Presupunand ca majoritatea sunteti baieti, am sa va spun "Buna baieti!"
Problema sta in felul urmator:vreau masina!Stiu k mai exista o persoana cu acelasi mesaj k si mine, dar ma gandeam k ati putea totusi sa ma ajutati si pe mine, cu niste sfaturi pertinente.
Eu sunt pur si simplu indragostita de masinuta asta.Este minunata ca aspect, dragalasa, grasuna. Insa toti barbatii din jurul meu o detesta si ma sfatuiesc sa imi iau altceva k asta e prea proasta.
Comparatia cea mai frecventa o fac cu masina prietenului meu, un Opel Corsa Essentia de 1.0 si 60 CP, care este foarte buna. Fara sa mint consuma in oras maxim 8.3%, in conditiile cele mai nasoale de trafic, cand circuli bara la bara timp de nu stiu cate zeci de minute.
Pe mine m-ar interesa la C3 motorul de 1.1 pe benzina, dar am vazut k voi nu il recomandati pt k ar fi prea lenes. Am intrat pe site-ul Citroen si am vazut k consumul pe cartea tehnica este de 7.9 in oras, ceea ce inseamna cam 9.3 in conditii infernale, lucru care ma nemultumeste tare de tot. Acum am o Dacie din 97 care consuma in cele mai urate situatii cam 9%, si nu mi se pare normal k o masina de ultima generatie si ultra moderna sa consume tot cat una de pe vremea cand era bunica fata.
Am intrat si pe o multime de forum-uri internationale si cam toti posesorii de C3 se plang de o gramada de probleme...ba ca le moare relantis-ul, ba ca se supratureaza masina, ba ca li se aprind martorii in mod inutil.
Mie imi place foarte mult masinuta dar nu vreau probleme de genul asta pentru ca...sunt fata si daca raman cu ea in drum nu stiu sa ii fac nimic altceva decat sa tip la ea si sa sun la service.
De iesit cu ea din Bucuresti nu se pune problema, decat foarte rar si oricum nu sunt vitezomana asa k faptul k nu e rapida nu m-ar deranja.
Va rog mult de tot ajutati-ma! Apreciez orice fel de sfat...ce benzina sa pun, unde sa fac reviziile, de unde sa cumpar accesorii, la ce sa am grija, daca sa o iau pe benzina sau diesel, cum sa o conduc in rodaj, orice...absolut orice!
Va multumesc mult!
Bianca