Matrixu scrie:Costine cu o floare nu se face primavara(vezi cazul C2). Atata timp cat mentalitatea la noi e cum e, si serviceurile ar face orice ca sa te jecmaneasca cand trebuie sa iti repare ceva, sau ar face orice sa iasa ei in castig, e greu de vorba buna si fara prea multe relatii, si fara un nume sa mergi acolo si sa iti dea ei tot de buna voie fara ca tu sa apuci sa deschizi gura. Imposibil nu e, dar este posibil doar cu gura mare cu nervi cu scandal. Eu daca nu faceam scandalul care l-am facut acolo, acum mergeam cu o masina care trebuia sa aiba schimbat pe ea kit amreiaj, volanta si nu stiu ce rulment pe la ambreiaj. Vorba lor e sfanta: "Las-o ma ca merge asa", indiferent de situatie.
Ce NASOL ca nu pot sa te contrazic

mentalitatea se schimba greu.
pe de alta parte este normal ca activitatea asta a lor sa le aduca si profit. ca altfel nu se mai justifica.
dar singura metoda contra mentalitatii este de a-i face sa inteleaga ca daca tu, eu si altii de ne mai tot invartim pe forumul asta, chiar ne suparam si cu prima ocazie ne punem pasiunea pt Citroen in dulap si trecem pe alta marca (pana la urma si pasiunea are o limita,nu?), o parte din banii lor de salarii/concedii/sandwich/banane/kebap/etc...chiar au o problema!
si daca tu, eu si altii chiar ne impartasim din probleme si altora, problema acelor bani se poate agrava.
mie imi este clar ca Octavian se mai uita din cand in cand la ce se intampla pe forumul asta. si nu am avut si nu am nimic personal cu el. dar senzatia pe care el mi-a lasat-o coroborata cu cele scrise si de tine si de altii, a fost ca din punctul lor de vedere noi clientii ar trebui "sa jucam" dupa regulile lor.
adica sa nu protestam atunci cand pe ei ii doare ..."nicaieri" de client si sa aplaudam atunci cand ei fac un gest "de bunavointa" care insa in spate are de fapt insistenta&nervii clientului.
demonstreaza-mi ca NU e asa (nu indraznesc sa astept asta de la Octavian). Sincer, voi fi un om fericit!
si inca ceva: am primit atentionari ca am sau am avut un limbaj mult prea dur. vezi ca imi calci pe urme...