Citroen C1 - pret de intrare

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

cit16v
pasionat

Mesajde cit16v » Vin 17-Feb-2006 16:27

si apropo, @matrixu, pentru a cumpara un model citroen iti trebuie o cultura citroen; cati fani citroen ai vazut in romania comparand cu cei din afara - exista cluburi cum nu prea sunt la alte marci... ma refer la adevaratele Citroenuri.
Acum sa nu ma crezi ca sunt obtuz, insa asta e parerea mea referitor la citroen!

cit16v
pasionat

Mesajde cit16v » Vin 17-Feb-2006 16:31

B25BUY scrie:Da-mi o motivatie pentru care as deveni pasionat realmente de CITROEN ? Pentru as alege si data viitoare Citr, cand am o oferta similara de la Honda sa zicem sau de la Nissan !?

Si acum, intre noi fie vorba, francezii sunt zgarciti, iar la masinutze, se pricep in primul rand japonezii , apoi nemtii , apoi altii cum ar fi francezii...

Pasiune pentru masini DA, poti sa spui, dar pentru Citroen, NU poti sa vorbesti despre o cultura...

No comment! :lol: Fiecare cu parerea lui.DAR esti sigur de ultima afirmatie?

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 17-Feb-2006 16:37

Hai las-o naibii de treaba cu confortul din BX-ul tau comparat cu ce ai enumerat tu acolo. Tie ori nu iti place noul si evolutia, fie ai o fixatie pe masinile oldies de la Citroen. Deci aici exagerezi ceva de nu se poate.
Daca voi imi ziceti mie ca ati ramane pe marca citroen, chiar daca concurenta ar oferi ceva de nerefuzat, dati-mi voie sa nu va cred pe nici unul, si sa va zic ca doar scrieti aici sa va aflati in treaba.
Eu nu cred pe nimeni obtuz, fiecare cu parerea lui, o respect insa nu pot fi de acord.
Si da, daca C4 nu ar fi fost atat de frumos sa stii ca multi nu erau pe forumul asta, de ce sa iau o masina care imi displace. Daca voi faceti aceste compromisuri doar ca pe masina scrie Citroen si a fost facuta de X< atunci inseamna ca va permiteti!!!!

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Vin 17-Feb-2006 16:44

balanel, eu nu tin partea masinilor nemtesti... nu sunt cosmopolit si chiar ma seaca sa vad atatea masini nemtesti pe strada...
Dar mi s-a parut oarecum nelalocul ei (ca sa nu zic Rautacioasa) remarca ta cu privire la cultura Citroen si cum ca noi ceilalti de pe forumul asta de fapt nu stim ce masini avem si ca nu ne pricepem sa apreciem o marca de prestigiu....

Numai bine tuturor,
Andrei !

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Vin 17-Feb-2006 16:51

eu cred ca si chestiunea cu masinile nemtesti e putin exagerata. cred ca in mare traiesc de pe urma a ceea ce a fost odata. a se vedea situiatiile uneori ridicole de "fiabilitate" ale phaetonului.

acum daca ne uitam pe ce pe titlul forumului, gasim ca este vorba de pasionati. ar mai fi observatia ca nu intotdeauna un utlilizator de citroen este si pasionat cum la fel de valabila este si afirmatia ca poti fi pasionat fara ca neaparat sa detii un autoturism citroen.

nu in ultimul rand, faptul ca ne aflam la topicul general "ats", ma indeamna sa fac o referire si la ei. nu cred ca gresesc deloc spunand ca pe ei ii intereseaza sa vanda masini. ceea ce nu e de blamat.
Nu-mi dau seama daca nu vor sau nu sunt capabili mental sa inteleaga altceva: si anume ca este mare lucru sa transformi un posesor de Citroen intr-un client fidel Citroen si eventual ulterior intr-un pasionat. Si ca in tot acest proces rolul vanzatorului prin serviciile sale postvanzare este covarsitor.
la ceea ce am vazut/auzit/simtit pe propria piele, as zice ca pana acum rolul lor se poate rezuma la:
- un raspuns "precis" dat mie la o intrebare precisa : "se va rezolva in curand"
- o retragere "din lipsa de timp" de pe forum (probabil ca sunt atat de implicati in satisfacerea clientilor incat nu mai au timp nici sa respire :) )
- ignorarea oricarui subiect nascut tot datorita lor...
pacat!

cit16v
pasionat

Mesajde cit16v » Vin 17-Feb-2006 17:06

Matrixu scrie:Hai las-o naibii de treaba cu confortul din BX-ul tau comparat cu ce ai enumerat tu acolo. Tie ori nu iti place noul si evolutia, fie ai o fixatie pe masinile oldies de la Citroen. Deci aici exagerezi ceva de nu se poate.
Daca voi imi ziceti mie ca ati ramane pe marca citroen, chiar daca concurenta ar oferi ceva de nerefuzat, dati-mi voie sa nu va cred pe nici unul, si sa va zic ca doar scrieti aici sa va aflati in treaba.
Eu nu cred pe nimeni obtuz, fiecare cu parerea lui, o respect insa nu pot fi de acord.
Si da, daca C4 nu ar fi fost atat de frumos sa stii ca multi nu erau pe forumul asta, de ce sa iau o masina care imi displace. Daca voi faceti aceste compromisuri doar ca pe masina scrie Citroen si a fost facuta de X< atunci inseamna ca va permiteti!!!!

Esti exact ca si prietenii mei! :lol:
Dar sa stii ca nu ai dreptate; pana nu vei merge cu un cx, xm, sau chiar un bx pus la punct, nu-ti vei iesi din pareri.

