Probleme mari ATS
Moderator: Echipa Tehnica
ATS răspunde
Domnule Octavian,
Decizia dvs de a vă retrage de pe forum, este nefericită şi va afecta ĂŽn primul rând ATS şi mai puţin pe dvs ca angajat.
Faptul că v-aţi retras de pe forum denotă că dvs personal (şi cred că şi conducerea ATS), ĂŽncă nu dispuneţi de abilităţile necesare de a purta discuţii cu clienţii şi a tranşa ĂŽn beneficiul dvs aceste probleme importante ĂŽn promovarea firmei şi că efectiv nu vă interesează problemele generate de reţeaua de service mică şi prost utilată şi de indolenţa de care dau dovadă unii din angajaţii.
Trebuia să rămâneţi pe forum şi să căutaţi să raspundeţi şi să rezolvaţi problemele clienţilor atât cât era era posibil, pentru că nu o făceaţi pentru dvs, ci pentru ATS. Trebuie să faceţi orice este posibil pentru a creşte ĂŽncrederea celor interesaţi de Citroen.
Ăn popor circulă un proverb care spune " dacă vrei să călăreşti măgarul trebuie să-i suporţi băşinile" şi asta trebuia să faceţi dvs pentru a câştiga ĂŽncrederea clienţiilor
Trebuia să rămâneţi pe forum indiferent de tonul discuţiilor şi nu să vă luaţi jucăriile şi să plecaţi, pentru că aveaţi numai de câştigat.
Sper că nu veţi categorisi proverbul ca limbaj suburban.
Mai sper că conducerea ATS va reanaliza această situaţie şi va delega o altă persoană care să participe la discuţiile noastre.
Decizia dvs de a vă retrage de pe forum, este nefericită şi va afecta ĂŽn primul rând ATS şi mai puţin pe dvs ca angajat.
Faptul că v-aţi retras de pe forum denotă că dvs personal (şi cred că şi conducerea ATS), ĂŽncă nu dispuneţi de abilităţile necesare de a purta discuţii cu clienţii şi a tranşa ĂŽn beneficiul dvs aceste probleme importante ĂŽn promovarea firmei şi că efectiv nu vă interesează problemele generate de reţeaua de service mică şi prost utilată şi de indolenţa de care dau dovadă unii din angajaţii.
Trebuia să rămâneţi pe forum şi să căutaţi să raspundeţi şi să rezolvaţi problemele clienţilor atât cât era era posibil, pentru că nu o făceaţi pentru dvs, ci pentru ATS. Trebuie să faceţi orice este posibil pentru a creşte ĂŽncrederea celor interesaţi de Citroen.
Ăn popor circulă un proverb care spune " dacă vrei să călăreşti măgarul trebuie să-i suporţi băşinile" şi asta trebuia să faceţi dvs pentru a câştiga ĂŽncrederea clienţiilor
Trebuia să rămâneţi pe forum indiferent de tonul discuţiilor şi nu să vă luaţi jucăriile şi să plecaţi, pentru că aveaţi numai de câştigat.
Mai sper că conducerea ATS va reanaliza această situaţie şi va delega o altă persoană care să participe la discuţiile noastre.
Stii care e "problema mare", si pe ce mizeaza ATS??
Suntem prea putini ca numar noi cei de pe forum care stim exact cum e situatia acolo(altii o stiu de bine, altii o stiu de rau). La ei o sa mearga treaba in continuare, mai baga cineva capul pe forum mai da cu buna ziua, ne mai intarata putin, ne mai arunca o pastila, iar nervi, iar discutii si treaba merge in continuare, mai ales acum cand au ajuns sa fie cam singurii.
Sunt tare curios cam cum ar fi sa citeasca un oficial Citroen toate chestiile de pe forum, cu toate ca am o vaga idee
(exact ca in cazul reclamatiilor facute direct acolo)
Suntem prea putini ca numar noi cei de pe forum care stim exact cum e situatia acolo(altii o stiu de bine, altii o stiu de rau). La ei o sa mearga treaba in continuare, mai baga cineva capul pe forum mai da cu buna ziua, ne mai intarata putin, ne mai arunca o pastila, iar nervi, iar discutii si treaba merge in continuare, mai ales acum cand au ajuns sa fie cam singurii.
Sunt tare curios cam cum ar fi sa citeasca un oficial Citroen toate chestiile de pe forum, cu toate ca am o vaga idee

-
- pasionat
bezz scrie:costin:pe acel simpatic domn il chema patrick...oricum din stufosul briefing de 5 minut nu a lipsit rugamintea (sper k ala a fost tonul) sa aduci numerele rosii inapoi, CA APARTIN ATS?
YES!YES!YES!

Ala e! "Simpatic" foc si cat se poate de "amabil"...

Nu, cu numerele a fost si mai tare. numerele erau trimise de cei de la diesel acolo (erau numere de ct). drept pt care individu' mi-a zis fff amabil: "cu numerele va priveste. daca era aici va puneam sa le aduceti inapoi. da' ce face diesel-ul la c-ta nu ma intereseaza"
Fraza a fost incluse in briefeing-ul ala de 5 min...

