Citroen C1 - pret de intrare
Moderator: Echipa Tehnica
-
- Pro Motor Rm.Valcea
-
- pasionat
-
- Pro Motor Rm.Valcea
4motion parca insemna tractiune integrala ,sa mearga mai bine decat un vw tracitune integrala nu cred pe nici un fel de carosabil ,o masina cu tractiune integrala trage mult mai bine decat o masina cu tractiune doar fata sau spate ,asa stiu eu ,nu vreau sa intru in polemica cu nimeni ,oricum pretul mi se pare exagerat
P.S daca voi avea ocazia voi face un test drive cu ea si imi voi da atunci cu parerea pana atunci EU ciocu mic
nu ma mai bag !! 
P.S daca voi avea ocazia voi face un test drive cu ea si imi voi da atunci cu parerea pana atunci EU ciocu mic

- White Wizard
- pasionat
MoonStorm scrie:Pai stati mai fratilor putin. Cum adica la ce ma asteptam? Pretul ala nu mai are mult si ajunge la un C3. Da-o incolo de treaba...
Iti inteleg oarecum "indignarea" fatza de pretul la C1, dar vreau sa te intreb ceva! Tu stii cat este un C3 XTR ??? ...este la acelasi pret cu un C4 VTR

In concluzie , eu raman la parerea ca este un pret bun , pentru clasa ei si pentru concurenta pe care o are si pentru tehnologia ei. Nu uitati, are 4 stele din 5! Ce masina din aceasi clasa mai are atatea stele???? ...si apropo, Matiz-ul nu se mai produce (...asta asa , ca o informatie ) si sa-mi spuneti si mie cate stele are la sigurantza , ca pe mine chiar ma intereseaza acest lucru inainte sa-mi cumpar o masina ( din motive personale )!
...si ca o ultima idee , cred ca ar trebui sa vb. in cunostintza de cauza , nu-l mai "atacati" pe Mugurel, ca sunt convins ca stie el ce spune , nu cred ca mai este la varsta cand spunea ca "Rambo" il bate pe "Terminator" sau invers!
- White Wizard
- pasionat
DMX scrie:4motion parca insemna tractiune integrala ,sa mearga mai bine decat un vw tracitune integrala nu cred pe nici un fel de carosabil ,o masina cu tractiune integrala trage mult mai bine decat o masina cu tractiune doar fata sau spate ,asa stiu eu ,nu vreau sa intru in polemica cu nimeni ,oricum pretul mi se pare exagerat
P.S daca voi avea ocazia voi face un test drive cu ea si imi voi da atunci cu parerea pana atunci EU ciocu micnu ma mai bag !!
sa incerci sa conduci o Xantia Activa, sa vezi daca mai ai aceeasi parere despre 4 motion.

-
- pasionat
White Wizard scrie:...si ca o ultima idee , cred ca ar trebui sa vb. in cunostintza de cauza , nu-l mai "atacati" pe Mugurel, ca sunt convins ca stie el ce spune , nu cred ca mai este la varsta cand spunea ca "Rambo" il bate pe "Terminator" sau invers!
sunt chiar convins ca Mugurel stie ce spune!
de principiu ideea ca un 4motion e mai stabil decat tractiunea fata e corecta.
numai ca in cazul asta se aplica la masini diferite.
C1 e la alta categorie decat acel vw. si ca atare fiind poate mai bine echilibrat poate sa se comporte mai bine avand numai tractiune fata. deci nu e nimic de mirare.
si daca mai adaugam si mana lui Mugurel...

-
- pasionat
-
- Pro Motor Rm.Valcea
-
- Pro Motor Rm.Valcea
-
- pasionat
MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:daca o sa am masina aici, da.
sper sa am una pana atunci.
Cel mai prost este ca nu am cum sa conving pe nimeni ca am folosit-o cu acceleratia la podea tot timpul iar acul de la benzina era nemiscat. A scazut 2 patratele in 298km!
Eu te cred. asta fara gluma!
din ceea ce mai stiu si eu masina asta (care e platforma toyota,nu?) a fost gandita chiar sa faca nopti albe concurentei.
-
- pasionat