Salut
Moderator: Echipa Tehnica
Salut
Ma bucur sa vad ca a aparut o astfel de arie pe forum. Cred ca este in primul rand utila pentru dealeri. De ce? pentru ca nu mai trebuie sa caute criticile pe tot forumul, ci doar sa citeasca aria lor ;)
In alta ordine de idei, eu unul salut incercarea ATS de a se apropia de forum, mai ales ca prin "parada" din 15 oct 2005 nu au avut decat de castigat ;)
In alta ordine de idei, eu unul salut incercarea ATS de a se apropia de forum, mai ales ca prin "parada" din 15 oct 2005 nu au avut decat de castigat ;)
-
- de-abia inscris
Evenimentul de la SIAB- vizita membrilor clubului a fost o placere. Detalii despre aceasta, despre club , cu link catre site-ul www.clubcitroen.ro o sa apara in numarul de octombrie al newsletterului nostru electronic. (cu poze)-e-newsletter-ul Citroen apare la sfarsitul fiecarei luni-
Pe www.citroen.ro puteti gasi o galerie de imagini spectaculoase de la standul Citroen. Speram sa va faca placere.
Pe www.citroen.ro puteti gasi o galerie de imagini spectaculoase de la standul Citroen. Speram sa va faca placere.
-
- Director Vanzari ATS
-
- Director Vanzari ATS
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Astazi pe National TV s-a facut prezentarea Citroen C6 comparativ cu Citroen DS
amandoua modelele fiind aduse in platou. In prezentarea pe sosea facandu-se comparatie intre C6 si CX, ultimul fiind sursa principala de inspiratie a noului model.Mi se parea mai normal sa se aduca in platou un CX...
Oricum prezentarea din platou a modelului C6 a fost de-a dreptul hilara...
;pacat de masinuta.

Oricum prezentarea din platou a modelului C6 a fost de-a dreptul hilara...

- mihai_skater16
- simpatizant
In afara bucuriei de a vedea cele doua modele, nimic...
Doamna Jitariuc, cum ati putut incadra atentatul asupra lui Charles de Gaulle si a faptului ca DS-ul a mers cu doua roti desumflate ca fiind o anecdota?
Pentru o asemenea prestatie DS-ul s-a "razbunat", marcand locul cu cateva pete de lhm (elhaem in pronuntia germana a realizatorului).
Doamna Jitariuc, cum ati putut incadra atentatul asupra lui Charles de Gaulle si a faptului ca DS-ul a mers cu doua roti desumflate ca fiind o anecdota?
Pentru o asemenea prestatie DS-ul s-a "razbunat", marcand locul cu cateva pete de lhm (elhaem in pronuntia germana a realizatorului).
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Emisiunea aia de pe National e jalnica, bilbele sint la ordinea zilei. Mi-aduc aminte o data ca respectivul prezentator inventase un coeficient calculat intre pretul masinii si greutate si cu ajutorul caruia el evalua masinile
Daca domnisoara Jitariuc a calificat abilitatea masinilor hidraulice Citroen de a merge in 3 roti drept "anecdota", asta nu e bine deloc (ca sa fiu foarte diplomat). Cred ca aceasta marca, chiar are ceva in plus fata de restul si mai cred ca o emisiune in care ar fi aparut persoane documentate, ar fi avut un alt impact, o alta audienta si ar fi ajutat la cresterea prestigiului marcii

Daca domnisoara Jitariuc a calificat abilitatea masinilor hidraulice Citroen de a merge in 3 roti drept "anecdota", asta nu e bine deloc (ca sa fiu foarte diplomat). Cred ca aceasta marca, chiar are ceva in plus fata de restul si mai cred ca o emisiune in care ar fi aparut persoane documentate, ar fi avut un alt impact, o alta audienta si ar fi ajutat la cresterea prestigiului marcii

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- pasionat
Hai, domnule, ce sariti asa pe o domnisoara (la figurat, desigur)? De unde sa stie dansa abilitatile de barza ale Citroenului, de a sta intr-un picior din doua? Femeile au alt gust mecanic decat barbatii, nu se entuziasmeaza de "tehnic", ci mai mult de estetic.
Si-apoi, ne suparam si noi pe sfere din cand in cand, nu? Nici noi nu credem mereu ca poate sta "pe burta" masina, dar, din pacate, nu e doar anecdota...cand curge elhameul
Si-apoi, ne suparam si noi pe sfere din cand in cand, nu? Nici noi nu credem mereu ca poate sta "pe burta" masina, dar, din pacate, nu e doar anecdota...cand curge elhameul

cred ca la emisiuni tv ar fi mai indicat sa mearga octavian ghita decat acea "domnisoara"
parerea mea este ca nu au ce cauta femeile in sectorul auto , domeniu exclusiv barbatilor ,noi dam atentie detaliilor tehnice pe cand o femeie ........
nu ?
parerea mea este ca nu au ce cauta femeile in sectorul auto , domeniu exclusiv barbatilor ,noi dam atentie detaliilor tehnice pe cand o femeie ........
nu ?
CITROEN C3 1.1i (vandut).
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.