-
- pasionat
Re: ATS răspunde
daria_na scrie:Domnule Octavian,
Si eu care credeam ca limbajul meu i-a scandalizat si lovit psihic.

Cred ca deja ii ai pe constiinta.

poate verifica cineva la ei daca nu cumva si-au dat demisia in bloc?

-
- pasionat
Matrixu scrie:Stii care e "problema mare", si pe ce mizeaza ATS??
Sunt tare curios cam cum ar fi sa citeasca un oficial Citroen toate chestiile de pe forum, cu toate ca am o vaga idee(exact ca in cazul reclamatiilor facute direct acolo)
ideea ta nu e vaga! E cat se poate de reala si corecta! Ii doare nici in varful cotului. (revin cu expresia asta ca poate daca mai citeste cineva forumul sa se mai scandalizeze putin

idem si cine/cum citeste la Citroen.
Din pacate asta tine de interesul fata de o anumita piata. probabil exista o sansa ca dupa 2007/2008/2009 sa se mai schimbe ceva.
momentan, atat timp cat la ats au crescut vanzarile la clientii institutionali (ca stii cum e cand ai un prim-ministru "pe traseu" - da' care n-are legatura cu tine...

eu zic ca chiar daca pe ei ii doare "in 14", noi tot ar trebui sa ne intalnim pe acest forum si sa ne detaliem nemultumirile. chiar daca poate sa sune putin a masochism. dar cel putin daca cineva vrea sa-si ia o masina Citroen sa stie la ce sa se astepte.
In plus, cred ca putem sa ii facem sa le fie putin teama.
Uite o idee: ce-ar fi daca la urmatorul salon auto unde ei vor avea un stand, noi toti astia care "latram la luna" pe forum, ne-am intalni la standul lor echipati in bluze rosii pe care sa scrie in romana & franceza

Le sponsorizam eu de la firma!

COSTIN MUNTEANU scrie:Uite o idee: ce-ar fi daca la urmatorul salon auto unde ei vor avea un stand, noi toti astia care "latram la luna" pe forum, ne-am intalni la standul lor echipati in bluze rosii pe care sa scrie in romana & franceza: "si noi am luat tzeapa cu ats/citroen!" ???
S-ar putea sa nu avem voie sa purtam tricouri care denigreaza sau ataca imaginea unei persoane fizice sau juridice. Pe de alta parte asta e libertatea la opinie, eventual sa scriem pe tricou "Este opinia mea!" si cred ca scapam.
Totusi, avem vreun avocat printre noi sa ne spuna care sunt prevederile legale privind protestele de genul asta?
Spor la km.
-
- pasionat
de ce sa nu avem voie?
daca e asa inseamna ca nici pe acest forum nu avem voie sa vorbim decat numai de bine despre ei, nu?
ceea ce nu e cazul!
sau o fi vreo legatura cu dom' prim-ministru...
ar fi si interesant: o firma isi da in judecata clientii pentru ca o vorbesc de rau!!!
Oricum, ma voi interesa si eu de acest aspect. merita sa le-o facem. asta se cheama pana la urma si o formula de attudine civica!
daca e asa inseamna ca nici pe acest forum nu avem voie sa vorbim decat numai de bine despre ei, nu?

ceea ce nu e cazul!
sau o fi vreo legatura cu dom' prim-ministru...

ar fi si interesant: o firma isi da in judecata clientii pentru ca o vorbesc de rau!!!
Oricum, ma voi interesa si eu de acest aspect. merita sa le-o facem. asta se cheama pana la urma si o formula de attudine civica!
-
- pasionat
m.s. scrie:@ Costin-Pana la urma,unde iti faci reviziileNu te duci la ATS (ca te asteapta cu jucariile)?!
![]()
decat sa ma duc la niste exemplare de indivizi despre care momentan o parere eufemistic vorbind, execrabila si care nu au facut chiar nimic sa mi-o schimbe, mai bine ma duc in Bulgaria....

