ce motorina folositi?
Moderator: Echipa Tehnica
ce motorina folositi?
ce motorina folositi dragi posesori de citroenuri? as dori cateva sugestii! eu folosesc de ceva timp numai sprint diesel de la omv sau petrom v si cred ca e destul de buna! altceva ...?
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nu am diesel, dar pot sa iti recomand sa nu folosesti motorina furata sau din alte surse dubioase, chiar daca pretul e tentant.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
eu , de cand am luat masina am pus petrom , rompetrol , omv si la toate imi dadea eroare "antiploutin faulty system" si masina era si destul de lesinata... de cand am pus MOL EVO 5 , nu am mai vazut acea eroare ... s`a mai intamplat pe parcurs sa fiu nevoit sa alimentez si de la altii in afara de MOL si masina era mai puturoasa... asa ca a bea beau numai mol evo 5
Ziceam ca va tin la curent.
Nu s-a gasit nimic suspect in filtru.
Insa am aflat faptul ca mirosul specific al carburantilor Lukoil, vine de la faptul ca ei folosesc acetona in compozitie.
Sigur, acest lucru este unul din motivele pentru care, cu aceasta motorina, masina merge bine si consuma putin, dar nu stiu cat de bine face componentelor gen pompa de injectie, injectoare, circuit alimentare si garnituri.
De aceea am incercat si alte variante, si acum folosesc motorina de la Rompetrol.
Nu s-a gasit nimic suspect in filtru.
Insa am aflat faptul ca mirosul specific al carburantilor Lukoil, vine de la faptul ca ei folosesc acetona in compozitie.
Sigur, acest lucru este unul din motivele pentru care, cu aceasta motorina, masina merge bine si consuma putin, dar nu stiu cat de bine face componentelor gen pompa de injectie, injectoare, circuit alimentare si garnituri.
De aceea am incercat si alte variante, si acum folosesc motorina de la Rompetrol.
citroen - o pasiune permanenta
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”