C3 - zgomot la interior!

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

bogdans
pasionat

C3 - zgomot la interior!

Mesajde bogdans » Dum 21-Sep-2008 16:54

salut!fiindca ma streseaza plasticele..fetele de usi,tava de la portbagaj(cea agatata de haion),pana si geamurile knd sunt deskise troncane.la service mi au zis ca ar fi din cauza fetelor de usi...cum ca s ar fi dus "braduletii" cei care se tin fixata fata de usa!cine se mai confrunta cu aceste probleme...i as fi recunoscator daca m ar putea ajuta!m am gandit sa skimb acei braduleti sa pun pe marginea fetei de usi...un burete sa atenuieze sa nu mai loveasca in portiera,eventual(desi este foarte costisitor) o izolatie fonica...iar la tava de la portbagaj nu stiu...crek o s o dau jos ca n am cum s o fac sa stea fixa!sper sa nu vina momentul in care sa vibreze ceva si prin bord!personal nu mai suport nici un drum din Romania,mai ales intr o masina mica ca c3,simti absolut toate gropile,orice denivelare,omori masina in scurt timp si ti golesti buzunarele cu diverse probleme!sa nu mai zic de cate ori mi am rupt numarul pe fata,zgariat spoilerul,rupt plasticul pe sub el....iti iei campii!astept niste raspunsuri ca nu stiu ce sa i fac...!multumesc anticipat!

bogdans
pasionat

Mesajde bogdans » Lun 22-Sep-2008 02:25

nimeni nu stie?

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Lun 22-Sep-2008 10:33

daca postai anuntul la C3 , primeai raspuns mai repede .

sarbmihai
just curious

Mesajde sarbmihai » Lun 22-Sep-2008 18:12

Si eu am avut ceva probleme la vreo saptamana dup ace am achizitionat masina NOUA. Imi sunau geamurile la coborare de zici ca zgaria cineva pe ele, Imi suna prostia aia de la porbagaz care sta atarnata acolo, am impresia ca imi troncane ceva pe fata dreapta dar eu mi-au zis ca nu are nimic. Nimic din ce am zis mai sus nu s-a rezolvat. Cand am mers la ei au lalait-o si am plecat ca deja imi era mie rusine sa mai insist. Sper sa nu trancane ca o Dacie dupa doi trei ani.
SA CONDUCETI BINE!!! :)

AngelTero
pasionat

Re: C3 - zgomot la interior!

Mesajde AngelTero » Lun 22-Sep-2008 21:13

bogdans scrie:salut!fiindca ma streseaza plasticele..fetele de usi,tava de la portbagaj(cea agatata de haion),pana si geamurile knd sunt deskise troncane.la service mi au zis ca ar fi din cauza fetelor de usi...cum ca s ar fi dus "braduletii" cei care se tin fixata fata de usa!cine se mai confrunta cu aceste probleme...i as fi recunoscator daca m ar putea ajuta!m am gandit sa skimb acei braduleti sa pun pe marginea fetei de usi...un burete sa atenuieze sa nu mai loveasca in portiera,eventual(desi este foarte costisitor) o izolatie fonica...iar la tava de la portbagaj nu stiu...crek o s o dau jos ca n am cum s o fac sa stea fixa!sper sa nu vina momentul in care sa vibreze ceva si prin bord!personal nu mai suport nici un drum din Romania,mai ales intr o masina mica ca c3,simti absolut toate gropile,orice denivelare,omori masina in scurt timp si ti golesti buzunarele cu diverse probleme!sa nu mai zic de cate ori mi am rupt numarul pe fata,zgariat spoilerul,rupt plasticul pe sub el....iti iei campii!astept niste raspunsuri ca nu stiu ce sa i fac...!multumesc anticipat!

eu zic ca daca ti ai cumparat o masina de cateva mii de euro iti mai permiti sa cumperi si un pachet de insonorizare care costa in jur de 400-500ron pe care ti l poti pune chiar tu. Acum in legatura cu suspensia este foarte normal sa simti orice denivelare pt ca este o suspensie tare, nu cred ca ai vrea o suspensie de dacie si sa ai o masina barca. In legatura cu taviata de la haion dc nu o cobori de tot si o lipesti cu banda dublu adeziva de suportul de pe margine si incerci sa ii scoti tampoanele de cauciuc de pe haion ca si alea mai scartaie. Masina este absolut normala si nu iti permite sa faci offroad cu ea sau sa sari nush ce borduri pt ca este destul de joasa deci din start nu este o masina pt asa ceva!

bogdans
pasionat

Mesajde bogdans » Mar 23-Sep-2008 02:06

mda...insonorizarea costa 20 mil ...pt ca m am si interesat!si nu o sa mai tin masina mult...avansez la c4,insa vreau sa ma simt bine in ea cat o mai tin!cat despre improvizatii nu ma bag...vreau sa fac totul bine!referitor la suspensie...stiu,mai ales la hatch,insa pe mine ma enerveaza plasticele care sunt cam de proasta calitate!

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 23-Sep-2008 15:22

sarbmihai scrie:Cand am mers la ei au lalait-o si am plecat ca deja imi era mie rusine sa mai insist.