Sau la Mugurel la Rm Valcea ca au fost destui care l-au laudat aici pe forum. Nu mai e mult de la Bucuresti pana la el. Asta e...
Dupa cum spunea acel domn de la ats care s-a retras de pe forum, poate Mugurel o sa ma ajute sa imi revina zambetul pe buze. Si cred ca avea dreptate. Daca reusesti sa faci abstractie de nemernicia ats-ului, atunci masina e ok.
- White Wizard
- pasionat
COSTIN MUNTEANU scrie:Uite o idee: ce-ar fi daca la urmatorul salon auto unde ei vor avea un stand, noi toti astia care "latram la luna" pe forum, ne-am intalni la standul lor echipati in bluze rosii pe care sa scrie in romana & franceza: "si noi am luat tzeapa cu ats/citroen!" ???
Le sponsorizam eu de la firma!Numai sa-mi trimiteti marimile pentru fiecare
...stai putin. Cred ca este o mica eroare aici! Ai luat poate "tzeapa cu ATS", dar nu cu Citroen. NU cred ca ti-ai luat "tzeapa" cu masina Citroen (produsul), ...si doar cu serviciile si politica reprezentantului Citroen in RO.
Eu , unul, sunt foarte multumit de Citroen ( ca produs si ca firma ) si sunt impresionat de realizarile mondiale ...intr-un cuvant, sunt fan Citroen! Din 2001 si pana in prezent, m-a ferit Dumnezeu de probleme in service-ul ATS ... dar totusi am si eu o bila neagra pt. ATS , pt politica de dezvoltare a imaginii Citroen in RO ...care de fapt , nu exista. Va pun o intrebare , domnilor de la ATS, cum ati profitat de faptul ca masinile Citroen sunt cele mai tari masini din WRC si J-WRC care au batut tot in ultimii ani, ca sa nu mai zic de anul 2005 care a fost anul CITROEN

De ce credeti, domnilor de la ATS, ca au concurat in WRC si ca au fost in top in ultimii ani cei de la CITROEN

-
- pasionat
Matrixu scrie:Costin iti inteleg nemultumirea fata de ATS si nici macar nu ai intrat in contact direct cu ei, dar eu zic ca te cam grabesti putin!
Eu zic sa mai astepti un pic si sa vezi ce se prefigureaza!!!
Nu cred ca e normal sa astept pana cand ("in curand") ceva se va schimba pe la ei.
daca ceva bun se va intampla, e ok. Problema lor este insa ca trebuie sa stearga cu buretele un comportament nemernic care dureaza de ceva timp. Iar asta cere efort.
Daca vor sa-l faca, bine. daca nu, e de datoria noastra de clienti care am dat bani (apropo, e cineva care i-a sapat pe sant?) pentru ceva si am primit altceva, sa ii facem sa se teama! Sa stie ca nemernicia se plateste. si ca vor avea mult de munca sa ..."linga acolo unde au scuipat".
e ceva anormal in asta?
-
- pasionat
White Wizard scrie:COSTIN MUNTEANU scrie:Uite o idee: ce-ar fi daca la urmatorul salon auto unde ei vor avea un stand, noi toti astia care "latram la luna" pe forum, ne-am intalni la standul lor echipati in bluze rosii pe care sa scrie in romana & franceza: "si noi am luat tzeapa cu ats/citroen!" ???
Le sponsorizam eu de la firma!Numai sa-mi trimiteti marimile pentru fiecare
...stai putin. Cred ca este o mica eroare aici! Ai luat poate "tzeapa cu ATS", dar nu cu Citroen. NU cred ca ti-ai luat "tzeapa" cu masina Citroen (produsul), ...si doar cu serviciile si politica reprezentantului Citroen in RO.
Eu , unul, sunt foarte multumit de Citroen ( ca produs si ca firma ) si sunt impresionat de realizarile mondiale ...intr-un cuvant, sunt fan Citroen! Din 2001 si pana in prezent, m-a ferit Dumnezeu de probleme in service-ul ATS ... dar totusi am si eu o bila neagra pt. ATS , pt politica de dezvoltare a imaginii Citroen in RO ...care de fapt , nu exista. Va pun o intrebare , domnilor de la ATS, cum ati profitat de faptul ca masinile Citroen sunt cele mai tari masini din WRC si J-WRC care au batut tot in ultimii ani, ca sa nu mai zic de anul 2005 care a fost anul CITROEN![]()
![]()
![]()
De ce credeti, domnilor de la ATS, ca au concurat in WRC si ca au fost in top in ultimii ani cei de la CITROENCare o fi fost motivul
...si ca vor reveni oficial in 2007 cu modelul C4 WRC in cel mai frumos concurs motorsport:?: Doar de a cheltui niste bani
... sau sa arate lumii intregi de ce sunt in stare masinile CITROEN
Sunt tare curios ce raspunsuri ati putea da la aceste intrebari ...chiar aici, pe acest forum al impatimitilor de Citroen din RO!
Si la cel mai tare Ferrari, daca e defect, service-ul e departe si prost, te uiti "cu o placere sadica" mergand cu Trabantul tau, cum sta tras pe dreapta...

Indiferent de masina, daca nu ai un service prompt, competent si la indemana, inseamna ca ai o masina numai pe jumatate!
noi am luat teapa cu ats/Citroen. nu cu Citroen!
ideea era ca la un astfel de targ, o "manifestare" de acest gen din partea unor clienti nemultumiti, trebuie sa dea de gandit si producatorului (ca... importatorului nu i-a dat nimic pana acum prin creier sau mai rau prin constiinta...In schimb se pare ca i-a dat bine la buzunar...).
daca va dori ca asa ceva sa nu se mai intample, va lua importatorul la suturi. sau va agrementa inca un importator pentru a creea competitie. daca nu-l va interesa, atunci se cheama ca am luat teapa SI cu Citroen...