Montaj linie audio !!!

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Mar 12-Sep-2006 14:02

prafuit scrie:Cum am mai spus acum ceva ani in urma, se poate monta acolo unde iti recomanda vanzatorul radioCD-ului.

Daca nu ma insel parca Bezz are un topic la sectiunea tuning pe acest forum cu montajul facut de persoane care chiar stiu ce fac. Bafta!

Perfect de acord. Problema e ca Maria Sa Vanzatorul trebuie sa stie cum se desface bordul la C3, mai ales daca vreau sa-mi bag niste tweetere acolo. Ca daca nu stie si incepe sa bage surubelnita la nimereala, e nasol. M-am uitat la usi si nu cred ca e nevoie sa dea jos toata fata. Par sa fie niste capace de plastic care se pot detasa de fata usii, atunci cand trebuie montate boxele.

danmanea
pasionat

Mesajde danmanea » Mar 12-Sep-2006 14:03

vldst scrie: Ramane doar problema suportilor, pe care nu stiu daca ti-i asigura tot ei.

suportii pentru boxele spate, caci numai astia iti trebuie, i-am luat de la ats. erau ~80 roni in iarna. si iti da jos fata de la usile spate ca sa-ti monteze suportii. in fata merg numai capacelel din plastic.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 12-Sep-2006 15:48

Nu pot decat sa vi-i recomand pe nick (dj01fad) si albert, din pacate nu sunt agreati de ATS :lol: , in schimb pe parte de audio trebuie sa aibe ceva agremente.
Totul s-a montat/demontat fara probleme, nu am zgarieturi, se pricep (totul a parut foarte simplu pentru ei) si au inlocuit si clemele de prindere de la fetele usilor, care se distrug.
Nu au incercat sa dea jos bordul (in definitiv era vorba de timp cred, nu altceva) ca ar fi facut-o si pe asta.
Din pacate atelierul este in Craiova 8) .
Cosmin
high energy music expression

phantom390
simpatizant

Mesajde phantom390 » Mie 13-Sep-2006 09:23

Si deci pan' la urma majoritatea dintre voi v-ati montat playerele pe unde ati vrut?? Ati apucat sa mergeti la vreo revizie dupa montaj sa vedeti ce zic cei de la ATS?? ca se stie ca sunt maniaci...daca vor sa puna bete in roate pot sa puna!
_/\_ negru onyx metalizat_/\_

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mie 13-Sep-2006 09:50

Normal ca am fost la revizii!
Si daca te intreaba tu le spui ca ai montat in alta parte? Crezi ca ei controleaza??? sa fim seriosi! Nici macar nu se preocupa sa intrebe!

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Mie 13-Sep-2006 11:45

Ma indoiesc ca cei de la ATS si-ar omori timpul ca sa-ti verifice la revizie instalatia electrica. Dar vor face sigur lucrul acesta daca vei reclama o problema la instalatia electrica cat timp masina e in garantie si ei vor avea nevoie de eventuale tertipuri de care sa se lege :twisted: .

phantom390
simpatizant

Mesajde phantom390 » Mie 13-Sep-2006 13:48

prafuit scrie:Normal ca am fost la revizii!
Si daca te intreaba tu le spui ca ai montat in alta parte? Crezi ca ei controleaza??? sa fim seriosi! Nici macar nu se preocupa sa intrebe!

Ahaaam....dar eu nu au o situatie undeva?? unde sa noteze: in data de xxx -sa efectual montaj audio la masina xxx. ....porcarii de genul asta? ca daca nu au si nici nu prea se intereseaza e clar...imi montez alarma si playeru cat de curand in alta parte. sa vad cum fac cu suportii de spate. In alta ordine de idei, cum este de preferat sa faci montajul? pe direct? nu se poate pune pe accesorii?

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 13-Sep-2006 14:18

Hai sa-ti zic referitor la alarma..eu am montant-o la dealerul de la care am luat masina, adica din Constanta. Cand am fost la ATS cu masina nu m-a intrebat nimeni absolut nimic de nici alarma..
Insa asteapta-te sa te intrebe in momentul cand apare vreo buba de natura electrica sau pe langa...prima data vor da vina pe alarma..

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 13-Sep-2006 16:11

apoi pe radiocd :lol:
Cosmin

high energy music expression

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mie 13-Sep-2006 17:47

Atata timp cat folosesc standarde ISO la mufe si nu se intampla nimic (deteriorat fire) nu au cum sa dea vina pe alarme sau radiocd!!!!

