Achizitionare stergatoare de C3
Moderator: Echipa Tehnica
Achizitionare stergatoare de C3
Sal tuturor, la o "revizie" personala am constat ca ambele stergatoare au probleme! Prezinta desfolieri la capete, care sigur, se vor concretiza in "cratere" in aceasta iarna !! Deci (vorba romanului), unde pot gasi unele compatibile la preturi rezonabile !
- robistan25
- pasionat
In Carrefour, la raionul de accesorii auto sau la aproape orice magazin de piese auto. Iti recomand tipul "Aero Twin", lama acestora avand in componenta sa grafit, care mareste eficienta stergerii parbrizului. Intai le masori pe cele de pe masina (sunt doua lungimi diferite) si apoi cauti dimensiunile pe raion. Eu, unul, sunt foarte multumit de ele. Succes ! 

-
- pasionat
- Masina: C4 Picasso 2015 1.6 Hdi 115 Cp
cel de pe partea soferului are 60 cm iar celalalt 45 cm. sunt bune cele de la carrefour dar trebuiesc schimbate cam la 9 luni. nu rezista mai mult. ma refer la felul in care sterge parbrizul. cel de pe spate l-am cumparat de la o firma de piese auto. a costat 25 lei. nu il gasesti la carrefour sau metro.
Incercati pe la magazinele auto. Eu am gasit cu 7 lei / buc. pe faÞã cu tot cu partea metalica. Ăin maxim un an dar ii bine la banii astia.
Pe spate nu am gasit nici cum original, am schimbat stergatorul dar la C3 ii de plastic si nu am gasit, am cumparat de metal dar arata urat si nici nu sterge numai pe jumatate din suprafaĂža, aÂşa cĂŁ am schimbat doar lamela de cauciuc si ii ok.
Bafta la cumparaturi.
Pe spate nu am gasit nici cum original, am schimbat stergatorul dar la C3 ii de plastic si nu am gasit, am cumparat de metal dar arata urat si nici nu sterge numai pe jumatate din suprafaĂža, aÂşa cĂŁ am schimbat doar lamela de cauciuc si ii ok.
Bafta la cumparaturi.
stergatoare de la carrefour
Salutare,
eu am gasit la carrefour unele pe care scria chiar Carrefour cu 34 ron ambele de 45 si 60 cm. Dar fara protectia de pastic pe care o au cele originale. Ideeal ar fi sa schimbi doar cauciucul cu lamela de metal interioara. Asta o sa incerc cand o sa ma lase astea. Cele originale m-au tinut un an si jumate si inca mai se pot folosi pentru ca nu s-au rupt, chiar deloc.
eu am gasit la carrefour unele pe care scria chiar Carrefour cu 34 ron ambele de 45 si 60 cm. Dar fara protectia de pastic pe care o au cele originale. Ideeal ar fi sa schimbi doar cauciucul cu lamela de metal interioara. Asta o sa incerc cand o sa ma lase astea. Cele originale m-au tinut un an si jumate si inca mai se pot folosi pentru ca nu s-au rupt, chiar deloc.
Re: stergatoare de la carrefour
Salutari. Ma cam lasa stergatoarele din fata. La cel din spate i-am schimbat doar lamela si merge bine. Am vazut pe forum doua tipuri: cele normale care sunt pe masina si cele care se prind la mijloc si au doar lamela, adica daca le ridici se inconvoaie (apar pozele mai inainte pe forum). Am avut la dacie Champion" si au 3 ani si sunt inca in stare de functionare. E bine sa iau doar lamele sa le inlocuiesc ca si pe cel din spate? Ce ma sfatuiti sa fac? Astept parerile voastre.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”