Probleme mari ATS
Moderator: Echipa Tehnica
Jarod scrie:Cui ii merge activarea inchiderii automate la peste 10km/ora?
Mie nu.
Ăncă nu

Şi dacă vrei să scapi de acest "feature", repeţi procedura

Trăiască manualele Citroen!

Nici mie nu mi se pare atat de mare problema cu cartea de identitate. Insa daca se amana 1-2-3 luni atunci deja e urata treaba.
Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca vroiai, sa iesi cu masina din tara?
Atunci aveai motiv de scandal, dar asa eu zic sa iti pastrezi nervii pentru alte confruntari cu ATS(sper sa nu ai nevoie)
BTW: se scrie don't worry nu warry.
Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca vroiai, sa iesi cu masina din tara?

BTW: se scrie don't worry nu warry.
Draku scrie:nero scrie:Hai sa fim seriosi, nu se poate folosi masina fara carte timp de cateva saptamani? Nu vreau sa iau apararea nimanui, dar parca prea cautati nod in papura.
ai si tu dreptate, in felul tau
dar legea protectiei consumatorului zice clar: toate etichetele si instructiunile de folosire/cartile tehnice trebuie traduse in limba romana.....
de ce nu se respecta?
din cauza unei atitudini de genul asta (la modul general, nu am nimic cu tine)
daca consumatorii nu-si cer drepturile, ajungem sa fim tratati asa...
sa zicem ca nu merita sa sesizezi OPC-ul si toata bataia de cap pt un produs stricat cumparat din piata cu 100.000 lei....
dar suma cu care se achizitioneaza un autoturism este mult, mult mai mare si eu as avea pretentia sa fie toate detaliile la locul lor, pt ca sunt bani munciti (cel putin in cazul meu)
Stiu ce zice legea, doar lucrez la garantii, si ai perfecta dreptate in cazul asta. Tot ce vreau eu sa zic e sa fiti putin mai intelegatori macar in cazuri de genul asta in care importatorul probabil e prins in birocratia romaneasca. Ce s-ar intampla daca, conform legii, am cere ca meniul la citromobilele noastre sa fie in romana? Ar fi simplu, nu s-ar mai vinde Citroen in Romania.
Referitor la incuierea usilor, trebuie tinut apasat butonul care incuie/descuie usile timp de cateva secunde. Odata activata functia, va inchide automat usile cand se depaseste viteza de 10km/h.
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
pai ce treaba are birocratia din romania cu manualul masinii?
inteleg ca te poti lovi de birocratie la cartile de identitate, dar e asa de greu sa treci prin vama cateva pachete cu carti ?
ca ma indoiesc sincer ca ar trebui sa vina un camion intreg cu manuale......
inteleg ca te poti lovi de birocratie la cartile de identitate, dar e asa de greu sa treci prin vama cateva pachete cu carti ?
ca ma indoiesc sincer ca ar trebui sa vina un camion intreg cu manuale......
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.
nero scrie: Ce s-ar intampla daca, conform legii, am cere ca meniul la citromobilele noastre sa fie in romana?
Si, la urma urmei, de ce nu? De ce oare in tara asta nu exista nici macar un pic de patriotism?
Asa cum francezii traduc pana si numele persoanelor, am putea avea pretentia sa puna in meniul masinii si linba romana (pentru masinile vandute in RO). Sa nu-mi vorbiti de limbi de circulatie internationala, pentru ca am vazut o gramada de device-uri cu limbi de genul "swami" si altele de care nu a auzit nimeni. Daca nu vor mai vinde in RO, e treaba lor, nu a noastra, pentru ca daca vrei cu adevarat o anumita masina o aduci si din Australia, pana la urma.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
De acord cu Adytzu... la urma urmei de ce nu, daca avem si telefoane cu meniu in lb romana, masini de spalat cu indicatii in romana, etc. 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- just curious
Ma simt obligat sa revin.
Nu pretind ca nu pot sa merg cu masina daca nu am carte tehnica in romana.
Problema e de principiu. Atunci cand dai o astfel de suma (pentru mine e o suma, poate pentru dealer e un mizilic) ma astept ca totul sa fie livrat perfect, ca la carte. Dar atunci cand stii ca ai facut o cheltuiala pentru care ai facut sacrificii si esti intampinat din start cu "pai", "dar", "nu garantam nimic", etc, te simti putin dezamagit.
In general in Romania, clientii ar trebui sa inceapa sa se respecte si sa-si cunoasca drepturile. Dupa aia va veni si respectul vanzatorilor.
Parerea mea.
Nu pretind ca nu pot sa merg cu masina daca nu am carte tehnica in romana.
Problema e de principiu. Atunci cand dai o astfel de suma (pentru mine e o suma, poate pentru dealer e un mizilic) ma astept ca totul sa fie livrat perfect, ca la carte. Dar atunci cand stii ca ai facut o cheltuiala pentru care ai facut sacrificii si esti intampinat din start cu "pai", "dar", "nu garantam nimic", etc, te simti putin dezamagit.
In general in Romania, clientii ar trebui sa inceapa sa se respecte si sa-si cunoasca drepturile. Dupa aia va veni si respectul vanzatorilor.
Parerea mea.