Pai sa nu-ti mai fie rusine! Ca astia din service, in nici un caz nu au asa ceva.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

bogdans
pasionat

Mesajde bogdans » Mar 23-Sep-2008 18:09

totusi...nu ocoliti subiectul!care stie ceva...orice...o solutie pe care a facut o la masina sa,nu neaparat c3!va salut!

AngelTero
pasionat

Mesajde AngelTero » Mar 23-Sep-2008 19:58

bogdans scrie:mda...insonorizarea costa 20 mil ...pt ca m am si interesat!si nu o sa mai tin masina mult...avansez la c4,insa vreau sa ma simt bine in ea cat o mai tin!cat despre improvizatii nu ma bag...vreau sa fac totul bine!referitor la suspensie...stiu,mai ales la hatch,insa pe mine ma enerveaza plasticele care sunt cam de proasta calitate!

deci repet cu 500-600ron iti insonorizezi 4 usi si portbagajul . nu stiu unde ai intrebat la ce firma dar la 20mil deja este insonorizare pt sisteme destul de puternice audio . uite aici un link http://www.car-sound.ro/insonorizare/hu ... -a200.html

bogdans
pasionat

Mesajde bogdans » Joi 25-Sep-2008 02:42

pai fi atent...4 usi si portbagaj/..tu ai calculat doar materialul,dar mai trebuie o pasta,mana de lucru,tre sa skimb prinderile la fetele de usi(braduletzii aia ca se uzeaza) si trebuie si plafonul facut,vad ca esti din craiova...eu l am intrebat pe albert...baiatul cu sistemele audio!si din calculul facut au iesit 20 mil(plafon,usi,portbagaj) ca sa nu mai zic ca se face si podeaua :| dar aici este vorba de kestii scumpe si nu la astfel de masini!in rest sunt ff multumit de masina,dar treaba cu plasticele ma omoara!si cu tavitza aia la portbagaj nu are nici o treaba cu suportii aia de o tin fixa(cei de pe haion de o preseaza/fixeaza) ...poate vibreaza banketa...nu stiu exact ca nu mi am dat seama!usile incerc sa le rezolv ca vine frigu si mai rau o sa se auda...aproape la orice masina se duc plasticele dupa o iarna grea...mai ales daca tii masina afara!nu stiu de ce dar asta am observat la multe masini.o sa fac si nebunia asta...insonorizarea si va anunt si pe voi daca a meritat sau nu...si asa a inceput sa mi vibreze ceva la usa fata stanga ...de la boxa..knd dau mai tare :| !

AngelTero
pasionat

Mesajde AngelTero » Joi 25-Sep-2008 10:49

bogdans scrie:pai fi atent...4 usi si portbagaj/..tu ai calculat doar materialul,dar mai trebuie o pasta,mana de lucru,tre sa skimb prinderile la fetele de usi(braduletzii aia ca se uzeaza) si trebuie si plafonul facut,vad ca esti din craiova...eu l am intrebat pe albert...baiatul cu sistemele audio!si din calculul facut au iesit 20 mil(plafon,usi,portbagaj) ca sa nu mai zic ca se face si podeaua :| dar aici este vorba de kestii scumpe si nu la astfel de masini!in rest sunt ff multumit de masina,dar treaba cu plasticele ma omoara!si cu tavitza aia la portbagaj nu are nici o treaba cu suportii aia de o tin fixa(cei de pe haion de o preseaza/fixeaza) ...poate vibreaza banketa...nu stiu exact ca nu mi am dat seama!usile incerc sa le rezolv ca vine frigu si mai rau o sa se auda...aproape la orice masina se duc plasticele dupa o iarna grea...mai ales daca tii masina afara!nu stiu de ce dar asta am observat la multe masini.o sa fac si nebunia asta...insonorizarea si va anunt si pe voi daca a meritat sau nu...si asa a inceput sa mi vibreze ceva la usa fata stanga ...de la boxa..knd dau mai tare :| !

au lasa ma cu albert ca e cel mai penal ! am un prieten care face incinte audio si a venit un tip la el cu o incinta facuta la acel albert! si era facuta din resturi bineinteles nu se observa pt. ca era mochetata ! + ca se lauda ca vinde boxe hertz dar de fapt cere un pret mult prea mare fata de calitate si el le lauda ca sunt cap de serie... te rog eu nu te duci la el ! insonorizarea ti o poti face singur placutele acelea au deja lipiciul pe ele si le poti monta chiar tu.. si in legatura cu braduletii nu iti trebuie altii merg si aia eu am desfacut fetele de usi de multe ori si inca mai merg si oricum nu costa o avere.. deci nu te repezii ca tie nu iti trebuie plafon si podea pt ca nu iti faci masina de concurat cu ea la spl , sq si nu ai sute de w rms ca sa necesite o asa insonorizare. Daca iti faci cele 4 usi si plasticele de pe haion si de prin portbagaj este suficient. NU te duce sa dai atatia banii la el. Apropo ce culoare ai masina poate o stiu din vedere? e stock?da-mi pe privat un ID de mess daca ai.

bogdans
pasionat

Mesajde bogdans » Mie 01-Oct-2008 01:10

a...cbx ...dar unde am postat? :)) mai bine te abtii daca nu ai vre o informatie sau parere!

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”