Citroen C1 - pret de intrare

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

balanel
pasionat

Mesajde balanel » Vin 17-Feb-2006 11:50

dar logan nu se ridica la nivelul meu de asteptari in ceea ce priveste stilul.
de aia am citroen.
nu neg insa faptul ca am auzit de multe ori ascultandu-se manele (la maximum) din masini foarte scumpe si noi.
citroen - o pasiune permanenta

cit16v
pasionat

Mesajde cit16v » Vin 17-Feb-2006 12:13

balanel scrie:nu neg insa faptul ca am auzit de multe ori ascultandu-se manele (la maximum) din masini foarte scumpe si noi.

nu cred ca erau citroenuri. :?

george
pasionat

Mesajde george » Vin 17-Feb-2006 13:47

Citroenurile nu-s foarte scumpe! Un pic C 6-le mai tine fruntea "sus".

balanel
pasionat

Mesajde balanel » Vin 17-Feb-2006 13:53

cand am spus foarte scumpe ma refeream la posibilitatile mele de cumparare.
si in general cei cu masini scumpe care asculta manele si conduc prost, la care ma refeream, au masini germane, coreene, etc., nu citroen.
oricum nu e normal ca un om care munceste, indiferent de nivelul lui si de meserie, sa nu isi poata permite sa se imbrace, sa manance, sa isi ia o masina, poate si o casa. astea sunt necesare pentru toata lumea.
dar nu are rost sa continuam aici o discutie care va lua o intorsura politica. asta e forum auto.
daca e sa continui sa visez, pot spune ca da, c1 e o masina draguta, dar parca mi se potriveste mai bine c5...

maximus
pasionat

Mesajde maximus » Vin 17-Feb-2006 14:04

bine zis cu c5 -ul ,este o masina eleganta frumoasa si accesibila ca pret vis-a-vis de concurenta

era sa uit la dotari de serie ce sa mai zic nota 10

:wink:
CITROEN C3 1.1i (vandut).
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Vin 17-Feb-2006 15:02

Salut !
ce sa zic...
C1 nu prea face 4motion-ul nici in vise.Citroen-ul e o masina medie, si ca performante, si ca pret...
Ce-i drept acest C1 este cam prea scump...Dar dupa cum observati si voi, Citroen nu prea umbla la preturi , cum vedem in ultima vreme la alte marci.
De ex: VW POLO de 1.2 cu aer , geamuri fata elect.radio-CD este 10.500 cu toate taxele...pacat ca nu era si cand mi-am luat eu C3-ul...
C6-le sincer mi se pare scump...adik comparabil la pret cu BMW serie 5 sau chiar serie 6 , care e mai altceva...Iar ca fiabilitate...am o cunostinta care si-a prajit computerul la un C5 pe gerurile alea napraznice(la Piatra-Neamt - 37 gr C)

Numai bine,
Andrei !!!

george
pasionat

Mesajde george » Vin 17-Feb-2006 15:16

Toata discutia asta despre C1 nu stiu ce cauta la "coltul dealerului-ATS". ATS-ul nu s-a sinchisit nici macar sa raspunda la intrebare...
Ar fi mai util un topic C1, dar la locul lui, la "Modele moderne", nu la ATS.

Apropo, mai are rost topicul "ATS" daca ATS-ul nu mai participa? Poate ar trebui inchis. Eu cel putin am sentimentul ca ne batem gura degeaba. Si imi da o senzatie de fraieri care tot bat la o usa inchisa (trintita in nas). Iar cei care au inchis usa nu au chef sa o redeschida... Dragoste cu forta nu se poate, asa ca hai sa revenim pe topicuri obisnuite. Pe partea cealalta, il avem pe Mugurel!

cit16v
pasionat

Mesajde cit16v » Vin 17-Feb-2006 15:23

B25BUY scrie:Salut !
ce sa zic...
C1 nu prea face 4motion-ul nici in vise.Citroen-ul e o masina medie, si ca performante, si ca pret...
Ce-i drept acest C1 este cam prea scump...Dar dupa cum observati si voi, Citroen nu prea umbla la preturi , cum vedem in ultima vreme la alte marci.
De ex: VW POLO de 1.2 cu aer , geamuri fata elect.radio-CD este 10.500 cu toate taxele...pacat ca nu era si cand mi-am luat eu C3-ul...
C6-le sincer mi se pare scump...adik comparabil la pret cu BMW serie 5 sau chiar serie 6 , care e mai altceva...Iar ca fiabilitate...am o cunostinta care si-a prajit computerul la un C5 pe gerurile alea napraznice(la Piatra-Neamt - 37 gr C)

Numai bine,
Andrei !!!

Nu te supara, dar tu ti-ai cumparat c3-ul doar ca era mai ieftin decat un polo?!

Va mai trebuie niste cultura Citroen inainte de a mai face comparatii...
Apropo, stii prin ce se deosebeste Citroen de alte masini? :twisted:

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Vin 17-Feb-2006 15:36

Inainte de C3 am avut Daewoo Leganza...mai inainte Nubira 2, VW Passat...deci nu sunt incepator...
Leganza am vandut-o pentru ca am avut mari probleme cu ea...am facut motorul, s-a rupt cureaua si am facut iar supapele...era si automatica...
...dar era MASINA !!!
Din pacate am luat putini bani pe ea si ... am vrut sa-mi iau o masina mica si ieftina cu un consum rezonabil, un design agreabil si cat de cat sportiva...
M-am oprit la C3 pentru ca arata bine, dar se pare ca la consum si sportivitate nu sta asa de bine (11.8 oras) , si la fiabilitate...discutabil.
In astea 3 luni mi s-a aprins becul de apa o data si becul de air-bag o data fara nici o motivatie...
Altfel... e o masina ca oricare alta...nu cred ca e cazul sa dezvoltam un cult pentru o "tinichea", scuze de expresie...
Piata se castiga cu modele fiabile,preturi acceptabile,oferte generoase iar fidelitatea pentru o firma anume se castiga in ani de zile...
Deosebire fata de alte masini ? ...Sincer, nu exceleaza in nimic, in mod surprinzator...doar ca e plina de electronica.
Si...da, am luat-o pentru ca era ieftina...
Daca era POLO in 4usi la pretul asta , il luam fara dubiu...