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Mie 13-Sep-2006 17:52

prafuit scrie:Atata timp cat folosesc standarde ISO la mufe si nu se intampla nimic (deteriorat fire) nu au cum sa dea vina pe alarme sau radiocd!!!!

Iti garantez ca la alarme nu se folosesc mufe ISO :twisted: . In mod normal se folosesc papuci de cablu sau lipitura cu pistolul de lipit. Lipitura e preferabila din motive legate de rezistenta in timp. La radio CD nu se pot lega intr-adevar de nimic daca s-a folosit cablarea pre-existenta a masinii. Daca insa s-a montat radio CD-ul pe direct, asta e motiv de ingrijorare. Dar, ma rog, eu zic ca poti sa te iei de gat cu ei, atata timp cat montajul s-a facut ca la carte (cred ca trebuie pusa macar o siguranta daca se foloseste alimentarea pe direct).

phantom390
simpatizant

Mesajde phantom390 » Joi 14-Sep-2006 13:45

Mda...deci cu playerul scap...ma iau de gat cu ei si ma lasa. Dar degeaba, se vor lua de alarma :x . Cu aia nu cred ca scap asa usor...asa ca nu pot decat sa sper ca nu vor fi probleme pe partea electrica prea curand.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Joi 14-Sep-2006 13:52

phantom390 scrie:Mda...deci cu playerul scap...ma iau de gat cu ei si ma lasa. Dar degeaba, se vor lua de alarma :x . Cu aia nu cred ca scap asa usor...asa ca nu pot decat sa sper ca nu vor fi probleme pe partea electrica prea curand.

Ai mare grija cu montarea alarmei pentru ca au fost probleme la Citroen. Eu mi-am montat alarma Autowatch si din cate am inteles nu se poate conecta alarma direct pe deschiderile usilor, ci se leaga la plafoniera. Plafoniera trebuie lasata pe pozitia de mijloc (in pozitia asta plafoniera se aprinde automat cand se deschide una dintre cele 4 usi, mai putin hayon-ul care are lampa separata). Asadar, mare atentie cu montatul alarmei...

Iti trimit un PM cu un link catre firma la care mi-am montat eu alarma. Daca vrei, poti sa apelezi cu incredere la ei, pentru ca monteaza alarme Autowatch pe Peugeot / Citroen. Cred ca poti monta si alarma ta, in caz ca ai cumparat-o separat, platind in plus manopera bineinteles. Te sfatuiesc sa nu te bagi pe firele masinii cu alarma decat daca stii bine ce faci. Bafta!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 14-Sep-2006 14:54

prafuit scrie:Atata timp cat folosesc standarde ISO la mufe si nu se intampla nimic (deteriorat fire) nu au cum sa dea vina pe alarme sau radiocd!!!!

Da, dar poate sa interfereze alarma cu calculatoarele masinii si atunci sa vezi belele....

Doar am citat ce zic ei.. :lol: , si le dau si un pic de dreptate, pt ca am vazut ca si eu am tras un pic cu alarma mea, insa s-a rezolvat pana la urma..

catalin_dsc
simpatizant

Mesajde catalin_dsc » Lun 15-Ian-2007 01:18

B25BUY scrie:In primul rand, va multumesc tuturor pentru raspunsuri !
E posibil sa fie radio-CD ul de vina...desi din cate cunosc... etajul final(un integrat) e aproape identic la toate aparatele de pe piata...si nu reuseste puteri electrice masurate efectiv mai mari de 4 x 20 W pentru banda
40-20.000 Hz
(desi ei zic 4 x 50W, eu zic ca e poveste)

* * *

Spuneti-mi daca aveti careva...ce stiti despre aparatele astea de masina care au etaj final cu MOS-FET-uri ?!

PS
Imi cer scuze daca sunt prea insistent pe tema asta, dar am un "pitic" legat de Hi-Fi...chiar si in masina , nu e neaparat vorba de mare putere...

Merci, CIAOOOO !!! :wink:

Aparatele cu MOS-FET se disting destul de mult prin disparitia aproape totala a zgomotelor de fond.Raportul semnal/zgomot (dB) este mult mai bun insa trebuie combinate cu boxe de calitate.De asemenea distorsioneaza mult mai putin sau chiar deloc la volum mare.20 W pe canal este mult peste ce este nevoie intr-o masina important e sa se si auda clar nu sa haraie toate boxele.

Înapoi la “ATS - Bucuresti”