DISCUTII CU SI DESPRE ATS

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 07-Feb-2006 23:49

si m-am simtit foarte neimportant de cand am luat masina, cand mi s-a facut un briefing de cateva minute "si nu uitati sa ne aduceti numerele, am platit pentru ele" si gata! altul pe banda...
dar aceasta atitudine aproape c-am uitat-o cand m-am urcat la volanul masinutzei si am luat-o catinel spre casa (de fapt spre PECO)...iar a doua zi, direct la constanta... :cry: prima mea masina
si singura :wink:
Cosmin
high energy music expression

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Mie 08-Feb-2006 11:26

bezz scrie:si m-am simtit foarte neimportant de cand am luat masina, cand mi s-a facut un briefing de cateva minute "si nu uitati sa ne aduceti numerele, am platit pentru ele" si gata! altul pe banda...
dar aceasta atitudine aproape c-am uitat-o cand m-am urcat la volanul masinutzei si am luat-o catinel spre casa (de fapt spre PECO)...iar a doua zi, direct la constanta... :cry: prima mea masina
si singura :wink:

"domnul" ala cu sictir in el (patrik parca, in fine, individ neimportant; un "zero lei-zero bani" pana la urma) era cat se poate de eficient in a demonstra clientului ca in fata ats-ului nimeni nu este suficient de mic si poate fi lamurit sa fie si mai mic... :)

asa cum spuneai, noroc cu masinutza... :) ca altfel limbajul la adresa ats ar fi o adevarata "academie"... :D
eu am plecat in aceeasi zi spre Constanta. evident dupa e am stat vreo ora in statia peco (dupa 10 min cu omu' ats-ului deja era prea mult... :) ) sa ma lamuresc ce si cum.
pe drum, vorba unui amic: masina "torcea ca o vioara" :)
la mine nu era chiar prima. mai avusesem un peugeot205 si mai condusesem destul de mult un saxo.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 08-Feb-2006 22:25

matrixu:dar e normal sa stea cu capota nesecurizata afara in ploaie, fara paza (venea un nene seara si se baga intr-o colivie) in luna noiembrie, chit ca nu suntem membri UE???
costin:aoleu, prea idolatrizam masinile si desconsideram oamenii...care sunt oameni...mai gresesc...si mai rau, ajung sa lucreze la ATS :wink:
mai lasa si tu de la tine, uite eu era sa ma bat cu taica-meu ieri, pentru ca i-am imprumutat xsara deoarece a lui e la final de leasing (formalitati etc) si mi-a adus-o zgariata (galben cu negru deci taxi :evil: )...din fericire s-a curatat iar zgarietura se va polish-a ...ca sa nu-ti spun ce munca de convingere trebuie sa duca prietena mea ca s-o las sa invete sa conduca xsara (inca nu ma las :wink: )
totusi sunt doar masini
Cosmin

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mie 08-Feb-2006 22:38

Eu am cedat prea usor in fata sotiei... :cry: :cry: :cry:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 08-Feb-2006 23:33

mda, si aud ca aia de la asigurari si de la service isi freaca mainile cand te vad :lol:
eu am cam aceleasi principii cu reclama de la primola...
cata vreme nu o sa fac shoppinguri maraton si n-o sa dau carute de bani pe haine si machiaje, atata timp cristina nu va urni xsara :twisted:
insa presimt ca problema se va agrava cand o voi lua de sotie :wink:
Cosmin

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 09-Feb-2006 00:00

?off-topic?
am vazut pe un alt thread un pret la placute de frana...ok
intrebarea mea este placutele se schimba obligatoriu la anumite revizii (de ex. 40k), datorita procedurilor sau se schimba atunci cand se aprinde martorul de la bord?nu mai sunt in garantie si mai demult cineva mi-a spus ca nu as mai avea carne multa pe placute...dar masina franeaza perfect si nu se aprinde nimic la bord...in schimb se apropie revizia...se vor schimba placutele au ba???
merci
Cosmin

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 09-Feb-2006 12:12

bezz scrie:matrixu:dar e normal sa stea cu capota nesecurizata afara in ploaie, fara paza (venea un nene seara si se baga intr-o colivie) in luna noiembrie, chit ca nu suntem membri UE???

Nu mi se pare absolut nimic normal, eu vorbeam strict de problema cu masina. Nu iti va da nimeni masina daca tu intri in copac cu ea, poate doar daca ai vreu deal cu societatea de asigurari, insa serviceul nu are nici o obligatie. Aaaa daca mie imi crapa masina pe perioada de garantie si ei nu sunt in stare sa o faca x sapt atunci da, poti sa ridici astfel de pretentii.
Ii doare undeva ca iti sta tie masina in ploaie si vant x sapt/luni!!!!!

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 09-Feb-2006 12:25

bezz scrie:costin:aoleu, prea idolatrizam masinile si desconsideram oamenii...care sunt oameni...mai gresesc...si mai rau, ajung sa lucreze la ATS :wink:
mai lasa si tu de la tine

sa stii ca eu nu o prea idolatrizez. :)
i-am "dat" pana acum aproape 63000km in 18 luni (acum probabil e mai evident de ce imi trebuie service la indemana... :) ).
iar in perioada urmatoare o sa mai am niste km frunosi de facut cu ea.

pe de alta parte, e o masina care chiar imi place.