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 17-Feb-2006 15:42

Vezi tu, sunt multi pe aici care venereaza Citroen. Eu am luat masina pentru ca mi-a placut cum arata(principalul criteriu), apoi pentru pretul bun si restul cu D-zeu inainte. Pana acum se pare ca si-a vazut de treaba masina si nu mi-a dat prea multe batai de cap.Si da, daca la aceleasi dotari, si aproximativ acelasi stil de design, si bani mai putini exista un Polo sa zicem il luam pe ala, sau un Renault sau etc.
Cit16V nu stiu ce mare cultura Citroen iti trebuie atunci ca iei un Citroen. Ce iti trebuie mai mult daca te multumeste, pretul,dotari,design,fiabilitate, etc??
Intr-adevar cand iti cumperi o masina e bine sa ai o cultura automobilistica , dar nicidecum cultura citroen,renaul,mercedes,bmw etc etc

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Vin 17-Feb-2006 15:51

de acord cu tine, Matrixu !

:wink:

Numai bine
Andrei !

balanel
pasionat

Mesajde balanel » Vin 17-Feb-2006 15:59

vezi tu, forumul acesta a fost creat tocmai pentru si de catre cei care sunt pasionati de citroen. acestea sunt persoane care, in principiu au ... citroen!
si care raman fideli marcii. sunt sigur ca dintre cei din club, sunt foarte putini cu adevarat pasionati de aceasta marca, restul fiind doar "in trecere", atata timp cat sunt posesorii din intamplare ai unui citroen. la viitoarea masina nu se stie niciodata, poate are o oferta mai buna vw (apropo, ti-ai ales si tu o marca cu atata personalitate, cu care sa compari citroenul... oare cum se numeste intemeietorul marcii, ce a vrut sa exprime el cu masinile pe care le producea? va spun eu: marca a fost inventata de stat, pentru a face masini populare - la vremea respectiva).
revenind la oile (a se citi masinile...) noastre, personal nu am nimic impotriva ca toti posesorii de citroen sa faca schimb de informatii ca sa le fie mai usor sa-si intretina masinile, chiar daca urmatoarea masina va fi de alta marca. este chiar mai bine ca in timp, sa se faca o astfel de auto-selectie a celor cu adevarat pasionati de citroen.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 17-Feb-2006 16:09

Eu cred ca acest forum a fost creat pentru toti utilizatori de masini citroen in primul rand, fiind deschis pentru toata lumea. Interesant punct de vedere chestia cu a ramane fidel marcii. Daca tu ai o suma de bani si gasesti masina care iti satisface toate nevoile, la Renault sa zicem, ce faci alegi un citroen care nu iti satisface decat jumatate din nevoile tale???
In Romanica noastra e greu sa iti iei o masina doar din pasiune, in 75% din cazuri(daca nu si mai mult) cand iti iei masina ti-o iei in functie de posibilitati si de nevoi. Daca banii nu sunt o problema atunci poti sa faci ce vrei tu referitor la pasiunea pentru masini. Eu inchei offtopicul, dar mi s-a parut aberant chestia cu cultura Citroen, cu alte cuvinte, nu stii nimic despre marca nu ai dreptul la o astfel de masina. Aberant total, si asta e opinia mea.

cit16v
pasionat

Mesajde cit16v » Vin 17-Feb-2006 16:20

Corect @balanel - foarte bine punctat.

eu n-am nimic cu alte marci de masini; nu mai vreau sa fac comparatii cu alte firme, aici e un forum al pasionatilor nu al proprietarilor de Citroen.

Daca nu era C4 asa de frumos in exterior eu zic ca multi din cei care posteaza aici, erau prin alte forumuri...

Mie personal nu-mi plac c-urile, exceptand c5 si c6 din simplu motiv ca nu sunt citroenuri adevarate.Sunt de parere ca odata mers cu o masina cu suspensie hidraulica(Citroen bx, cx, xm, xantia) nu prea te mai urci in alta!
Si am mers si cu Passat, Octavia II, Volvo s40, Audi a4, etc, insa nu pot sa uit comfortul din vechiul meu bx diesel! E greu de convins oamenii care stiu una si buna cu masinile nemtesti, insa asta nu e treaba mea....

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Vin 17-Feb-2006 16:25

Da-mi o motivatie pentru care as deveni pasionat realmente de CITROEN ? Pentru as alege si data viitoare Citr, cand am o oferta similara de la Honda sa zicem sau de la Nissan !?

Si acum, intre noi fie vorba, francezii sunt zgarciti, iar la masinutze, se pricep in primul rand japonezii , apoi nemtii , apoi altii cum ar fi francezii...

Pasiune pentru masini DA, poti sa spui, dar pentru Citroen, NU poti sa vorbesti despre o cultura...

Înapoi la “ATS - Bucuresti”