Mesajde danpopa » Joi 17-Noi-2005 11:38
1. revin la observatia mea anterioara la acest post referitoare la atitudinea personalului ATS. azi dimineata am fost sa inapoiez numerele provizorii si sa imi cumpar covorase. au fost foarte amabili si am rezolvat foarte repede.
cineva mi-a spus ca trebuie sa le cer bani inapoi pe numere (vreo 180.000) sau chiar sa nu le mai dau inapoi, pentru ca ele oricum sunt platite ...
ma consolez cu faptul ca am luat covorasele la pretul real de pe site (40 EUR - 1.680.000) si nu la 1.950.000 cum mi se spusese la telefon. oricum, dezinformarea asta e cu semnul intrebarii.
deocamdata am incheiat cu bine toata afacerea cu ATS si sunt destul de multumit acum.
sa vedem ce se mai intampla de la prima revizie incolo.
2. referitor la meniul in limba romana.
A. prima impresie neplacuta pe care am avut-o la vederea unui meniu in limba romana a fost atunci cand am luat cunostinta cu pachetul Microsoft Office XP Romanian si cu sistemul Windows XP Romanian. Nu mai intelegeam nimic. Creierul meu era setat pe limba engleza, iar multe dintre comenzi si titluri ale meniurilor mi se pareau de-a dreptul hilare. de aceea am ramas pe engleza in continuare.
B. eu personal prefer la Citroen meniul in engleza. in primul rand, inteleg exact ce inseamna, in al doilea rand nu m-as descurca cu el in romana. deocamdata asta nu ma deranjeaza. nu tin partea Citroen si a nici unui producator, dar un argument dur ni se poate da de fiecare data : "merge si asa" sau "daca era meniul numai in franceza sau numai in engleza, mai faceati voi atatea figuri ?"
C. ca sa avem o atitudine constructiva si daca noi cei de aici am dori meniu in limba romana (eu personal va sustin, daca e cazul), haideti sa facem o scrisoare deschisa / cerere oficiala la ATS, semnata de toti membrii forumului (si nu numai) care au fost clienti ATS in ultimii ani, in care sa cerem instalarea meniului in limba romana. nu am cunostinte avansate de electronica, dar eu cred ca se poate.
deci ne punem sa elaboram o cerere de genul asta, adaugam o anexa cu semnaturi + numele si prenumele + numarul si data de contract/factura, o inaintam la sediul oficial, luam numar de inregistrare de la biroul respectiv si asteptam un raspuns intr-un termen prevazut clar in cererea respectiva. daca termenul este depasit, forwardam cererea inaintata de la ATS, cu nr. de inregistrare, catre toate revistele auto si alte publicatii care au si pagini auto. in acest caz, ATS va fi obligat sa dea dovada de seriozitate si respect pentru solicitarile clientilor si astfel, va lua si o nota buna in presa (sau nu).
demersul nostru poate avea un efect indirect favorabil sau nu pentru Citroen, dar DORITORII VOR AVEA MENIU IN LIMBA ROMANA !!!
ce ziceti, ne bagam ?
Xsara 1.6 / C4 1.4