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 09-Feb-2006 12:28

adytzu scrie:Eu am cedat prea usor in fata sotiei... :cry: :cry: :cry:

asta ti se pare tie :)
in realitate, CATEGORIC NU avea nici o sansa... :D

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 09-Feb-2006 12:35

Matrixu scrie:
bezz scrie:matrixu:dar e normal sa stea cu capota nesecurizata afara in ploaie, fara paza (venea un nene seara si se baga intr-o colivie) in luna noiembrie, chit ca nu suntem membri UE???

Nu mi se pare absolut nimic normal, eu vorbeam strict de problema cu masina. Nu iti va da nimeni masina daca tu intri in copac cu ea, poate doar daca ai vreu deal cu societatea de asigurari, insa serviceul nu are nici o obligatie. Aaaa daca mie imi crapa masina pe perioada de garantie si ei nu sunt in stare sa o faca x sapt atunci da, poti sa ridici astfel de pretentii.
Ii doare undeva ca iti sta tie masina in ploaie si vant x sapt/luni!!!!!

corect! obligatia lor incepe in momentul in care s-au angajat la un termen de finalizare a lucrarii in care nu se pot incadra. din acel moment incepe evaluarea comportamentului unitatii de service. pana la acel termen, daca asiguratorul vrea sa isi demonstreze respectul fata de tine ca client si evident disponibilitatea sa, iti va asigura o masina la schimb.

faptul ca ii doare undeva de masina ta care sta in ploaie si vant tine tot de respectul lor fata de clienti.

apropo, stau si ma intreb cum ar fi daca cineva dintre sefii ats ar fi tratat cu de ex cu sictirul acelui patrik din pipera, cam ce ar gandi? sunt curios daca ar fi entuziasmati de o formula de genul " se va rezolva in curand" (iar la ei treaba fiind urgenta!)

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Joi 09-Feb-2006 14:01

apropo, stau si ma intreb cum ar fi daca cineva dintre sefii ats ar fi tratat cu de ex cu sictirul acelui patrik din pipera, cam ce ar gandi?

S-ar apuca si ei sa scrie pe un forum care nu are nici o "legatura" cu firma, problema in sine ramanand la acelasi nivel...

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 09-Feb-2006 16:31

MARIAN scrie:
apropo, stau si ma intreb cum ar fi daca cineva dintre sefii ats ar fi tratat cu de ex cu sictirul acelui patrik din pipera, cam ce ar gandi?

S-ar apuca si ei sa scrie pe un forum care nu are nici o "legatura" cu firma, problema in sine ramanand la acelasi nivel...

cu tot respectul, fa-ma sa inteleg... :)

Ursu2k
just curious

Mesajde Ursu2k » Mie 22-Feb-2006 20:55

Daca ne aflam la subiectul ATS, vreau sa va spun si eu cat de dezamagit am ramas de ATS.
Dupa ce prima data mi s-a promis climatizare, cand am facut comanda mi-a zis ca nu se poate sa mi-o dea gratis, asta e, in schimb am obtinut de la ei alarma gratis, cred ca e o afacere mai buna, dar din cauza alarmei pe care au montato le-a trebuit 2 zile.
S-a rezolvat cu alarma , vine masina cand ma uit inauntru praf, resturi de cabluri si rumegus(nu stiu cum sa ii spun) de la ce au gaurit ei prin masina, se trimite masina la curatat dupa ce chipurile fusese deja la curatat. Se intoarce stupoare , masina aproape la fel de murdara, se mai trimite o data cand se intorce e ceva mai curata, am zis ca ajunge cu drumurile la curatat, rumegusul ala a ramas in masina si acum.
Va spun ca sunt asa dezamagit pentru ca inainte de a lua masina,cu 3 zile, am fost cu un var de-al lui taicamiu la PBN sa isi ridice masina, un VW Passat, era impecabil si in interior si in exterior, in plus nu l-a lasat sa plece pana nu i-a explicat toate comenzile masinii, si i-a spus si ce motorina sa puna, i-au dat si un bon de 10 litri ,un breloc cu vw si o sticla de sampanie cu sigla vw.In plus ne-a facut si o poza.
Cei de la Ats mi-au dat cheia si mi-au arata masina, m-am uitat la ea si am mai intrebat eu diverse, in rest la revedere si drum bun.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 22-Feb-2006 22:28

pai ursule, cu noi n-o sa rezolvi nimic, noi ne cam racim gurile de pomana...
WELCOME TO THE CLUB! ce masina ai?c3 sau c4?
trebuie sa inveti de acum inainte sa te afli pe o pozitie de forta cu cei de la ats si sa inveti sa te impui...multa rabdare si mult noroc!si zero probleme la masina, sa moara aia de la ats de ciuda :wink: sa-ti ia bani doar pe ulei, sigurante si filtre!
ps:nu prea ai facut mare afacere cu alarma, o punei mai ieftin la alte firme, fara sa ai probleme cu garantia...
Cosmin

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Joi 23-Feb-2006 10:03

exista opinii care spun ca asta e, daca esti pasionat de o marca trebuie sa fii capabil :) sa inghiti orice ... (era sa spun mojicie) de la cel care importa&vinde masina.
este un punct de vedere. care sigur ia in considerare si capacitatea de a inghiti orice...

chestiunea este ca realitatea cotidiana nu ne permite multora sa avem la indemana mai multe optiuni: o masina cu care sa ne facem treaba si care sa aiba in spate preocuparea pentru servicii mai bune din partea celui care o vinde si o alta masina (un Citroen de ex :) ) cu care asta e, mergi numai de hobby si atat.

si atunci orice alternativa mai performanta de "produs + servicii postvanzare" in conditii similare de pret are un impact mult mai important decat pasiunea.

Înapoi la “ATS - Bucuresti”