Fii tu linistit ca eu nu am scris nimik pe forumul asta ca sa ma aflu in treba si sunt la fel de activ la nou cum este un om normal; sunt curios sa vad un film nou, o muzica noua, un joc nou, etc,

cit16v
pasionat

Mesajde cit16v » Vin 17-Feb-2006 17:13

B25BUY scrie:balanel, eu nu tin partea masinilor nemtesti... nu sunt cosmopolit si chiar ma seaca sa vad atatea masini nemtesti pe strada...
Dar mi s-a parut oarecum nelalocul ei (ca sa nu zic Rautacioasa) remarca ta cu privire la cultura Citroen si cum ca noi ceilalti de pe forumul asta de fapt nu stim ce masini avem si ca nu ne pricepem sa apreciem o marca de prestigiu....

Numai bine tuturor,
Andrei !

Postul tau se referea la mine, si n=am vrut sa para o remarca Rautacioasa..., dar din experienta mea cu citroenul hidraulic iti pot spune ca exista o cultura Citroen;dar, deasemena este dreptul tau sa ai o alta parere..

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Vin 17-Feb-2006 17:17

Si acum, intre noi fie vorba, francezii sunt zgarciti, iar la masinutze, se pricep in primul rand japonezii , apoi nemtii , apoi altii cum ar fi francezii

Primul fabricant de automobile din Europa a fost Peugeot (parte a grupului psa).Citroen a revolutionat constructia de automobile fiind primul fabricant care a folosit pt. prima data tractiunea fata,sasiul metalic,amortizarea motorului prin suporti elastici etc.PSA a revolutionat constructia de motoare diesel folosind pt. prima data si injectia common-rail.In constructia de motoare diesel(comparand fiabilitate si performantele) PSA este leader pe piata mondiala lucru recunoscut si prin dezvoltarea unor motoare in comun cu ford sau toyota.La cele pe benzina se colaboreaza cu BMW.
Deci se pricep la facut masini, numai ca disputa aceasta, care dureaza de zeci de ani, masini nemtesti vs. fratuzesti este dupa parerea mea numai o problema de marketing.
Ultima oară modificat Vin 17-Feb-2006 18:11 de către MARIAN, modificat 1 dată în total.

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Vin 17-Feb-2006 17:58

B25BUY scrie:Da-mi o motivatie pentru care as deveni pasionat realmente de CITROEN ?Pentru as alege si data viitoare Citr, cand am o oferta similara de la Honda sa zicem sau de la Nissan !?

@B25BUY , din partea mea , poti sa-ti cumperi ce masina ai vrea tu ... si ce masina iti doresti , chiar nu ma intereseaza, dar nu veni tu pe Forumul pasionatilor Citroen din RO si sa ne spui ca NU exista cultura Citroen . Consider, ca mai bine te-ai interesa putin de istoria implicit cultura Citroen ... si apoi , daca ai ceva de comentat, te vom asculta ... si cam atat.

B25BUY scrie:Si acum, intre noi fie vorba, francezii sunt zgarciti, iar la masinutze, se pricep in primul rand japonezii , apoi nemtii , apoi altii cum ar fi francezii...

...acesti "francezi zgarciti" , cum le spui tu , au adus multe inovatii in lumea automobilistica de care se bucura si prietenii tai nemti.

B25BUY scrie:Pasiune pentru masini DA, poti sa spui, dar pentru Citroen, NU poti sa vorbesti despre o cultura...

idem ce am scris mai sus.

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Vin 17-Feb-2006 18:03

B25BUY scrie:balanel, eu nu tin partea masinilor nemtesti... nu sunt cosmopolit si chiar ma seaca sa vad atatea masini nemtesti pe strada...

Da Andrei, tocmai asta am inteles si eu de la tine ... ca nu sti sa apreciezi marca Citroen.

White Wizard
pasionat

Mesajde White Wizard » Vin 17-Feb-2006 18:12

Matrixu scrie:Intr-adevar cand iti cumperi o masina e bine sa ai o cultura automobilistica , dar nicidecum cultura citroen,renaul,mercedes,bmw etc etc

Asta este in cazul vostru... Multi isi cumpara masini pt. ca este la figuri in acel moment. Dar totusi sunt si oameni pe acest forum pasionati de Citroen ...si care si-ar cumpara incontinuare Citroen in loc de acel polo fabricat de o firma care nu are nici o legatura cu lumea automobilistica.

cit16v
pasionat

Mesajde cit16v » Vin 17-Feb-2006 18:17

Eu il sustin pe White, nu de alta, dar stie sa puna punctul pe "i" :wink:

COSTIN MUNTEANU
pasionat

Mesajde COSTIN MUNTEANU » Vin 17-Feb-2006 18:21

oups! aici e complet off topic :)

dupa reactiile unora: e clar ca sunt pasionati!!! :) =D>
dar haideti sa fim si flexibili si sa nu-i invinuim :rock: pe ceilalti ca nu sunt la fel de pasionati sau sunt putin suparati de diverse probleme avute :)

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 17-Feb-2006 18:35

White wizard, ai nevoie de un SUV, ce faci? Astepti sa faca citroen un SUV sa iti poti cumpara, ca sa ramai fidel marci, si pasiunea pentru citroen sa nu dispara?? Eu la chestii de genul asta ma refeream. Pasiunea e pasiune, nevoile si necistatile fiecaruia privind o masina e altceva. E o chestie reala asta cu figurile cand e vorba de masini, insa nu stiu cati si-au cumparat un citroen pentru figuri. Nici macar C4 nu e o masina de figuri asta e clar.

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Vin 17-Feb-2006 18:52

Daca puneti pasiunea inaintea altor chestii cum ar fi fiabilitatea, pretul, confortul, necesitatile, garantia etc... inseamna ca nu sunt pasionati. Sunteti fanatici! :lol:

Înapoi la “ATS - Bucuresti”