa achit masina. Ar trebui sa mai dureze vreo 2 saptamani pana la livrare, timp in care o sa ma bronzez la mare

Dupa ce o sa ma usureze bine banca maine de bani, voi vedea cu ce resurse financiare mai raman si in functie de asta voi stabili lista de prioritati. Prioritare sunt deocamdata trusa medicala, triunghiurile, extinctorul, covorasele, alarma, RCA, rovigneta, motorina, un set de becuri de rezerva, un litru de ulei pentru completare, lichid de parbriz, tava de portbagaj, ornamentele interioare pentru praguri, aspirator auto si mai vedem. E cam lunga lista...

DanCld, masina ta nu a venit nici macar cu scutul de plastic din fabrica?
Merci.