costin:ai dreptate, constanta e plina de xsara si C4
si daca tot va plangeti de 'amabilitatea' celor de la service ATS, iata ce am patit eu: am dat intr-o groapa p centura, ploaie, intrat in parapet etc...tamponare nasoala (vreo 5000 si ceva euro reparatia)...vine omu de la allianz, poze la masina, puricat procesu' verbal, lista piese etc...
pe lista janta noua (aia veche era

si mi se pare cauciuc (nu mai stiu sigur)...ce fac baietii din service ??iau roata indoita, o ciocanesc putin, reaseaza anvelopa ii dau aer, o pun la loc...dupa doua zile (tot in service fiind) era pe janta...alta solutie atunci:AU LUAT ROATA DE REZERVA SI AU PUS-O IN LOCUL CELEI INDOITE, IAR CEA DEFECTA MI-AU PUS-O IN LOC DE REZERVA!!!SI NU AU ZIS NIMIC!!!si dosarul de reparatie s-a inchis, mie nu mi-au zis ca mi-au pus rezerva si ma trezesc la kogalniceanu ca am o pana, scot rezerva si SURPRIZA:era basita!!!
Du-te, cearta-te cu ALLIANZ, allianz spune, sorry, s-a incheiat dosarul , ai semnat, nu ma intereseaza cum te-a lucrat service-ul ATS.Explicatii de la ATS parca au zis ceva ca au venit mai multi de la allianz, s-au facut doua comenzi, s-au incurcat, nu au vrut apoi sa riste sa puna roata noua daca nu o gira allianz etc...BALARII!
CONTINUARE: ma duc la politia ......, unde sunt amic cu sefu de post...... iau ......... dovada ca am intrat in groapa si s-a strambat janta si s-a galmat cauciucul,merg la allianz la alt agent (deghizat

) deschid alt dosar, platesc taxa pentru nustiuce de 3 milioane si incep demersurile pentru schimbarea rotii.OK, agentul de la allianz ma trimite la SAMA service roti sa verific si geometria.Baietii de acolo spun ca masina nu este in parametri, ca nu poate fi reglata de ei si ma trimit la ATS...ATS face o noua geometriesi declara sus si tare ca masina e ok etc...Eu intr-adevar nu am ce sa ma plang la tinuta de drum, e stabila, nu trage, nu troncane asa ca o las balta, adica 10-0 pentru ATS contra clienti...
Si ca sa va delectez pe final, va mai zic o mica anecdota: eu cand ma urc in masina ma uit la ea, ii fac o usoarainspectie , sa vad daca nu e zgariata, lovita, etc.Ma duc dimineata direct la service si o las la turbomecanica (trebuia sa-i schimb parbrizul spart, a trebuit sa o las acolo).Cand ma duc sa o iau a doua zi, baiatul de la service (nu spun care) ma ia deoparte si imi zice:vezi ca ai un proiector spart (ditamai gaura in mijlocul lui, rotunda, frumoasa, nici un corp stain in interior, nici macar reflectorul nu era spart...X Files asi spune eu)...Si continua:Este ziua ta norocoasa, pentru ca baietzii au pe naspa un proiector de C3, si ti-l dam la juma de pret, plus ceva acolo manopera...Si asa a fost.CE PARERE AVETI DOMNILOR???A SPART VREUNUL DINTRE DUMNEAVOASTRA PROIECTORUL IN BUCURESTI, FARA SA RAMANA VREO PIATRA SAU CEVA (REPET AVEA O GAURA DE 5000lei EXACT PE MIJLOC!!!).
IN FINAL, VREAU SA VA SPUN CA MASINA MEA ESTE IN DOUA FRUMOASE NUANTE, CU TOATA SPAGA DATA LA VOPSITOR, SI CA VOPSEAUA DE PE CAPOTA NOUA A SARIT IN NENUMARATE LOCURI.
TRAIASCA SI INFLOREASCA SERVICE-UL ATS!!!Domnule Ghita, inainte sa vedeti greselile altor firme si sa le aratati cu degetul, ganditi-va la curtea proprie!
Adytzu-le tata, mare dreptate ai!Io zic sa ne luam FORD, ca are 4 ani garantie