va invit la 1-ul raliu la Brasov intre 01-02 aprilie.
despre masina, echipa si pilot nu pot sa spun nimic pt k va fi surpriza. oricum eu voi fi navigator.
apropo... spuneti-mi si mie ce gasiti pe net despre piero longhi...
Citroen C1 - pret de intrare
Moderator: Echipa Tehnica
-
- Pro Motor Rm.Valcea
- White Wizard
- pasionat
MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:Raspunsuri, raspunsuri:
Nu am mai stat pe forum pt k am fost in Italia la o sesiune de teste cu noua echipa de raliuri cu care o sa participam anul asta in Campionatul National de Raliuri.
...si...
MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:va invit la 1-ul raliu la Brasov intre 01-02 aprilie.
despre masina, echipa si pilot nu pot sa spun nimic pt k va fi surpriza. oricum eu voi fi navigator.
apropo... spuneti-mi si mie ce gasiti pe net despre piero longhi...
Punand cap la cap cate ceva din relatarile tale din decursul timpului ...pot sa trag urmatoarele concluzii ( imi pare rau ca nu v-a mai fi "surpriza"

1. Piero Longhi va fi pilotul

2. Masina , va fi un Citroen C2 VTS !
3. Dar , echipa nu stiu cum o sa se numesca.

- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
va invit la 1-ul raliu la Brasov intre 01-02 aprilie
Ce draq nu au gasit si astia alta data pt. lucruri asa serioase.

Mi-ar place o echipa cu Citroen dar, daca e Subaru ?

Ultima oară modificat Vin 03-Mar-2006 14:26 de către MARIAN, modificat 1 dată în total.
B25BUY scrie:Da... legat de C1... pretul ridicat... portbagaj ioc... motorul mic...
E intr-adevar masina de "gagica" . . .
Daca ar fi sa-mi iau masina asa de mica, as alege Matizul care e mult mai jos ca si pret si sta destul de bine la fiabilitate . . .
pai grabeste-te sa-ti iei matizu inainte sa se duca de rapa uzina de la craiova (sau in buzunaru lu' reno)!
oricum vei avea o oferta foarte variata sh de micutzi gigantzi.

mugurel: super, voi face tot ce pot sa apar la bv...ar fi primul raliu.
break a leg!

damn! acuma am vazut si io subaru-l... deci voi veni pt navigator nu pt masina

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
multa bafta Mugurel
eu voi fi cu siguranta la brasov la raliu pe 1-2 aprilie;abia astept sa inceapa din nou.
poate pana la start reusesti sa ne mai scapi cateva informatii despre echipa,pilot,masina..
Intentionati sa participati tot sezonul sau doar ocazional?; spunene-ne macar la ce grupa participati
eu voi fi cu siguranta la brasov la raliu pe 1-2 aprilie;abia astept sa inceapa din nou.
poate pana la start reusesti sa ne mai scapi cateva informatii despre echipa,pilot,masina..

Intentionati sa participati tot sezonul sau doar ocazional?; spunene-ne macar la ce grupa participati
- White Wizard
- pasionat
S-a deviat de la subiect foarte mult, cred ca este normal sa ramana pt ce a fost facut ...iar daca vreti sa vb pe tema "echipei de raliu" a lui Mugurel, s-a deschis unu nou topic:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1852
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1852