O sa le iau punctual.
1. Becuri.
a) Voua vi se ard asa de repede ca mie (1-2-3 saptamini, maxim o luna) lampile H7 ("intilnire"/faza scurta)? Am schimbat la becuri din astea de mi-a venit acru in gura, adica asa de des ca o pot face acum singur si pe intuneric. Si da, fara sa ating sticla.
Neavind garantie, am recurs la electricianul de la Ciocirlan, care mi-a spus ca instalatia e OK, si ca pe firele respective nu vin supratensiuni (V) sau supracurenti (A). Si ca astfel de lucruri se mai intimpla, "ca la H7 e mai rau ca la loterie". Am dat sa-l cred, ca doar el e profesionistul...
Dar daca la unul dintre faruri am inteles ca as avea un motiv aparent valabil (cel cu capacul prost fixat din cauza clemei, vedeti postul "clema capac far stinga"), la celalalt nu se putea pune aceeasi problema.
HELP!

b) Ce tip de becuri sint cele care lumineaza numarul de inmatriculare spate, si cum se pot schimba? Unul s-a dus, iar celalalt lumineaza numai cind si cind...

2. Ambreiaj.
La ambreiere, fix in punctul in care se apropie de cuplare, aud un usor fluierat/suierat/zgomot care (zic eu) n-ar trebui sa existe. Nu se produce decit uneori, mai ales cind motorul e rece. E normal, sau am o problema? Nu influenteaza functionarea pe ansamblu...
3. Tabla.
Din cauza "mostenirii" (masina e SH, penru cine nu stia) si a nevestei mele, as avea ceva probleme de tinichigerie cu ambele aripi fata, mai serios numai pe dreapta. Stiti un tinichigiu/vopsitor bun si inevitabil ieftin?
Multam anticipat.