dar aceasta atitudine aproape c-am uitat-o cand m-am urcat la volanul masinutzei si am luat-o catinel spre casa (de fapt spre PECO)...iar a doua zi, direct la constanta...

si singura

Moderator: Echipa Tehnica
bezz scrie:si m-am simtit foarte neimportant de cand am luat masina, cand mi s-a facut un briefing de cateva minute "si nu uitati sa ne aduceti numerele, am platit pentru ele" si gata! altul pe banda...
dar aceasta atitudine aproape c-am uitat-o cand m-am urcat la volanul masinutzei si am luat-o catinel spre casa (de fapt spre PECO)...iar a doua zi, direct la constanta...prima mea masina
si singura
bezz scrie:matrixu:dar e normal sa stea cu capota nesecurizata afara in ploaie, fara paza (venea un nene seara si se baga intr-o colivie) in luna noiembrie, chit ca nu suntem membri UE???
bezz scrie:costin:aoleu, prea idolatrizam masinile si desconsideram oamenii...care sunt oameni...mai gresesc...si mai rau, ajung sa lucreze la ATS![]()
mai lasa si tu de la tine
Matrixu scrie:bezz scrie:matrixu:dar e normal sa stea cu capota nesecurizata afara in ploaie, fara paza (venea un nene seara si se baga intr-o colivie) in luna noiembrie, chit ca nu suntem membri UE???
Nu mi se pare absolut nimic normal, eu vorbeam strict de problema cu masina. Nu iti va da nimeni masina daca tu intri in copac cu ea, poate doar daca ai vreu deal cu societatea de asigurari, insa serviceul nu are nici o obligatie. Aaaa daca mie imi crapa masina pe perioada de garantie si ei nu sunt in stare sa o faca x sapt atunci da, poti sa ridici astfel de pretentii.
Ii doare undeva ca iti sta tie masina in ploaie si vant x sapt/luni!!!!!
MARIAN scrie:apropo, stau si ma intreb cum ar fi daca cineva dintre sefii ats ar fi tratat cu de ex cu sictirul acelui patrik din pipera, cam ce ar gandi?
S-ar apuca si ei sa scrie pe un forum care nu are nici o "legatura" cu firma, problema in sine ramanand la acelasi nivel...
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori