Principiul schimbarii pieselor defecte la Citroen!
Moderator: Echipa Tehnica
Re: Principiul schimbarii pieselor defecte la Citroen!
adytzu scrie:Sunt a doua oara in postura de a fi nevoit sa platesc un intreg ansamblu pentru o piesulita stricata. Mai precis, un "binevoitor" mi-a luat de la sigla de pe botul masinii partea de sus a sevronului, adica o piesa de plastic nichelata, de forma ___/\___ , care in mod normal nu ar trebui sa coste mai mult de 200-300.000lei. Ei, pentru rahatisul asta, trebuie la Citroen sa schimb toata masca fata care costa vreo 3,5-4 mil., plus manopera+vopsit (ca s-o aduc in culoarea masinii). Prima data cand m-am lovit de acest "fenomen" la ATS, a fost in timpul garantiei cand, tot asa, s-a stricat comutatorul de semnalizare stanga si pentru asta, a fost schimbat tot blocul de comanda, dar macar atunci a fost pe garantie.
Domnilor de la ATS, vi se pare normal asa ceva? Chiar nu se pot importa si subansamble si piese mai mici? Sau nu e RENTABIL???
Aoleu!!! La mine la C4 sigla este impartita in doua, cea de sus este fixata pe capota!!! Va trebui sa cumpar capota noua in cazul in care dispare o piesa din sigla!!!
ATS si piesele de schimb
"Politica" inlocuirilor de subansambluri costisitoare pentru un rahatel de componenta se aplica cu acelasi succes si in perioada de garantie. Sa vedeti cum: Am cumparat un C5 si la cateva saptamani dupa aceea am constatat ca litrometrul indica cu mult mai putin decat trebuia, buuun, service ATS, constatare, si urmeaza verdictul: '' trebuie inlocuita pompa de benzina". La demontarea pompei am constatat (defect profesional de! sunt inginer electronist) ca reostatul plutitorului este o piesa separata (montata totusi in ansamblul pompei de benzina) si ca atare ar trebui inlocuita numai aceasta. Mi s-a explicat ca nu exista ca entitate separata si ca se comanda cu intragul ansamblu al pompei de benzina. Curat eficienta coane Fanica! pentru o piesulica de 3 euro inlocuim ditamai subansamblul de sute de euro si care culmea, este nou nout! Aloooo! domnu' Tariceanu se audeeeee?
- gabi caragea
- pasionat