montaj alarma la Champion

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Lun 19-Dec-2005 14:39

Eu am insistat sa mi se puna in plus la alarma un senzor de soc. Altfel nici pe mine nu ma interesa alarma aceea de interior.

Mie nu imi este frica ca imi fura masina, dar imi este frica ca imi sparge geamul ca sa imi fure casetofonul.
La noi in cartier, hotii vin si lovesc masina sa vada daca are alarma. In functie de rezultat, sparg geamul sau nu...

Deci... mi-am pus alarma, ca sa nu imi sparga geamul. :D Kinda stupid. :)

Jarod
pasionat

Mesajde Jarod » Mar 20-Dec-2005 15:22

MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:In urma semnalarii unor probleme datorate montarii alarmelor AutoWatch pe autovehiculele Citroen se interzice categoric acest tip de montaj. Pentru montarea sistemelor de alarma este obligatorie utilizarea echipamentelor originale Citroen, in caz contrar partea electrica a masinii urmand a fi scoasa din garantie.

Daca ai alarma AutoWatch s-ar putea sa pierzi garantia la partea electrica? sau am inteles eu gresit?

Mie mi-au montat alarma cei de la ATS si nu-mi aduc aminte sa-mi fi spus asa ceva si nici nu cred ca au dreptul sa faca aceasta "corectie de garantie".

Oz
simpatizant

Mesajde Oz » Mar 20-Dec-2005 16:11

Deci daca am optat pentru alarma pe fisa de comanda inseamna ca va fi alarma originala citroen sau "alarma"...
Poate fi verificat acest lucru? Cum?

Jarod
pasionat

Mesajde Jarod » Mar 20-Dec-2005 16:13

Poti sa te uiti la abtipildul de pe geamuri :lol:

Oz
simpatizant

Mesajde Oz » Mar 20-Dec-2005 16:20

Si astea in mod normal se monteaza in Ro sau in Franta? Deja incep sa am banuieli la cate am citit pe forum si cate am vazut pe la alti importatori...

Jarod
pasionat

Mesajde Jarod » Mar 20-Dec-2005 16:23

Eu am ales cealalta alarma disponibila (aveau doar doua pt C3) asa ca ... mi-au montat-o aici, la ATS.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 20-Dec-2005 17:58

Eu cred ca cel mai bine bagau alarma in dotarile standard si terminau cu toate balacarelile astea :twisted:

danpopa
pasionat

Mesajde danpopa » Lun 27-Noi-2006 23:01

dupa un an de zile de la evenimentul care a produs acest subiect, doresc sa imi retrag cuvintele fata de acest service si de produsul in cauza. am avut ocazia sa discut si cu diversi vanzatori / distribuitori / montatori care mi-au spus urmatoarele:
1. alarma montata in cazul meu nu este o alarma proasta;
2. diferenta dintre costul unei alarme cumparate de pe net sau din orice magazin si costul serviciului de montare a unei alarme (alarma + manopera + garantie) este foarte mare, datorita faptului ca exista o legislatie specifica potrivit careia firma care monteaza alarme (auto sau de imobil) trebuie sa aiba licenta si personal autorizat.
acuma, daca m-au mintit aia pe mine, va mint si eu pe voi.
oriucm, imi pare rau inca o data ca m-am "aprins" acum un an aici si este cert ca nu a folosit nimanui.
Xsara 1.6 / C4 1.4

Înapoi la “ATS - Bucuresti”